Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Λαμόγια, καθήστε κάτω και κόψτε το ...λαιμό σας.!

Γεννεές 14 τον ...πέρασαν τον Μητσοτάκη.!
Και φυσικά, πριν προλάβουν να εξετάσουν - ούτε και να διαβάσουν ή να ακούσουν - την πρότασή του.
Μήπως είχε άδικο ο Χριστιανός; Μίλησε με την γλώσσα της πραγματικότητος και προ πάντων μ' αυτήν που επιτάσσουν οι καιροί.
Είναι γνωστό τοις πάσει, ότι τα δύο μεγάλα κόμματα που λυμαίνονται τον τόπο τα τελευταία 35 χρόνια, έφαγαν το ...καταπέτασμα.!
Κι' αφού λοιπόν έφαγαν το καταπέτασμα, ήρθε και η στιγμή του λογαριασμού, - κάποτε θα ερχόταν - τον οποίον ως είθισται, τον πέταξαν ανερυθρίαστα στα μούτρα του απλού Έλληνα φορολογούμενου, αλλά και του ...πάμπλουτου "πένητα" Κολωνακιώτη μεγαλογιατρού που δηλώνει ετήσιο εισόδημα - ξαναγράψαμε - 336 ευρώ .!
Και είναι πολλοί από δαύτους.! Αμέτρητοι. Πανάθεμά τους.!
Ήρθε η ώρα κύριοι πολιτικοί κλεφτοκοτάδες να αναλογισθείτε τις ευθύνες σας - έστω για μια φορά - να αφήσετε κατά μέρος τα ...νταϊλίκια και να στρώσετε κάτω τον ...απαυτό σας.
Έχετε ηθική υποχρέωση - γιατί η απλή ηθική σας λείπει - να σχηματίσετε κυβέρνηση εθνικής ενότητος με πρωθυπουργό τον Γιώργο!

Μπορεί η κυβέρνηση (;) να απέρριψε -ως ...συνήθως - την πρόταση σωφροσύνης του Κώστα Μητσοτάκη για κυβέρνηση "Εθνικής ανάγκης" - κι' ... "εκτάκτων εξουσιών" θα προσθέταμε εμείς - και η Ν.Δ. να την έκανε ...γαργάρα - κατά το κοινώς λεγόμενον - εμείς ωστόσο και η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων δεν βλέπουμε άλλη λύση για να βγούμε απ' το σημερινό τραγικό αδιέξοδο, στο οποίο μας ...έχωσαν μεθοδικά εδώ και 35 χρόνια, απ' την μεταπολίτευση δηλαδή, οι δυο "μεγάλοι" που εναλλάσσονται έκτοτε στην εξουσία, παρ' ό,τι κατά κοινή ομολογία "έφαγαν το καταπέτασμα" και λεηλάτησαν αγρίως μαζί με τον εθνικό πλούτο και τα αμύθητα ευρωπαϊκά κονδύλια...
Μάλιστα δεν έχουμε τίποτε ...αντίθετο να πούμε και για τα πρόσωπα που ονομάτισε ο κ. Μητσοτάκης για τα κρίσιμα πόστα, τους κ.κ. Παπαδήμα, Αλ. Παπαδόπουλο και Κώστα Σημίτη δηλαδή...
Αυτοί μαζί με πολλούς άλλους και υπό τον Γ. Παπανδρέου - διότι έτσι επιτάσσει ο σεβασμός της πρόσφατης Λαϊκής ετυμηγορίας - μπορούν με αυξημένο κύρος και μειωμένες αντιδράσεις, ν' αναλάβουν το τιτάνιο έργο της ανάκαμψης κι ανασυγκρότησης της οικονομίας της χώρας...
Η λύση αν θέλετε, συνιστά και υποχρέωση των δύο "μεγάλων" απέναντι στην κοινωνία, απ' την οποία δεν έχουν πλέον ...μούτρα να ζητήσουν "ισχυρές, μονοκομματικές κυβερνήσεις", μετά το δραματικό "πλιάτσικο" τόσων ετών...
Σε διαφορετική περίπτωση θα βολοδέρνουμε για λίγα χρόνια ακόμη στην λάσπη, μέχρι να πιάσουμε οριστικά πάτο...
Εξ' αιτίας σας Λαμόγια.!
Π.Ν.
Bookmark and Share

9 comments:

  1. Μητσοτάκης: Η πιο παρεξηγημένη μορφή της πολιτικής ιστορίας. Λίγοι έχουν τα @@χί@@@ να το παραδεχθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλουμε να μειώσουμε το δημόσιο χρέος πρέπει να μεώσουμε: ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΜΟΙΒΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΕΝΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλουμε να μειώσουμε το δημόσιο χρέος πρέπει να μεώσουμε: ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΜΟΙΒΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΕΝΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ΠΝ το να ασχολούμαστε με το τι λέει ο επίτιμος γέροντας, είναι για να διατηρείται στην επικαιρότητα το όνομα Μητσοτάκη. Το γνωστό , παλιό παιχνίδι του να υποσκάπτει τη θέση του εκάστοτε πολιτικού του "συντρόφου αρχηγού". Είναι γραμμένο στο DNA του και γιαυτό άδικος κόπος να προσπαθήσουμε να τον αλλάξουμε.Το μόνο που μένει είναι να τον αγνοήσουμε Διότι πάντα είναι υστερόβουλος.Ξεχνά κανείς τις δηλώσεις του για τον Σημίτη και για τον ΓΑΠ.Ξεχνά κανείς οτι για τον ΓΑΠ είχε δηλώσει οτι είναι ανόητος και βλαξ και δεν μπορεί το άτομο αυτό να γίνει πρωθυπουργός; Τι άλλαξε τελευταία και πρέπει να ηγείται του σχήματος σωτηρίας της Ελλάδος,ενω δεν αναφέρει πουθενά το όνομα Σαμαράς; Ο Μητσοτάκης έχει καταλάβει την αρμόζουσα θέση στην ιστορία και φοβάμαι πως με την συμπεριφορά που συνεχίζει να επιδεικνύει το μόνο που θα καταφέρει είναι να τερματίσει την πολιτική καριέρα της κόρης του μάλλον πρόωρα. Τελικά πόσο δίκιο είχε ο Αντρέας που ποτέ δεν δέχθηκε να συνομιλήσει μαζί του
    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, ναι, ο Αντρέας! Μέγας δημαγωγός ο μακαρίτης...
    Φτάνω να πω ότι η Ελλάδα χωρίς τους τρεις Παπανδρέου δε θα υπήρχε...
    Βλέπεις είμαστε καλός λαός και η "θεία" πρόνοια μας προστατεύει και μας στέλνει μεγάααλους πολιτικούς ηγέτες όπως τη δυναστεία Παπανδρέου για να μας σώζουν στις δύσκολες στιγμές της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λαμόγιο 1+λαμόγιο 2+λαμόγιο 3+λαμόγιο 4= ΛΑΜΟΓΙΑ
    Όλα τα λαμόγια μαζί δεν κάνουν ένα μη λαμόγιο.
    Μια δικτατορία θα μας σώσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aκραίε επιβεβαιώνεις το ψευδώνυμο σου είσαι πραγματικός Ακραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε φίλε 12:18 είμαι της άποψης οτι μεταξύ άσπρου - μαύρου υπάρχει και η γκρίζα απόχρωση. Σε πολλές περιπτώσεις η μέση οδός , η σολομώντεια λύση, η διπλωματία είναι η πιο ενδεδειγμένη,η πιο σώφρων και η πιο αποτελεσματική λύση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως λόγω και του βεβαρυμένου παρελθόντος της αγίας οικογένειας δεν υπάρχει άλλη λύση. Πριν είναι πολύ αργά ο Σαμαράς πρέπει να διαχωρήσει τη θέση του από εκείνους που τον υπονομεύουν για ιδιοτελείς σκοπούς. Σου θυμίζω λόγια του ίδιου του Μητσοτάκη την περίφημη περίοδο της συγκυβέρνησης με το Χαρίλαο. "Και με το διάβολο θα συνεργαζόμουν προκειμένου να σχηματίσω κυβέρνηση" (να γίνω πρωθυπουργός) Και για να το πούμε χυδαιστί φίλε μου "Ξεχνάει η πουτάνα το χαβά της;"
    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιό βεβαρημένο παρελθόν της Αγίας Οικογένειας μας λές τώρα ρέ Ακραίε? Δηλαδή ο Σαμαράς έχει αθώο αγγελικό παρελθόν, επιβραβεύεις την πράξη του το 1993?
    Μήν ακούσω και απο σένα τις ίδιες ανοησίες που λένε κάποιοι πληρωμένοι χαφιέδες οτι σαμπόταρε ή έριξε τον Καραμανλή, αυτά είναι μπαρούφες που δέν στέκουν με τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα με τον χαρακτήρα που έδειξε ο Καραμανλής ώς πρωθυπουργός θα ήταν αξιέπαινος ο Μητσοτάκης άν έκανε κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή