Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Έπιασε "πάτο" η Εθνική μας ..."κυριαρχία".!

Επανερχόμενοι σε προηγούμενα θέματά μας (δείτε εδώ) κι' (εδώ) , αποκαλύπτουμε σήμερα τις κατηγορίες με τις οποίες εστάλη στον Εισαγγελέα ο χιλιανός NAVARRO Pedro.
Προσπαθήστε να το καταλάβετε.
Λαθρομετανάστης, με κατηγορίες για ποινικά αδικήματα ΚΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΗ, που η Δικαιοσύνη έδωσε εντολή για την κράτησή του, αφήνεται ελεύθερος από τους φρουρούς της νομιμότητας και υπερασπιστές της Εθνικής μας κυριαρχίας.
Της Εθνικής κυριαρχίας μας που κατά τον Πρωθυπουργό, κινδυνεύει από τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όμως από το σημείο αυτό και μετά, σταματάει η κοινή λογική και αρχίζει η εθνική ντροπή.
Οι αστυνομικοί που "με νόμιμες ενέργειες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στην τάξη" βρίσκονται κατηγορούμενοι, ένας δε από αυτούς προφυλακίστηκε επειδή κάποιοι "πίστεψαν" ότι υπήρχε κίνδυνος να αποδράσει!!!
Και τα μυαλά στα κάγκελα, όπως λέει ο λαός μας.
Όμως δε υπάρχουν περιθώρια για αστεία. Όπως τις επόμενες ημέρες θα αποκαλύψουμε, η υπόθεση αυτή ίσως να είναι κομμάτι μιας θλιβερής σκηνοθεσίας, με σκοπό την ..."ήπια" προσαρμογή των Ελλήνων πολιτών στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό.
Η συνταγή γνωστή εδώ και αιώνες.
Ο κόσμος αντιμετωπίζει συνήθως με ευνοϊκή διάθεση τον αδύναμο, τον άρρωστο, τον κατατρεγμένο και καλά κάνει. Αρκεί η εικόνα να μην είναι πλαστή. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε πλαστή εικόνα για τον χιλιανό εγκληματία, δεν έχουμε κάν εικόνα.
Ο άνθρωπος αυτός έφυγε, δεν δραπέτευσε, τον άφησαν να φύγει.
Το γιατί είναι προφανές. Στο σενάριο που είχαν φτιάξει οι οσφυοκάμπτες του υπουργείου προστασίας του πολίτη, προβλεπόταν ο ρόλος του πρωταγωνιστή-θύματος.
Αλλά δεν τους έκατσε καλά.
Συγκρατούμενοι του NAVARRO στο Α.Τ. Ακροπόλεως και μάλιστα αλλοδαποί, δίνουν μία εικόνα με τις καταθέσεις τους, εντελώς διαφορετική από εκείνη που η ιεραρχία της ΕΛ.ΑΣ, ο ..."υπουργός" και διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοι συνδικαλιστές, έσπευσαν με περισσή σπουδή να διαδώσουν στα Μ.Μ.Ε. περί βασανιστηρίων, χωρίς να γνωρίζουν τι είχε συμβεί.
Αλλά είπαμε, είχαν στημένο το σκηνικό, είχαν το σενάριο και έψαχναν αλλοδαπό πρωταγωνιστή.
Και μετά άρχισαν οι αναποδιές.
Η πρεσβεία της Χιλής στην Αθήνα εξέφρασε αρμοδίως την επιθυμία της ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με τον χιλιανό λαθρομετανάστη.
ΓΙΑΤΙ;
Μήπως για τον NAVARRO υπάρχει "ερυθρό" σήμα αναζήτησης από την INTERPOL;
Ας μπεί κάποιος αρμόδιος στον κόπο να μας ενημερώσει αν είναι αλήθεια.
Ας μπεί κάποιος αρμόδιος στον κόπο να μας ενημερώσει γιατί παρά την Εισαγγελική εντολή τον άφησαν ελεύθερο.
Εμείς εδώ είμαστε, παρέα με τα στοιχεία μας και περιμένουμε.
Αλλά όχι για πολύ.!
Α.Α. & filotimia
Κάντε "κλικ" στο έγγραφο για πλήρες μέγεθος

2 comments:

  1. Εχει τοσο παρασκηνειο αυτη η υποθεση ρε παιδια;Μην σταματατε να βγαζεται στοιχεια,αυτη η βρωμικη υποθεση θα ειναι η αρχη του τελους του Κοεμτζογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Γιαννιώτη, συνέχισε να το ψάχνεις. Ένας "λύκιος" σου είχε πει κάτι για ΕΥΠ, τι εννοεί; Τι παίζει πίσω απ' όλα αυτά; Τι σκατά θέλουν να πετύχουν οι ΠΑΣΟΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή