Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Εφαρμοστικός νόμος: Ελλάδα δίχως μέλλον.! (Διαβάστε τον εκτρωματικό νόμο)

Έχουν διαβάσει καλά οι βουλευτές τι θα ψηφίσουν; 
Διαβάστε όλο τον εφαρμοστικό νόμο για την εκποίηση της ελληνικής περιουσίας.
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής και την Πέμπτη ο Εφαρμοστικός νόμος που υλοποιεί το Μεσοπρόθεσμο.
Τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" πήραν στα χέρια τους το επίσημο κείμενο του Εφαρμοστικού νόμου που έχει δοθεί στους Έλληνες Βουλευτές και διαβάζοντας τις διατάξεις αναρωτιόμαστε αν οι Βουλευτές που σκέφτονται να τον ψηφίσουν, έχουν μελετήσει ένα προς ένα τα άρθρα του και το περιεχόμενό τους.
Η αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας μετατρέπεται ουσιαστικά σε μια ευτελή για τα ελληνικά συμφέροντα πώληση μεγάλου μέρους της δημόσιας περιουσίας, προς όφελος των δανειστών μας. 
Η χώρα υποθηκεύει το μέλλον της, όχι μόνο το άμεσο αλλά και το απώτερο.
Η παραχώρηση π.χ. της εκμετάλλευσης των αρχαιολογικών χώρων, που αποτελούν κομμάτι του μοντέλου ανάπτυξης που ευαγγελίζονται οι εμπνευστές του νόμου, πώς θα αυξήσει τα έσοδα του δημοσίου αφού θα πηγαίνουν απευθείας στους δανειστές μας. Αυτό αποτελεί ένα από τα πολλά παραδείγματα που μπορεί κάποιος να δει στα άρθρα του νόμου.
Διαβάστε (εδώ) όλον τον εφαρμοστικό νόμο με σχολιασμό.
___________________
ΥΓ:
Μέχρι την ώρα ψήφισης του εκτρωματικού Νόμου με τον οποίο εκποιείται ολόκληρη η Ελληνική περιουσία, το gianniotis blog δεν θα ανεβάσει άλλα θέματα και πιθανόν να αναστείλει για πάντα την λειτουργία του. 
Bookmark and Share

17 comments:

  1. Και γιατί αγαπητέ μου Γιαννιώτη σκέπτεσαι να σταματήσεις; Επειδή βρέθηκαν οι πράσινες αλήτρες του κοινοβουλίου που έναντι πινακίου φακής ξεπουλάνε την Ελλάδα, τώρα που κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται να επανέλθουν ποτέ στην εξουσία. Αυτή ήταν η τελευταία τους ευκαιρία. Ξεπουλάνε τα πάντα, αφού προηγουμένως οι ίδιοι τα άρπαξαν από παντού. Τώρα χρειάζεται να τους πολεμήσουμε. Δυστυχώς απεδείχθη ότι οι εχθροί μας βρισκόταν εντός των τειχών. Από δω και πέρα όπου βρείτε πράσινο λαμόγιο είτε άνδα είτε γυναίκα, τσακίστε τους.
    Χριστίνα Στρατάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΣ.ΑΝ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ 10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bρίζουμε, φασκελώνουμε τους πολιτικούς
    λες και αυτοί έγιναν βουλευτές μόνοι τους, δεν τους φηφίσαμε εμείς!
    Βρε ανόητοι, εμείς δεν ανεχόμαστε τόσα χρόνια
    τα ρουσφέτια, τους διορισμούς, την διαφθορά των πολιτικών, των δημοσίων υπαλλήλων, την φοροδιαφυγή, την εισφοροδιαφυγή;
    Εμείς δεν καταναλώναμε περισσότερα από όσα
    παράγαμε; Εμείς δεν αγοράζαμε εξοχικά, αυτοκίνητα, καταναλωτικά "αγαθά" με δανεικά;
    Ξεχάσατε εορτοδάνεια, διακοποδάνεια, τις κάρτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 29 Ιουνίου 2011 3:27 μ.μ
    Άι χάσου.Επειδή τα έκανες εσύ νομίζεις ότι όλοι σκέφτονται σαν και σένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποιος διαβασε το μνημονιο παραπανω καταλαβε οτι δεν εχουμε κανενα μελλον σ΄αυτη την χωρα.
    Δεν μας ανηκει πλεον τιποτα ουτε ο ιδιος ο εαυτος μας ειμαστε πλεον δουλοπαροικοι και δεν εχουμε καμμια ελπιδα παρα μονο αν ξεσηκωθουμε.
    Η οικογενεια παπατζηδων καταφερε να διαλυσει την χωρα και δυστυχως αν αυριο εκανε εκλογες ο Γιωργακης θα ξαναεπερνε την εξουσια μετα την πλυση εγκεφαλου που μας κανουν τα ΜΜΕ και τους παρουσιαζουν ως σωτηρες.
    Δυστυχως ειμαστε ραγιαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηγαινετε για μπανιο...
    Του χρονου
    1) Δεν θα εχουμε χρονο γιατι θα δουλευουμε περισσοτερες ωρες
    2) Θα ειναι περιφραγμενες οι περισσοτερες και το εισιτηριο θα ειναι 10 € το ατομο τουλαχιστον.

    η

    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΦΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ανωνυμε των 10.37
    οτι δανεια πηρα τα ξοφλησα ουτε εκανα ποτε μεγαλη ζωη και ομως δεν εχω τιποτα στην ακρη..
    Ολοι οι Ελληνες δουλευουμε πολυ περισσοτερο απο τους γερμανους ομως η γραφειοκρατια και η ανποτελσματικοτητα της διοικησης που ηταν οργανωμενη απο τους κηφηνες της πολιτικης ειχε σαν αποτελεσμα να μην προχωραει τιποτα.
    Γνωριζουμε ολοι οτι τα χρηματα των επιδοτησεων του καθε αναπτυξιακου νομου βρισκονται στην Ελβετια η στα Καυμαν σε ονοματα των πολιτικων μας και των επενδυτων.
    Γιατι δεν κανει ο Γιωργακης εναν ελεγχο των επιδοτησεων που εγιναν για επενδυσεις τα τελυταια χρονια και αμεσως εχουμε λυσει το προβλημα του χρεους.
    ΤΟΛΜΑ ΟΜΩΣ ?

    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΙΑ ΚΑΝΕΛΗ,
    ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ
    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΠΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ, ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΑ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ,
    ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΗΝ
    ΕΚΑΛΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.
    ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ
    ΝΔ.
    ΣΤΑ 45 ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ
    ΣΤΡΟΦΗ. ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ
    ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ!
    ΧΕΙΜΑΡΩΔΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ, ΚΡΙΤΙΚΗ
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!
    ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 2011 ΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ
    ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
    ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ
    ΨΗΦΩΝ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΣΟΦΗ. (ΒΟΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΙΟΤΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΜΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φιλε Γιαννιωτη
    οπως ξερεις ο τυπος και τα ΜΜΕ ειναι πουλημενα .
    Συνεχισε να μας ενημερωνεις και να δινεις βημα στα σχολια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MONO H NΔ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ
    ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ
    ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ
    ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ.
    ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
    ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΟΧΙ Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κ.Σαμαρας ενδιαφερεται μονο για το πολιτικο του σαρκιο και ουδολως για την χωρα εναντιον της οποιας παιζει ενα πολιτικο CDS. Ειναι αντιευρωπαϊστης (ορα προσφατως αποθησαυρισμενες ευρωπαϊκες σφαλιαρες), κρυπτοδραχμολαγνος (καθοτι κρατικιστης με λαϊκη βαση κρατικοδίαιτη) και πατριαρχης του Λαϊκισμου και του Πολιτικου Αμοραλισμου. Εκτος απο την αποκατασταση μισθων και συνταξεων με χρηματα απο την monopoly, θα απαλειψει το φαινομενο του θερμοκηπιου, θα δειρει την Μερκελ και τον Μπαροζο και καπου μεταξυ των καλοκαιρινων του μπανιων θα βαλει τον Κικιλια και τον Μυταρακη να μηδενισουν το ελλειμμα γιατι πολυ τον εχουν πρηξει με αυτο το ελλειμμα. Αντε γιατι...πώς τολμά αυτο το ελλειμμα να μην υπακουει στις εμπνευσμενες εντολες του Ηγετη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απο το μπλογκ feleki

    ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
    Σαμαράς όπως λέμε Μουσιαμάς: «Είμαι μπροστά στις δημοσκοπήσεις»
    Posted on Ιουνίου 29, 2011 by το φελέκι

    Γράφει η Ρένα Χόπλαρου. Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον Πολίτη της Κύπρου 29/6/2011.

    Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με κεντρικό θέμα – τι άλλο; – την οικονομική κρίση της Ελλάδας. Τι ειπώθηκε πίσω από τις πόρτες; 17 πρωθυπουργοί και οι κεντροδεξιοί αρχηγοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης των χωρών μελών της Ε.Ε προσπαθούσαν να πείσουν τον Αντώνη Σαμαρά να υποστηρίξει τα μέτρα, να ψηφίσει το μεσοπρόσθεσμο, να βοηθήσει με την υπεύθυνη στάση του την καταρρέουσα χώρα του. Τον καλούσαν να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος. Του έφερναν τα παραδείγματα της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, όπου τα κεντροδεξιά κόμματα κέρδισαν τις εκλογές εν μέσω κρίσης επειδή έδειξαν υπεύθυνη στάση και όχι το αντίθετο. Αμ δε! Ο Σαμαράς αμετάπειστος. Εις την κυπριακή «μουσιαμάς», δηλαδή αδιάβροχος! Κανένα επιχείρημα δεν «έπιανε» πάνω του. Κάποια στιγμή στα πολλά, παίρνει η Μέρκελ τον λόγο και του λέει «πες μας επιτέλους ένα – δύο πράγματα που θέλεις να αλλάξεις, να τα αλλάξουμε». Η απάντηση του Σαμαρά: «Μου το ζητάτε τώρα αυτό, που είμαι μπροστά στις δημοσκοπήσεις;» Κόκαλο οι του ΕΛΚ από το αδιανόητο του «επιχειρήματος».

    Τον λόγο πήρε ο Νίκος Αναστασιάδης του ΔΗ.ΣΥ. Η παρέμβαση του δεν ήταν απλώς μια παρέμβαση ηγέτη μικρής χώρας με ιστορικούς δεσμούς με την Ελλάδα, αλλά ενός Ευρωπαίου πολιτικού της Κύπρου με ανεξάρτητη άποψη και αίσθηση ευθύνης: «Σου μιλάω ως προσωπικός σου φίλος, αν θες ως ο μεγάλος σου αδελφός. Πρέπει να αρθείς στο ύψος των περιστάσεων! Η χώρα πρέπει να σωθεί, κινδυνεύουμε όλοι από την ελληνική κρίση. Μπορείς δημοσίως να διατηρήσεις τις ενστάσεις σου. Υπερψήφισε διαμαρτυρόμενος!» Οι παρευρισκόμενοι ηγέτες επικροτούν χτυπώντας τα χέρια τους στο τραπέζι.

    Αμεριμνησία μπρος στα πραγματικά συμφέροντα της χώρας και των κατοίκων της; Λαϊκισμός; Καιροσκοπισμός; Τυχοδιωκτισμός; Ψευδοπροοδευτισμός; Έλλειψη σθένους μπροστά στα επώδυνα μέτρα που πρέπει να υλοποιηθούν για την οικονομική ανάπτυξη και διοικητική εξυγίανση της χώρας; Βραχύβιοι σχεδιασμοί πολιτικής επιβίωσης; Κι όλα αυτά πάνω στα ερείπια μιας χώρας; Φτάνει να βγει Πρωθυπουργός! Κι ας είναι Πρωθυπουργός καμένης γης! Υπάρχει μια κυπριακή παροιμία που περιγράφει καίρια το φαινόμενο: «Απ’ εν αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή