Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Έφυγε από τη ζωή ο Κων. Κολιάκης.



Συγκίνηση για τον πρόωρο χαμό του 55χρονου φίλου,
Αντιστρατήγου ε.α. της ΕΛ.ΑΣ.,
και πρώην Δημοτικού Συμβούλου Ιωαννίνων...
----------------------------------
Κηδεύτηκε σήμερα στις 11 π.μ. στα Γιάννενα.

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μόλις σε ηλικία 55 ετών, ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός και συμπαθής στην κοινωνία των Ιωαννίνων, ο Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Ντίνος Κολιάκης.

Πάλεψε για χρόνια με την ανίατη ασθένεια, αλλά σ' αυτή την άνιση μάχη νικήθηκε τελικά, και σήμερα Δευτέρα στις 11 το πρωί οι Γιαννιώτες τον ξεπροβόδισαν στην τελευταία του κατοικία, στον ιερό Ναό Περιβλέπτου Ιωαννίνων.

Βέβαια ο Ντίνος Κολιάκης πριν ηττηθεί από τον καρκίνο, είχε αναδειχθεί νικητής σε πολλά άλλα μέτωπα.

Ως αξιωματικός της Αστυνομίας διακρίθηκε, σε όσες περιοχές και από όποια πόστα και αν πέρασε, για τον υπηρεσιακό του ζήλο που πάντα, όμως, λειτουργούσε υπέρ των πολιτών και ποτέ εναντίον τους.

Οι συνάδελφοί του τον θεωρούσαν σταθερό, σοβαρό, ακέραιο και αξιοσέβαστο παράγοντα της Αστυνομίας και τον εμπιστεύονταν.

Ως κοινωνική οντότητα διακρίθηκε για το όραμά του.

Υπηρέτησε τα Γιάννενα ως δημοτικός Σύμβουλος την τετραετία 2002-2006 και ανέπτυξε αξιέπαινη δράση σε ευαίσθητους τομείς, όπως η ανακούφιση της πόλης από το κυκλοφοριακό, η προώθηση καλύτερης συνεργασίας ανάμεσα στους πολίτες και την Αστυνομία, η προστασία των νέων από την μάστιγα των ναρκωτικών κ.λπ.

Καλό ταξίδι, Ντίνο...

gianniotis.gr

3 comments:

  1. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν αξιόλογος άνθρωπος,αξιωματικός και φίλος όπως είπαν όλοι χθές στην κηδεία του.Αυτό που εγώ μπορώ να πω είναι πως ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε για την οικογένεια του και μέσα από αυτή. Οι χαρές τους χαρές του, οι λύπες τους οι μεγαλύτερες λύπες του.
    Να είναι πολύ ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει πολυαγαπημένε μου Θείε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή