Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Ανερμάτιστο το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την Ήπειρο...


«Για απουσία προτάσεων και θέσεων» αλλά και για «ανερμάτιστα σημεία» του κατ' όνομα προγράμματος ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ για την Ήπειρο, κάνει λόγο σε χθεσινή της ανακοίνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην Κυριακάτικη ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.
"...Δεν έχουν να πουν τίποτα το κανούριο. Είναι οι ίδιοι που είπαν το μεγάλο ευχαριστώ στους Αμερικάνους για την τραγωδία των Ιμίων, αλλά δεν μπόρεσαν να πουν ούτε μία μικρή συγνώμη στον Ελληνικό λαό για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου, το οποίο δυστυχώς είχε και… άρωμα Ηπείρου. Αυτοί λοιπόν είναι λογικό να ενοχλούνται σήμερα από την πρόοδο της περιοχής, τα βήματα ανάπτυξης, από την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων, από τη δυναμική που διαμορφώνεται στην Ήπειρο...", αναφέρονται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει ως εξής:
"...Σήμερα η Ήπειρος είναι στο προσκήνιο και η σύγκριση με το παρελθόν φέρνει σε δυσχερή θέση το ΠΑΣΟΚ. Όντας στη θέση αυτή, δεν έχει επιχειρήματα. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν έχει προτάσεις για το μέλλον. Και το μέλλον ενός τόπου δεν διαμορφώνεται με ύβρεις και άναρθρες κραυγές..."

2 comments:

  1. Για ες μας περισσότερα για το προσκήνιο, ρε φίλε, που βρίσκεται η Ήπειρος σήμερα και δεν το πήραμε μυρωδιά. Μας δουλεύεις ή θέλεις να ωραιοποιήσεις τα πράγματα; Αν, ξαφνικά, γ΄'ινονται θαύματα, στη πιο φτωχή γωνιά της Ευρώπης, να κατέβουμε, για να βοηθησουμε κι εμείς! Όλοι σας δουλεύουν, γιατί οι Ηπειρώτες δια διαφέρουν, ως προς το φιλότιμο, με τους υπόλοιπους Έλληνες. Ξεχνούν γρήγορα και βολεύονται με κάποιες καραμέλες που τους δίνουν την τελευταία στιγμή, για να ξεχνούν, όπως κάνουν στα μικρά παιδιά. Άσε, λοιπόν, τα ανέκδοτα και ξεσήκωσε τον κόσμο να διεκδικήσει τα δίκια του!
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφουρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπή Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας είναι φίλε μου. Περίμενες να πει κάτι διαφορετικό;
    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή