Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Νεκρή υπάλληλος καταστήματος από ανταλλαγή πυροβολισμών...


Αιματηρή ληστεία έγινε στις 13:40, στο κατάστημα «Γερμανός», στην οδό Κύπρου 102, στον Βύρωνα.
Ένοπλος εισέβαλε στο κατάστημα και πυροβόλησε τρεις φορές.
Αστυνομικός, υπαρχιφύλακας της ΥΜΕΤ, που είχε πάει στο κατάστημα να δώσει για επισκευή το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο, ένα 38αρι, και πυροβόλησε εναντίον του ληστή.
Η ανταλλαγή πυροβολισμών είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα με δύο σφαίρες στο στήθος μια υπάλληλος του καταστήματος, η 32χρονη Αθανασία Γκίνη.
Επίσης, από τα πυρά του αστυνομικού τραυματίστηκε και ο αλβανικής καταγωγής ληστής, 23 ετών, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο "Λαϊκό" νοσοκομείο.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας στο νοσοκομείο δεν κατόρθωσε να εξαγάγει τις βολίδες από το σώμα της, ώστε να διαπιστωθεί αν προέρχονται από το όπλο του ληστή ή του αστυνομικού.
Οι βολίδες θα εξεταστούν αύριο όταν η σορός θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ακριβή εικόνα για το τι συνέβη αναμένεται να δώσει και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος το οποίο βρίσκεται ήδη στην Ασφάλεια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας ληστής μπήκε στο κατάστημα και φώναξε ληστεία, ενώ ο δεύτερος περίμενε στην πόρτα.
Τότε παρενέβη ο αστυνομικός.
Προηγήθηκε πάλη και κατά την διάρκειά της έπεσαν οι πυροβολισμοί.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η μία τουλάχιστον σφαίρα χτύπησε το θύμα μετά από εξοστρακισμό.
Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό σε Βύρωνα και Παγκράτι για τη σύλληψη του δεύτερου ληστή.
zougla

1 comments:

  1. Τελικά ανακοίνωσε τίποτε το Υπουργείο Εσωτερικών για τα όπλα που μπορεί να φέρει κανείς μαζί του στην Ελλάδα, για αυτοπροστασία; Επειδή είναι αδύνατον να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών και όλα επαφίενται στην ατομική πρωτοβουλία, ρωτώ για να ξέρω πώς θα εξοπλιστώ τώρα που θα έρθω στην Ελλάδα!
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή