Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτοκτόνησε 55χρονος εκπαιδευτικός στην Πάτρα

Κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε, νωρίς χθες το μεσημέρι, ένας 55χρονος εκπαιδευτικός από την Πάτρα.
Τον πτώμα βρήκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από τους γείτονες εξαιτίας της οσμής που αναδυόταν από το διαμέρισμα της οδού Καραϊσκάκη στη συμβολή με τη Μιαούλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, πατέρας δυο παιδιών, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί σε οικείους του ότι δεν άντεχε πλέον να ζει.

1 comments:

  1. Δυστηχως σε τετοια χωρα ζουμε,δεν υπαρχει κρατος να μπορουμε ν'απευθηνθουμε οταν εχουμε ν'αντιμετωπισουμε καποιο προβλημα που ξεπερναει τις δυνατοτητες μας να το λυσουμε.
    Καθημερινα οι Ελληνες βιωνουμε την απροκαλυπτη ,σε σημειο εχθρικη θα ελεγα συμπεριφορα του κρατους απεναντι μας οταν την ιδια στιγμη σε αναλογες περιπτωσεις που αφορουν ξενους λαθρομεταναστες κινητοποιητε το συμπαν για να λυθουν τα προβληματα τους.
    Μαλλον για καποιους θεωρουμαστε αυτα τα 10 σχεδον εκατομμυρια των Ελληνων ανεπιθυμητοι σ'αυτην την χωρα και κανουν οτι μπορουν για να μας διωξουν η' κι ακομα να μας βγαλουν απο την μεση.
    Αυτος ο ανθρωπος,που ηταν και μορφωμενος με θεση στην κοινωνια,ισως αν ειχε την βοηθεια και την στηρηξη που επρεπε να εχει τωρα να ζουσε η' να πεθαινε αργοτερα με περισσοτερη αξιοπρεπεια.
    Δυστηχως του ελαχε απο την μοιρα να γεννηθει και να ζει σ'αυτο το νεοελληνικο κρατιδιο που πας στο νοσοκομειο με μια απλη παθηση κι απο την αδιαφορια αλλα κι απο το ποσο πισω ειμαστε στον τομεα της υγειας,φευγεις με νεκροφορα.
    Λες κι εμεις δεν πληρωνουμε τοσα δις για να εκσυγχρονιστει αυτη η ριμαδα η δημοσεια υγεια,προλαβαινουν ομως οι καθε λογις κυβερνωντες να δωσουν και κατι στον λαο απο την βουλιμια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή