Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Νυν υπέρ ...αλλοδαπών ο αγών.! Απελευθερώνονονται 1.200.!

Στην άμεση απελευθέρωση 1.200 αλλοδαπών από τα κρατητήρια της χώρας θα προχωρήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σύμφωνα με δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης διευκρίνισε ότι θα δοθεί σε όλους προθεσμία ενός μήνα, αλλά και οικονομικά κίνητρα, για τον επαναπατρισμό τους.
Σημειώνεται ότι το μέτρο δεν αφορά όσους κρατούνται για ποινικά αδικήματα. Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε τη νομιμοποίηση των παιδιών μεταναστών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα.
Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στην άμεση αναδιάταξη λιμενικού και αστυνομίας προκειμένου η χώρα να καταστεί μη ελκυστική για τους διακινητές εμπόρους ψυχών, διακινητές λαθρομεταναστών.
Στο μεταξύ, ο κ. Χρυσοχοΐδης εξήγγειλε τη σύσταση ειδικής υπηρεσίας που θα ασχολείται με καταγγελίες αστυνομικής αυθαιρεσίας και παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η υπηρεσία θα συσταθεί σε συνεργασία με το Συνήγορο του Πολίτη.

2 comments:

  1. Όταν προειδοποιούσαμε τον κόσμο ότι με Γιωργάκη στην εξουσία θα γίνουν αφέντες στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες, κάποιοι πράσινοι μας έλεγαν ότι είμαστε υπερβολικοί και ότι έχουμε εμπάθεια εναντίον του Γιωργάκη...
    Τώρα τί έχουν να πουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα βρε γιαννιώτη και τι έγινε....

    Αυτό εξ'άλλου δεν έλεγαν και κατά την προεκλογική περίοδο...

    Αυτά όμως να τα βλέπουν οι κάτοικοι των περιοχών που έχουν λαθρομετανάστες και που φρόντισαν να δώσουν πλειοψηφία στο Πασοκ όπως π.χ. Α και Β εκλογικές περιφέρειες Αθηνών....

    Και να μην ακούσω διαμαρτυρίες για τη νέα κυβέρνηση...Αυτή θέλανε, αυτή επιλέξανε, ας τη λουστούνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή