Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Κύριε Σαμαρά, ξεκαθαρίστε με την υπόθεση Μαρκόπουλου.!

"Σκούρα" τα πράγματα για τον στενό συνεργάτη του κ. Σαμαρά και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο κ. Μαρκόπουλο, καθώς το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξει την ατζέντα και να σύρει την συζήτηση για μια ακόμα φορά προς την σκανδαλολογία (της γαλάζιας διακυβέρνησης) αποφάσισε να συντηρήσει με στοιχεία την υπόθεση Μαρκόπουλου και τις επόμενες ημέρες !
Καθημερινά από το Μαξίμου και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού διακινούνται στοιχεία που φανερώνουν την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος που έγινε στο Υπ. Τουρισμού επί ημερών Μαρκόπουλου.
Συμβάσεις, περίεργες χρηματοδοτήσεις σε ανύπαρκτες εταιρίες , συνθέτουν το σκηνικό των αποκαλύψεων για τον Βουλευτή Εύβοιας ο οποίος βρίσκεται πλέον με την πλάτη στο τοίχο!
Παρ΄όλα αυτά, ο Πρόεδρος της ΝΔ, δεν έδειξε ακόμη την πόρτα εξόδου στο στενό του συνεργάτη και εκπρόσωπο της Ν.Δ. Κ. Μαρκόπουλο!
Ο Βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ. βέβαια εδώ και ημέρες θα έπρεπε να έχει διευκολύνει με οικειοθελή αποχώρηση το νέο πρόεδρο, αλλά μάλλον έχει ζεσταθεί στην καρέκλα του και σίγουρα απολαμβάνει ασυλία από τη νέα ηγεσία.
Τα χρέη που προκύπτουν από την διαχείριση του πρώην Υπουργού Τουρισμού και τα οποία ανακαλύπτει η νέα πολιτική ηγεσία συνεχώς διογκώνονται και παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

12 comments:

  1. Ποιός Mαρκόπουλος ρε παιδιά? Aυτός που έλεγε μιλώντας στη μεγάλη αίθουσα του GRAND SERAI και έλεγε πως το ξενοδοχείο είναι παράνομο, τη στιγμή που είχε πάρει όλες (μα όλες) τις εγκρίσεις , άδειες, σήματα και άδεια λειτουργίας ...O δασκαλεμένος απ' την ....ασχετίλα του Πανοζαχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννιώτη, όλη η μπλογκόσφαιρα ξέρει ότι είσαι της Αγίας Οικογένειας αλλά το να φτάνεις να υιοθετείς τις σκιές και τα υπονοούμενα του πρασινοφασίστα Παπαγιάννη και του πράκτορα Καψαμπέλη, τα γνωστά λαμόγια του Extra3, πάει πολύ.
    Πάρα πολύ.
    Με αυτά τα μητσοτακέϊκα μυαλά, απλά εξαγριώνετε τον απλό νεοδημοκράτη που θα σας λιώσει στο συνέδριο.
    Μετά να μην κλαίγεστε, τέτοια έλεγαν και τα πεζοδρόμια και τα κάνανε στην μπάντα, που λέγαμε μικροί.
    Τέλος, να μην ξεχνάς ότι ό,τι λέγεται δεν ξελέγεται αλλά , ακόμη περισσότερο, ότι γράφεται δεν ξεγράφεται.
    Μερικοί ας αρχίσουν να θεωρούν τον εαυτό τους ΗΔΗ ξεγραμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ πρασινάλογα...
    Από την ιδιότητά μου, από την ηλικία μου, από τις θέσεις μου κ.λ.π. θα έπρεπε να βγάλεις το συμπέρασμα ότι δεν ανήκω σε καμία Αγία Οικογένεια, αλλά ούτε και σε μη.
    Ευτυχώς όμως που με κατατάσσεις έστω και σ' αυτό το πολιτικό ...μπλοκ, διότι άλλοι πολλοί με χαρακτήρισαν κρυφοπασόκο, φασίτα, ακραίο, κ.λ.π.
    Χαίρομαι όμως που κάποια "δεξιά μπλοκ" με διέγραψαν από τις λίστες τους.
    Χαίρομαι για την παρουσία σου στο blog μου, όπως φυσικά και για τους άλλους φίλους, και το μόνο που μπορώ να σου πω χωρίς να μασάω τα λόγια μου είναι μόνο ένα:
    Αγωνιώ πολύ περισσότερο απ' ότι μπορείς να φαντασθείς για την τύχη της παράταξης.
    Για λόγους χρόνου δεν έχω την πολυτέλεια να επεκταθώ, αλλά η σύγκριση με τους κάθε λογής Παπαγιάννηδες και Καψαμπέληδες έχω να σου πω ότι με προσβάλει.
    Δεν έχω καμία ...διπλωματική σχέση μαζί τους, ιδίως με τον δεύτερο που κατάντησε το μπλοκ του χώρο εναποθέσεως αποβλήτων.
    Τα ξαναλέμε...

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε κατ' επίφασιν blogger με ονομασία γα......ος.
    Θέλω να σε παρακαλέσω για τελευταία φορά, να μην επισκεφθείς ποτέ ξανά το blog μου, αλλά ούτε και να αφήνεις το λινκ του αισχρότατου ιστολογίου σου.
    Δεν πρόκειται να δεχθώ ποτέ δικό σου σχόλιο.
    Ψάξε για ομοίους σου.
    Δεν θέλω να γίνεις αιτία, ώστε να κλείσω οριστικά τα σχόλια.
    Αν έχεις φιλότιμο πρέπει να με σεβαστείς.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε πρασινάλογα έχω την αίσθηση οτι αδικείς το Γιαννιώτη πιστεύοντας οτι υιοθετεί τις απόψεις των κάφρων της "δημοσιογραφίας" που αναφέρεις. Τυχαίνει να έχω ιδίαν αντίληψη περί του προσώπου, αλλά και του περιεχομένου των αναρτήσεων από το ξεκίνημα του gianniotis.blogspot αλλά και πριν, διαβάζοντας αναρτήσεις του στο kafeneio. Το να αναρτά είδηση η σχόλιο άλλου blog δεν σημαίνει οτι το υιοθετεί, αλλά το εντάσσει στα πλαίσια της σφαιρικής ενημέρωσης. Βέβαια θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε και το δικαίωμα της έλξης η της συμπάθειας αν θέλεις στο συγκεκριμένο πόλο, αλλά και λόγους επισκεψιμότητας, έστω και αν σε καμιά περίπτωση δεν παραδέχεται. Και αυτά στα γράφει αναγνώστης που ευθέως έχει ταχθεί κατά της αγίας οικογένειας όπως λες, θεωρώντας τη πηγή παντός κακού για την παράταξη. Δεν στο παίζω έξυπνος η υπερασπιστής του Γιαννιώτη, απλά έχω διαπιστώσει οτι σε κάθε ανάρτησή του που δεν σου είναι αρεστή δεν χάνεις την ευκαιρία να του επιτεθείς. Οσο για τη Τζοκόντα αγαπητέ το συνέδριο είναι κοντά και η πορεία της στη ΝΔ έχει φθάσει στο τέλος της
    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΟΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ.ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΤ Α ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
    ΣΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχουν βαλθεί να κατηγορούν τον Σαμαρά από όλες τις πλευρές για να αλλάξουν ατζεντα από την ήδη σκανδαλώδη Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.....

    Καλα θα κάνουν να καταλ'αβουν κάποιοι πως της Αγίας Οικογένειας δεν περνάνε τα τερτίπια...!!!

    Όσο γρηγορότερα το καταλάβουνε τόσο το καλύτερο. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ το έχει καταλάβει και η ντορούλα και όλο το Μητσοτακέϊκο είναι πλέον καμένα χαρτιά...!!!
    ΔΕΝ πρόκειται να βγούνε σε καμία περίπτωση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταθείτε λίγο Ακραίε και οι υπόλοιποι ακρότατοι όπως ο Ανώνυμος 12:59 πώς προεξοφλείτε με τόση βεβαιότητα οτι η Ντόρα δέν υπάρχει περίπτωση να επανεκλεγεί στο συνέδριο; Μήπως είστε σε συνενόηση με ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ να έρθει να ψηφίσει εναντίον της όπως έγινε τον περασμένο Νοέμβριο που ήρθε σύσσωμο μαζί με τον ΛΑΟΣ να ψηφίσουν Σαμαρά; Λοιπόν μάθετε οτι ακόμα και άν έρθουν η Ντόρα θα ξαναβγεί πανηγυρικά στο συνέδριο, άλλο 6 μήνες άλλο δύο μέρες και καμιά πορεία της στην πολιτική δέν είναι τελιωμένη άν έχετε αντίρρηση πείτε στον αρχηγούλη σας να την διαγράψει απο το κόμμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάμε στην ουσία της υπόθεσης Μαρκόπουλου έχουμε ένα χοντροκομμένο σκάνδαλο κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, οι άνθρωποι απευθύνονται στον Μαρκόπουλο σάν τον τέως υπουργό του Καραμανλή όχι σάν τον αντιπρόεδρο του κόμματος του Σαμαρά. Δηλαδή άν ήταν κανένας Σπηλιωτόπουλος στην θέση του θα λέγατε οεοεοεο πόσο διεφθαρμένοι είναι όσοι υποστηρίζουν την Αγία Οικογένεια, τώρα επειδή είναι ο Μαρκόπουλος απαγορεύεται να πούμε κουβέντα για το σκάνδαλο;
    Δέν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται με αυτά τα ακραία μυαλά, καθόλου καλά δέν πάμε. Είναι σάν να μας λέτε οτι ο Σαμαράς και όλοι όσοι τον υποστηρίζουν έχουν ασυλία στα πάντα, είναι υπεράνω δικαιοσύνης και νόμων. Στην περίπτωση που τολμήσει κάποιος να πεί κάτι για κάποιο δικό τους σκάνδαλο είναι κατα την γνώμη σας αλήτης, βαλτός, κάφρος του Μητσοτακέικου και πολλά άλλα.
    Συνεχίστε έτσι και εγώ απόρησα πώς ο νέος σας ηγετης με τόση προβολή απο τους πάντες έφερε την Νέα Δημοκρατία σε ακόμα χειρότερη θέση σε σχέση με πρίν, άν οι υποστηριχτές του χρησιμοποιούν τέτοια επιχειρήματα πάτε φούλ για διάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πες του χαμενου, δε θα ρεζιλευει αυτος τη Ν.Δ, στειλτον Σαμαρα εισαγγελεα, οχι σαν το Καραμανλη, που τον ...πηγαν οι βατ, σουφλιαςκ.α. προχωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να πείτε του κ. kopernikou που έμαθε να βρίζει, όπως οι "αριστεροί" όταν τους στριμώχνουν στην γωνία θυμούνται τα φαντάσματα της ακροδεξιάς, πως δεν είπε κανένας πως η Ντορούλα δεν θα επανεκλεγεί στο συνέδριο. Θα επανεκλεγεί για
    1. να μην δέχεται καμία αρμοδιότητα από τον ΠΡΟΕΔΡΟ και να τραβά τον δικό της δρόμο.
    2. να πριονίζει και τον Σαμαρά όπως έκανε με τον Καραμανλή (ο κόσμος το 'χει τούμπανο)
    3. Για να στηρίζει όλους τους εκσυγχρονιστές μαζί με τον μπαμπάκα της και τον Καρατζαφέρη.!!
    4. Για να δώσει σανίδα σωτηρίας στον ολίγιστο Γιωργάκη εξαιτίας του κρητικού της γινάτι.

    Για να πάει την Ελλάδα 20 χρόνια πίσω....
    Τα έκανε ο μπαμπάκας της από την εποχή του ΕΘΝΑΡΧΗ Καραμανλή. Να χαλάσει την παράδοση τώρα στα γεράματα η Ντορούλα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε 7:54 αυτό το (2) που γράφεις οτι πριόνιζε τον Καραμανλή είναι όλα τα λεφτά, εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι μαζί σου. Εδώ άλλοι την κατηγορούν και με το δίκιο τους οτι στάθηκε πάντοτε στο πλευρό του, τον άφησε να αλωνίζει καταστρέφοντας την χώρα του και το κόμμα χωρίς να του διαμαρτυρυθεί ποτέ ή να προσπαθήσει να του βάλει κανένα εμπόδιο άν και ήταν δίπλα του. Δικιολογημένα αυτό πλήρωσε το Ναί σε όλα στον Καραμανλή, γι'αυτό μας λένε οτι έχασε απο τον Σαμαρά και έρχεσαι εσύ τώρα να μας επαναλαμβάνεις αυτή την απίστευτη μπούρδα που έχω ακούσει να γράφεται απο μυριάδες γραφικούς. Οτι πριόνιζε τον Καραμανλή, θα σου λεγα τίποτα για τον Καραμανλή σου τώρα αλλά άσε καλύτερα σέβομαι το ιστολόγιο του gianniotis.
    Για τον Μαρκόπουλο για πές μας καλύτερα πρώτα που πέταξε προεκλογικά τα 870.000 ευρώ σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκαλύφθησαν χρήματα του Ελληνικού λαού ύστερα ελάτε να μας κατηγορήσετε γιατί τα βάζουμε μαζί του. Είναι ο πλησιέστερος άνθρωπος στον Σαμαρά, το Νο2 του κόμματος του, το δεξί του χέρι έτσι θέλετε να σας ψηφίσουμε για να μας κυβερνήσετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή