Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Αντί να κλείσουν το "παραμάγαζο" της "Ε" το ενισχύουν με 25.000.000 ευρώ.!

Η Μεγάλη "κυρία" Τεγοπούλου της "Ε", αντί να βίσκεται έγκλειστη σε κάποια πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και με "ριγέ" φουστάνι, παίρνει δώρο από την ..."κυβέρνηση" του Pasok, το ...ευτελές ποσό των 25.000.000 ευρώ.!
Μήπως και γι' αυτό ευθύνεται η Τρόικα, ή η ανθελληνική ..."κυβέρνηση" που παίρνει 100 ευρώ από 25.000 συνταξιούχους και τα δίνει ως δώρο στην εκλεκτή "εκδότρια".
Μα επιτέλους, δεν υπάρχει όριο στην καθημερινή κοροϊδία πρός τους πολίτες απο την Γιάπικη Κυβέρνηση Jeffrey Chad-Mineiko-Papandreou και Soros;
Επιβάλλουν με το έτσι γουστάρω στο λαό να κάνει το σκατό του παξιμάδι, αντί να βοηθάνε τους άπορους και τους γερόντους, τους αρπάζουν απ' τα τρύπια πορτοφολάκια τους, ακόμα και την τελευταία δεκάρα τους, αυτές τις δεκάρες που είχαν για το ψωμί και τα φάρμακά τους, και μετατρέπουν τα ..."υπερήφανα γηρατειά" του αείμνηστου τζόβενου Ανδρέα σε κακόμοιρους ζητιάνους.
Και γιατί όλα αυτά;
Για να δώσουν 25.000.000 ευρώ στην Κυρία Μάνια Τεγοπούλου της "Ε" (δεξιά φωτο).
Την θυμάστε αυτή την Κυρία;
Ήταν αυτή που δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών, που και που δεν δέχθηκε να υποβληθεί σε αλκοστέστ, ενώ ήτανε ...σταφίδα στο μαθύσι.
Ήταν αυτή που έβρισε χυδαία τους Αστυνομικούς που επεχείρησαν να την ελέγξουν και ξέσχισε με νύχια και με δόντια την στολή ενός εξ αυτών.
Ήρθε λοιπόν η ώρα που το ρημαδοκράτος έπρεπε να την αναταμείψει για την ..."δημιουργική" προσφορά της προσφέροντάς ως δώρο το ...ευτελές ποσό των 25.000.000 ευρώ.
Ποσό κλεμμένο από τους κακόμοιρους του συνταξιούχους και όχι μόνο.
Τώρα επί του προκειμένου, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
Ή ότι διάφοροι μεγαλοεκδότες ..."εκβιάζουν" (μετά λένε για τα bogls) την ανίκανη Κυβέρνηση, ή η Αμερανοκίνητη Κυβέρνηση, του ...αμερικανοτραφέντος πρωθυπουργού - ανδρείκελου της Τρόικας, ήδη πληρώνει τώρα τους ...λογαριασμούς της.
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά αυτοί οι εν κυνοβουλίω σταυλισμένοι πράσινοι βολευτές, τι στο διάολο κάνουν;
Πώς ανέχονται τόση ξετσιπωσιά και τόση ξεφτίλα;
Πώς θα μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τούς ...κακόμοιρους ψηφοφόρους τους;

gianniotis
με πληροφορία από Αργύρη Σιδέρη

3 comments:

 1. ΜΟΛΔΑΒΟΣ lathrometanastis ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ!!! ΑΥΡΙΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ - Η ΑΛΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!

  ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ Η ΑΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ IKAΡΩΝ.

  κλικ στις εικόνες

  http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_6474.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα: "Ετοιμαστείτε, έρχονται πολύ δύσκολα..."

  Ο γνωστός γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: "ετοιμασία επειδή ΣΥΝΤΟΜΑ θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα". Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του Αγίου Όρους, ο οποίος τον επισκέφθηκε πρόσφατα και τον ρώτησε σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο γέροντας ήταν απολύτως σαφής: " Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες"... Και η μονή έχει φτιάξει ήδη την "ομάδα κρίσης", υπεύθυνη για να προετοιμάσει το μοναστήρι για πολύ δύσκολες ημέρες για άγνωστο χρονικό διάστημα.
  Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι ένα κακόγουστο αστείο. Αλλά δεν είναι... Δυστυχώς, τα επερχόμενα είναι πλέον ορατά και δια γυμνού οφθαλμού, αφού όλοι μας μπορούμε πλέον να δούμε αυτό που έρχεται, δηλαδή την δυστυχία και την πείνα...
  "Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο. Όλοι ρωτάνε: "εμένα με πιάνουν τα νέα μέτρα;"!!! Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω πόσο πολύ έχει διαβρωθεί η σύγχρονη κοινωνία και οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτή τη χώρα. Κανείς δε νοιάζεται για τον διπλανό του. Κανείς δε νοιάζεται για το πρόβλημα που έχει χτυπήσει την πόρτα του συμπολίτη του, του γείτονά του. Όλοι σκέφτονται αν "τα μέτρα" προσβάλουν τα δικά τους μικροσυμφέροντα...! Ειλικρινά, πιστεύω πως ο Θεός θα δώσει την ευκαιρία για να συνέλθουμε. Η Ελληνική Ορθοδοξία ανέδειξε μεγάλες σύγχρονες μορφές, που πρόσφεραν στο έργο του Θεού, που αγωνίστηκαν για να σώσουν ανθρώπινες ψυχές. Ο Πορφύριος, ο Παΐσιος, ο Ιωσήφ... γέροντες που μάτωσαν στον αγώνα υπέρ των συνανθρώπων τους, στον αγώνα να διώξουν την δυστυχία και το κακό από τις καρδιές ανθρώπων που υπέφεραν... Ποιά ηθική υπάρχει πλέον; Το κακό έχει χτυπήσει την οικογένεια, την Παιδεία. Έχει χτυπήσει σε κάθε υγιές κύτταρο της κοινωνίας και σήμερα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού του πολέμου. Τρέχουν οι άνθρωποι χωρίς να νοιάζονται για τον διπλανό τους. Η κοινωνία που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Σήμερα κυριαρχεί ο ατομικισμός... Γιατί; Επειδή κάποιοι έπαιξαν με τον χαρακτήρα του Έλληνα και διάβρωσαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Είναι αδιανόητο! Ο ατομικισμός ζει και βασιλεύει, ενώ η απάτη έγινε "χάρισμα". Μεγάλωσαν γενιές που διδάχτηκαν πως να αρπάξουν. Και αυτό σε ένα καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας... Μάλιστα, όσα πιό πολλά "αρπάζεις" τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την τιμωρία. Αυτό το βλέπει ο Θεός. Σήμερα επιτρέπει να δεχτούμε μερικές σφαλιάρες, ελπίζοντας πως θα συνέλθουμε, όπως συμβαίνει και στους μεθυσμένους..."
  Αυτά τα συγκλονιστικά μου κατέθεσε σήμερα σε συζήτηση, αγιορίτης μοναχός. Και η φωνή του έτρεμε από συγκίνηση και αγωνία για όσα πρόκειται να συμβούν.
  "Να προσέχεις", μου είπε. "Να πεις και σε άλλους να προσέχουν. Μην αφήνετε την λογική σας να παραδίνεται σε όσα σας λένε. Πού είναι μωρέ η λεβεντιά εκείνων που δεν επέπτρεπαν σε κανέναν να τους μειώσει; Πού είναι εκείνα τα λεβεντόπαιδα που έδωσαν το αίμα τους για όλους εμάς; Αυτή η γη ποτίστηκε με αίμα. Είναι μεγάλο κρίμα να την κυβερνάνε ξένοι και ανάξιοι... Να προσέχετε"...
  Τι να πω; Θυμήθηκα τα λόγια του γέροντα Εφραίμ της Αριζόνα: "Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες. Προσέξτε την ψυχή σας. Μαζευτείτε και δώστε τον αγώνα σας..." Αυτά έλεγε πριν μερικούς μήνες. Και σήμερα γίνεται πιό σαφής: "το Σεπτέμβριο θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα...".
  Οι προσευχές του γέροντα είναι πάντα μαζί μας. Όμως, αναρωτιέμαι: Εμείς τι κάνουμε για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας; Απλά ανησυχούμε για το αν τα μέτρα μας αγγίζουν;
  "Κάποιος πρέπει να σας πει πως δεν ζείτε σε όνειρο, ούτε σε εφιάλτη. Ζείτε μία πολύ άσχημη πραγματικότητα, που θα χειροτερέψει..."
  Κι εμείς αναρωτιόμαστε: Εμένα με πιάνουν τα νέα μέτρα; αγνοώντας (ηθελημένα) πως όταν θα μας "πιάσουν", θα είναι πολύ αργά...

  Κωνσταντίνος
  http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/blog-post_8331.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Kαι μέσω ποιάς τράπεζας έδωσαν τα 25 εκατομμύρια στην Eλευθεροτυπία;
  Θέλει και ρώτημα;
  Tί κάνει νιάου νιάου, ρε γιωργο-λαμόγια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή