Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Μεταπολίτευση: Οποία εννοιολογική ηλιθιότης.!

Αφορμή για να θυμηθούμε την λέξη ..."μεταπολίτευση" στάθηκε ο χθεσινός εορτασμός των τριακοστών έκτων "γενεθλίων", από την ...εγκαθίδρυση της "Δημοκρατίας" στη χώρα μας, όπερ σημαίνει κατά τους ... διανοούμενους, ότι πριν από 36 ακριβώς χρόνια, μάς κυβερνούσαν απάτριδες, ίσως και ξένες ανθελληνικές δυνάμεις, ενώ σήμερα - προς τιμήν, δόξαν και καμάρι μας - μάς κυβερνούν τα καθαρόαιμοι και ...νταβραντισμένα Ελληνικά ...θεριά.!

Ρε άι σιχτίρ που κάθομαι και πιάνω στα ...πλήκτρα μου τα σημερινά ανθελληνικά πλην ..."μεταπολιτευτικά" τέρατα, τα οποία ...δικαίωσαν την εποχή της ..."μεταπολιτεύσεως" μετά από 36 χρόνια σπρώχνοντάς την στα δόντια και στα νύχια του made in usa ΔΝΤ.
Η "δημοκρατία" χθές, ...γιόρτασε με δόξα και τιμή τα 36 χρόνια της.
Τι ακριβώς όμως γιόρτασε γαμώ το κέρατό μου;
Κανέναν από την πλήρως διεφθαρμένη και παρηκμασμένη "ελίτ" δεν απασχόλησε αυτή η ημερομηνία - "ορόσημο";
Αυτή λοιπόν η "ελίτ" του ...κώλου, παρά το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, εξακολουθεί να κάνει αυτό που ξέρει.
Nα προσπαθεί να διαιωνίσει τα παρανόμως κεκτημένα ...προνόμιά της.
Και φτάσαμε λοιπόν αισίως στο ...εθνοσωτήριο έτος 2010.
Η χώρα ήδη - για πρώτη φορά - (και πάλι ..."μεταπολιτευτικά), βρίσκεται σε κώμα. Βρίσκεται στο θάλαμο ετοιμοθανάτων της εντατικής, ή έμπροσθν της γκιλοτίνας αν προτιμάτε, όχι μόνο από τις απανωτές μειοδοσίες των ανθελλήνων ταγών της, αλλά από την διαχρονική απομύζηση του πλούτου της, από ποικιλόμορφους και ποικιλόχρωμους αλήτες που οι πράξεις τους εμπίπτουν στις διατάξεις του μισού Π.Κ., τους λοιπούς επιτήδειους, τους τεμπέληδες πολυτελείας, τους κάθε λογής απατεώνες, καθώς και τους πάσης φύσεως και διακεκριμένων περιπτώσεων κλέφτες, "πολιτικούς" και μη, τους αδίστακτους και αιμοσταγείς κερδοσκόπους, που μέχρι σήμερα, και στην μετεφηβική ηλικία της ..."μεταπολίτευσης", δεν έμαθαν τίποτε για το ...φόνο.
Ρουφιάνα Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς.
Είναι πλέον σαφές τοις πάσι, ότι η ..."μεταπολίτευση" ήταν απλά το πρόσχημα για την λεηλασία της χώρας. Φτάσαμε λοιπόν εδώ που ήθελαν οι αρνησιπάτριδες αστοί πολιτικοί. Στην πλήρη υποδούλωση της χώρας, με το πρόσχημα της ...κρίσης που δημιουργήθηκε - κι' αυτή - μέσα στην ..."μεταπολίτευση".
Το ..."μνημόνιο" που περιορίζει την κυριαρχία μας και υπονομεύει την εθνική μας ανεξαρτησία, υπεγράφη. Και "επικυρώθηκε" ελέω ..."μεταπολιτευτικής" δημοκρατίας του ...κώλου.
Η "ελληνική δημοκρατία" αυτοκαταλύθηκε. Και όλα αυτά έγιναν, χωρίς να δοθεί μια πολιτική και διπλωματική μάχη.
Εξάλλου, όπως όλα δείχνουν, όλα αυτά είχαν προαποφασιστεί.
Στην εποχή του εθνομηδενισμού, κάποιοι ..."μεταπολιτευτικοί" 'Ε λ λ η ν ε ς, (εδώ βάλτε πολλά εισαγωγικά, εμένα δεν μου φτάνει ο χώρος) προσκάλεσαν στη χώρα μας δίκην γενίτσαρου την τρόικα, (ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ), η οποία πλέον συγκυβερνά, - ή μάλλον σκέτα κυβερνά - υποδεικνύοντας και επιβάλλοντας πολιτικές που εξαθλιώνουν τη μέση ελληνική οικογένεια.
Η πολιτικά ανάπηρη πλέον και χειραγωγούμενη ..."μεταπολιτευτική" ελληνική "δημοκρατία", απαξιωμένη στα μάτια των πολιτών, πνέει τα λοίσθια, απολογούμενη και "αξιολογούμενη" συνεχώς από το διεθνή παράγοντα.
Την ίδια ώρα ακριβώς, η αναγνωρισμένη εκ της ..."μεταπολιτεύσεως" σταλινική αναρχοαριστερά επικαλείται τη ..."δημοκρατία", ενώ ταυτόχρονα την διαλύει και την καταλύει, υποδαυλίζοντας πρωτοφανείς ταραχές και δημιουργώντας συνθήκες χάους, ώστε να τροχοδρομήσει εξελίξεις και παράλληλα να τις ελέγξει.
Κι' όλα αυτά ελέω ..."μεταπολίτευσης".
Την ίδια επίσης ώρα, η απονευρωμένη και δήθεν ..."φιλελεύθερη" αστική "δεξιά" των γόνων, παρακολουθεί απρόθυμη και ανήμπορη να αντιδράσει.
Βολεύεται κι' αυτή.!
Αυτή έχει συμβιβαστεί από ενάρξεως ..."μεταπολιτεύσεως" εδώ και δεκαετίες δηλαδή, και φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης.
Ο τοκετός θα είναι πολύ δύσκολος στο μέλλον, ενώ σίγουρη μάλλον θεωρείται η ...αποβολή ελέω και πάλι ..."μεταπολιτευτικών" επιπλοκών.
Οι πολίτες, οφείλουν να απογαλακτιστούν από τα ..."μεταπολιτευτικά" και δίκην ιέρακος μεγάλα ..."κόμματα" και να απεγκλωβιστούν - επιτέλους - από συστημικές και καθεστωτικές λογικές και αντιλήψεις, έστω και τώρα.
Εν προκειμένω και με αφορμή τα προαναφερθένα, αν κάποιοι "ποοδευτικοί κουλτουριάρηδες" με κατατάξουν σε μη συμβατές προς αυτούς "ιδεολογικές" κατηγορίες", θα το δεχόμουνα ευχαρίστως, φτάνει να μην μου αφαιρούσαν την ..."προμεταπολιτευτική" πολιτική μου πίστη.
Δυστυχώς, εγώ έμεινα σ' εκείνη την εποχή. Σ' εκείνον τον καιρό. Στον παλαιό καιρό. Σε καμία όμως περίπτωση στον ...κακό μου τον καιρό.!
Νομίζω πως δικαιούμαι κι' εγώ να εκφράσω μια προσωπική άποψη, έστω και μέσα στην ... "μεταπολιτευτική δημοκρατία" που κάνει λόγο για ελεύθερη μεν έκφραση, αλλά πλήρως κατευθυνόμενη από την εκδοτική και πολιτική αλητεία.
Χαρείτε την ..."μεταπολίτευσή σας, εσείς οι ...προοδευτικοί. Εγώ δεν θα ...πάρω.!

3 comments:

  1. Διαφωνώ με το κείμενο σου μιας και οι πολιτικοί που μας κυβερνάνε, και σε μεγάλο βαθμό κατέστρεψαν την Ελλάδα, εκλέχτηκαν από τους Ελληνες πολίτες.

    Στο κείμενο αναφέρεις τη λέξη "φιλελεύθερη" αλλά γνωρίζεις γνωρίζεις πολύ καλά ότι αυτή η ιδεολογία στην Ελλάδα είναι συνώνυμη του Σατανά. Οσα κόμματα της μεταπολίτευσης υποστήριζαν αυτή την ιδεολογία εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ.Εκατοντάδες Χιλιάδες Ελληνες νεκροί στον ΒΠΠ και ρτον εμφύλιο για ποιό λόγο? Να παραδώσει η Νεα Δημοκρατία τη χώρα στην αριστερή τρομοκρατία? Και το Πασοκ να καταστρέφει ΜΟΝΙΜΑ ΤΗ ΧΩΡΑ??? Απο τους πράσινους Λαλιώτηδες και Τοχατζόπουλους και ολους τους πολιτικούς συρφετούς της παμφάγου αριστεράς, της 17Νοέμβρη μέχρι το Βατοπαίδι και το φόρουμ "δεν βγήκα αρχηγός κάνω πως ενδιφέρομαι για την Ελλάδα και θέλω να φτιάξω κόμμα τηε ντόρα Δρακουλίνας ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Ασ φτιάξουν κανα μυθο για το πολυτεχνείο και δήθεν τους αγωνες τους.ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΥΓ-συγχαρητήρια στο μπλόγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μένα η ανάρτηση παίρνει άριστα.
    Τί εστί μεταπολίτευση??? Για μένα σημαίνει ότι υπήρχε πριν το ***πολίτευμα*** και αργότερα ήρθε το ***μεταπολίτευμα***

    ΑπάντησηΔιαγραφή