Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Συνάντηση "επιστημόνων" του ...0,9 με τον "πρωθυπουργό"

Συνεργασία με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου είχαν στη Βουλή η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και οι υφυπουργοί Εύη Χριστοφιλοπούλου και Γιάννης Πανάρετος.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση συζητήθηκαν οι διατάξεις του νομοσχεδίου για την ...διά βίου μάθηση και τη σύνδεσή της με την ...οικονομία.!
Συζητήθηκαν επίσης οι αλλαγές που σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα στην τριτοβάθμια.
Το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να δώσει το φθινόπωρο σε διαβούλευση τις προτάσεις του σχετικά με τις αλλαγές στα σχολεία και τα Πανεπιστήμια, αλλά και για το νέο (;) σύστημα εξετάσεων που αναμένεται να εφαρμοσθεί το ακαδημαϊκό έτος 2013-14.
Bookmark and Share

1 comments:

  1. Πάντως από ντύσιμο και εμφάνιση δεν παίζονται. Ωραίες γκόμενες θα μπορούσε να ήταν. Για το Υπουργείο Παιδείας πάντως δεν κάνουν. Πρέπει να φυγουν εκτός και αν υλοποιούν συγκακριένο σχέδιο καταβαράθρωσης της Ελληνικής Παιδείας καιρού Ελληνισμού. Δεν μπορεί να μην παραιτούνται. Δεν γίνεται. Και δεν μπορεί να μην τις διώχνει όχι ο Παπανδρέου, αλλά το ΠΑΣΟΚ.
    "ανοιχτήρι σαμπάνιας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή