Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ξεσηκωθείτε ρεμάλια "αντιρατσιστές" υπέρ του Αλβανού "γαμιά" & φονιά της 11χρονης.!

Άρχισαν τα ..."παρατράγουδα" για τον 41χρονο Αλβανό "γαμιά" και φονιά της 11χρονης κοπέλας, πριν ακόμη προλάβει να συμπληρώσει ένα 24ωρο κράτησης στις φυλακές της Τρίπολης, αφού εισέπραξε ως "προκαταβολή" την επίθεση ενός Έλληνα συγκρατούμενού του το απόγευμα της Τετάρτης.
Το δίποδο κτήνος έχει ομολογήσει την σεξουλαική κακοποίηση και την δολοφονία της 11χρονης κοπέλας στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.
Ο Έλληνας, ο οποίος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οικογενειάρχης, του επιτέθηκε με πέτρα, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατείται ο 41χρονος Αλβανός φονιάς.
Να εκφράσουμε τον ..."αποτροπιασμό" μας για αυτή την ρατσιστική συμπεριφορά του Έλληνα εις βάρος ενός ...προστατευόμενου "οικονομικού μετανάστη".
Το χειρότερο όμως είναι ότι η επίθεση φέρεται να έχει ακόμα χειρότερα κίνητρα και όχι ρατσιστικά: Τις ιδιαιτερότητες δηλαδή που είχε στις σεξουαλικές του προτιμήσεις ο άτυχος μετανάστης, γεγονός που συνιστά και ...κοινωνικό ρατσισμό.!
Αναμένονται οσονούπω καταδίκες από γνωστές ..."αντιρατσιστικές οργανώσεις" όπως και "κοινότητες" προστασίας των σεξουαλικών ...ιδιαιτεροτήτων.!
Τί πάθατε μωρέ ..."αντιρατσιστές" και δεν ξεσηκωθήκατε ακόμη;
Ξεσηκωθείτε ρεμάλια του κερατά και ..."αντιρατσιστές" του κώλου να συμπαρασταθείτε στο δίποδο κτήνος. Κλείστε και κανα δρόμο έτσι για να κάνετε το χαβαλέ σας. Έτσι κι' αλλιώς στο ίδιο μπουρδέλο - κράτος ...συγκατοικούμε. Δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει κανείς.
Τρέξτε κι' εσείς δικηγοράκια της πλάκας να υπερσπισθείτε έναν Αλβανό φονιά για να αρπάξετε κανα ...κοψίδι δημοσιότητος, αν φυσικά προλάβει και φθάσει στο ακροατήριο η υπόθεσή του..!
Τρέξτε δικηγοράκια του κώλου να χαϊδέψετε τα αρχίδια του Αλβανού, μην τυχόν και σας πούνε ..."ρατσιστές".
Ρεμάλια, ε ρεμάλια.!
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι έγκλειστοι των σωφρονιστικών καταστημάτων και απονέμουν πραγματική ...δικαιοσύνη.!
Ειδικά σε τέτοια εγκλήματα..
Bookmark and Share

6 comments:

  1. Φιλε giannioti(υποθετω πως εσυ εισαι ο αρθρογραφος του κειμενου)πως βιαστικες λιγακι να γραψεις το παρον αρθρο γιατι ειμαι σιγουρος πως δεν θ'αργησουν να γινουν ολα αυτα που περιγραφεις στο αρθρο σου.
    Κατι που εχει γινει ηδη πιστευω ως εναν βαθμο,με την συνωμοσια σιωπης και την υποβαθμιση του γεγονοτος απο την πλειοψηφια των εγχωριων ΜΜΕ.
    Παρακολουθουσα το δελτιο ειδησεων του σταθμου της ΕΡΤ3,ξερεις εκεινη την διεθνηστικη σφιγγοφωλια και το μονο τους μελλημα ηταν να μην πουμε κακους εγκληματιες τους Αλβανους.
    Γιαυτα τα χρυσοπληρωμενα αριστεριστικα κατακαθια δεν υπαρχουν εγκληματα,δεν γιναν ποτε κι αν γινονται,γινονται μονο απο τις εξαιρεσεις,μονο που οι εξαιρεσεις ειναι πιο πολλες απο τον κανονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με 11 χρονων ειναι παιδι και οχι κοπελα... Ετσι για να δινουμε στα πραγματα την πραγματικη τους διασταση...


    ΥΓ: Διεγραψα το προηγουμενο ποστ γιατι αντι για "11" ειχα γραψει κατα λαθος "1"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή κ Γιαννιώτη. Θα το μάθει ο κ Τσίπρας , η Αφροδίτη Άχ Σάλεχ και όλο το κακό συναπάντημα και θα αρχίσουν πάλι τα γνωστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ,
    ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή