Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Οι ..."προοδευτικοί" βγάζουν τα κόμπλεξ τους στην τέως Βασιλική Οικογένεια.!

Η διαλυμένη αυτή χώρα θέλησε να δείξει ότι είναι ευνομούμενη πολιτεία και εξήντλησε όλη της την αυστηρότητα στις Σπέτσες , στις ευτυχισμένες προσωπικές στιγμές της τέως Βασιλικής Οικογένειας και επέβαλε το εξοντωτικό πρόστιμο των 500.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου που πρόσφερε τον χώρο για να γίνουν οι προσωρινές εγκαταστάσεις για το γαμήλιο γλέντι, γιατί λέει οι εγκαταστάσεις δεν πληρούσαν τους όρους αντοχής και ασφαλείας και δεν ζητήθηκε η άδεια της πολεοδομίας!!!
Σʼαυτήν την διαλυμένη χώρα επαναλαμβάνω που ο καθένας διοργανώνει συναυλίες και τρώνε και τα χρήματα που όλο το καλοκαίρι γίνονται πανηγύρια και πρόχειρες εγκαταστάσεις σε πλατείες και γήπεδα, όλοι αυτοί παίρνουν άδεια από την πολεοδομία;
Μα δε ντρέπεσθε λίγο τόσο αστείοι τόσο φθηνιάρικοι έχετε καταντήσει, που βγάζετε όλα τα κόμπλεξ σας στην τέως Βασιλική οικογένεια;
nikos
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Είσαι υπερβολικός δέν νομίζω να ασχολήθηκαν πολύ τώρα, ελάχιστοι ασχολήθηκαν.
    Άν γινόταν βέβαια αυτό το πράγμα πρίν απο 20 χρόνια θα γινόταν το σώσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του προοδευτικού νομάρχη Πειραιά στην επιβολή του προστίμου, και θα του λέγαμε μπράβο, γιατί έκανε σωστά τη δουλειά του, αλλά θα ήταν πιο σωστός αν με τον ίδιο ζήλο αντιδρούσε και στις παρανομίες που βγάζουν μάτι όπως νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, κλειστοί ημιυπαίθριοι χώροι, παράνομοι μικροπωλητές, προσωρινοί χώροι συναυλιών με τεράστια και αμφιβόλου κατάλληξης έσοδα, καφε που κλείνουν πεζοδρόμια και πλατείες, μικροομάδες προοδευτικών που κλείνουν το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με αντίκτυπο τεράστιες οικονομικές ζημιές κ.λ.π.
    Αλλά η διαφορά είναι οτι όλοι αυτοί ΨΗΦΙΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο ανίκανοι και ανύπαρκτοι είναι όλοι στην τέως βασιλική οικογένεια, που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την σημερινή κατάσταση,να ορθώσουν ανάστημα( εδώ γελάμε) και να παρουσιαστούν στον ελληνικό λαό σαν μια εναλλακτική λύση στη σαπίλα που κυριαρχεί... Μόνο για δεξιώσεις και γκαλά είναι( ίσως και για κανένα τελικό κυπέλλου, σαν τον δούκα του Κέντ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή