Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Μα κανένας δεν έχει α@@@@ια μέσα στο Pasok???

Δείτε ποιον επέλεξαν για σύμβουλο του αμερικανοτραφέντος πρωθυπουργού - ανδρείκελου mr. G. Papandreou.

Μα κανείς επιτέλους μέσα στο Pasok δεν έχει α@@@@ια και να σηκώσει ...ανάστημα;

Ως πού θα φθάσει αυτή η ξεφτίλα ρε γαμώ το κέρατό μου;

Κάντε "κλικ" για πλήρες μέγεθος

Bookmark and Share

3 comments:

  1. Εξηνταένα χρόνια αμετανόητης μπολσεβίκικης προπαγάνδας, στην μοναδική περίπτωση που η ιστορία γράφεται (και παραχαράσσεται) από τους ηττημένους. Εξηνταένα χρόνια προδοσίας των πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών από την δεξιά παράταξη, που ξεπούλησε τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, για το άλλο «όνειρο», το καπιταλιστικό.

    Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτό το πρωινό της τελευταίας Κυριακής του Αυγούστου θα παραμένει ξεχωριστό. Ξεχωριστό για όλους αυτούς που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Φυλής και του Έθνους και ταυτίζονται με τους Έλληνες στρατιώτες που έδωσαν την ζωή τους στα πεδία της Τιμής και του Αγώνα ενάντια στα ξενοκίνητα κοκκινα φασιστικα ρομποτ δούλων των σοβιετικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει καμμια σχέση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ιορδάνη Χασαπόπουλο η απλα είναι της παρέας του ¨γυμναστηρίου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επιλογή απόλυτα πράσινοαξιοκρατική,τυχαία διαβασα και τους διορισμούς στους οργανισμούς θεσσαλονίκης .στέκομαι στον ΟΛΘ ο νομικός (ΧΑ-ΧΑ)στέλιος αγγελούδης επιλέγεται για διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος ,παραιτούμενος από την ΟΧΕ (χαντμπολ),αν και εγώ τον ήξερα σαν απόστρατο λοχαγό ή ταγματάρχη στρατολογικού.Προσόντα νομικός ούτε καν δικηγόρος, ξέρετε πόσες δεκάδες χιλιάδες (νομικοί) απόφοιτοι νομικών σχολών υπάρχουν; Με τι κριτήρια γίνονται αυτές οι επιλογές και μετά αναρωτιόμαστε γιατί όλοι αυτοί οι οργανισμοί είναι ζημιογόνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή