Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

"Ψήφο εμπιστοσύνης" στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Δημήτρη Γιαννουλάκη κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη

Η κ. Μπακογιάννη μετά την πολιτική στήριξή της προς τον "εκλεκτό" του Pasok κ. Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ) και παρά το γεγονός ότι "δεσμεύθηκε" πως δεν πρόκειται να δώσει πολιτική στήριξη σε κανέναν υποψήφιο, ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την στήριξή της προς τον "ανεξάρτητο" υποψήφιο Δημήτρη Γιαννουλάκη για την περιφέρεια Κρήτης, ο οποίος θα δώσει τη μάχη έναντι του επίσημου υποψηφίου της Ν. Δ. Γ. Πλακιωτάκη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Μάχη για την Κρήτη" Δημ. Γιαννουλάκης, με αντιπεριφερειάρχες τους Ν. Σερμάκη (Ηρακλείου), Μ. Μανωλάκη (Ρεθύμνου), Μ. Παπαδάκη (Χανίων) και Ν. Παπαβασιλείου (Λασιθίου) αναμένεται με την στήριξη της κ. Μπακογιάννη να ρίξει όλο του το βάρος στην ενίσχυση του ψηφοδελτίου στην Κρήτη, με στόχο να κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων με τη Ρηγίλλης, ενώ αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές η πρώην υπουργός θα προχωρήσει στην εξαγγελία του νέου κόμματος. Το επιβεβαίωσε άλλωστε και σε συνέντευξη στην αυστριακή εφημερίδα "Ντερ Στάνταρντ".
Η κ. Μπακογιάννη, αντί να κατακρίνει την κυβέρνηση για σωρεία κυβερνητικών λαθών, βάλλει συνεχώς κατά της Ν. Δ. την οποία κατηγορεί και για λαϊκισμό.
Bookmark and Share

6 comments:

  1. Πω-πώ!!!!!!!! φοβερό.Εαν πάρουν πάνω από 3-4% θα είναι θαύμα εκτός και αν έχει συμφωνήσει εμ Πασόκους να την στηρίξουν λόγβ της στήριξης της στο δήμαρχο.
    Μαύρο στη Θεοδώρα και τα τσιράκια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαύρο σε όλους τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ επιτέλους!!!!!!βγήτε απ'το μαντρί, τα κόμματα δεν είναι ποδοσφαιρικές ομάδες........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πού είναι το πρόβλημα; από τον Αύγουστο είχε πει η Μητσοτάκη οτι στην Κρήτη ειδικά, για προφανείς λόγους, θα στήριζε συγκεκριμένο υποψήφιο. Καλά το πόσο χαϊβάνι είναι ο Ανοιξιάτικος φαίνεται από το ότι πάει να χτυπήσει την Κρήτη με υποψήφιο από το Λασίθι που α) και είναι ο νομός με τον μικρότερο πληθυσμό στην Κρήτη, β) και εκεί διαχρονικά η (παλιἀ) ΝΔ έπαιρνε τα χαμηλώτερα ποσοστά της στην Κρήτη (και κάποιες φορές και στη επικράτεια) και γ) εκεί διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ χτυπά τα υψηλότερα του ποσοστά στην επικράτεια από το 1981. Μόνο επί Μητσοτάκη ξεπέρασε η (παλιά) ΝΔ το 40% στο Λασίθι.
    Συμπέρασμα: Αρχηγἐ της ΠΟΛΑΝ δε κατές να επιλέγεις υποψηφίους που θα λέγανε και στην Λεβεντογέννα. "Μηδέν στο πηλίκιο" είσαι και συ και μηδέν ψηφαλάκια θα βρουν στην κάλπη και τα Πλακιωτάκια...Good night Antonis...the night will be long

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oh la la...paei h Krhth. Mhn stenoxwrieste filoi Dexioi...tha kerdisete oles tis ypoloipes 12 perifereies! xa xa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΠΕΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΑΜΑΡΑΝ (ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ )ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ! ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΛΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΟΠΩς Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ . Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρήτη - Ιωάννινα παιδιἀ
    η απόσταση μεγάλη
    μ'αντάρτισσα ειν'η σκέψη μου
    και κοντινή την κάνει!

    Η Κρήτη και η Κύπρος μας
    δυό φίλες κι αδερφάδες,
    όπου μετρούνε και καημούς
    και βάσανα χιλιάδες!

    Τη λεβεντιά ερώτησα
    ποιά μάνα την εγέννα
    και κείνη μου απάντησε
    το κρητικό το αίμα!

    Ζήτω η Κρήτη, η Β. και Ν. Ήπειρος και η Μακεδονία μας ωρέ!

    Κάτω οι φλούφληδες της αριστοκρατικής ψευτοδεξιάς του Κολλεγίου Αθηνών
    και του Κολωνακίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή