Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Η αχαριστία του κ. Τίποτα.! Αντώνη διώξτον, αλλιώς...

"...Εεε, δεν βαριέσαι Κωστάκη μου...
...Οι παρατάξεις πρέπει να συνεχίζουν την πορεία τους...
...Όλοι εμείς οι πολιτικοί σε όποιο επίπεδο και αν κινούμαστε και όποια πόστα κατέχουμε στην παράταξη, είμαστε περαστικοί...!"
Αυτά τόλμησε να πει στην εφημερίδα "Αποκαλύψεις" του Κοτρώτσου το αρχι-βαρίδι και ...παράνομο φορτίο της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Αυτό το περιστασιακό ...νούμερο "2" και ...ποταπό ανδρείκελο της ρημαδοπαράταξης που βρίσκεται στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας ελέω "ηλιθίου" Καραμανλή, έφθασε εμμέσως να πει για τον πρώην αρχηγό του και Πρωθυπουργό ότι ήταν ...απλά ένας περαστικός από την παράταξη και ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ...αδειάσει τη γωνιά.
Όταν όμως είχε αξιοποιηθεί εις το έπακρον από τον Καραμανλή, ως μονίμως γλοιώδης και γελοίος γλείφτης, έπλεκε πάντα το εγκώμιόν του.
Σήμερα, ...ενοχλείται και από τη σκιά του πρώην αρχηγού του.
Αυτό το πολιτικό "κατασκεύασμα" της ...επάρατης που έκανε τη Νέα Δημοκρατία σαν τα μούτρα του (βλέπε σκατά), έφθασε στο σημείο να πει εμμέσως για τον Καραμανλή ότι ...το μεγάλο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να συνεχίσει την πορεία του και χωρίς αυτόν.
Φρόντισε μάλιστα να του παραδώσει και ...ιδεολογικά μαθήματα του τύπου ότι ...η παράταξη έχει θεσμική και ιστορική βάση, έχει δε και ιστορική συνέχεια.
Φυσικά και θα έχει συνέχεια κύριε Τίποτα, αλλά χωρίς εμάς, εφόσον εσύ εξακολουθείς να κάνεις αναστροφή λειτουργίας του ...πεπτικού σου συστήματος.
Μήπως θέλεις να σου θυμίσω, πότε, πού, και κάτω υπό ποίες συνθήκες και προϋποθέσεις τραβήχθηκε αυτή η φωτογραφία που βλέπεις;
Άστο καλύτερα γελοίε...
Τί κρίμα για τον νομοθέτη που δεν συμπεριέλαβε στις διατάξεις του Π.Κ. και την αχαριστία, ως το μεγαλύτερο ποινικό αδίκημα.!

gianniotis
Bookmark and Share

6 comments:

  1. Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον Ελληνόφωνο πρόεδρο της ΔΕΘ(Που τυγχάνει να είναι και προσωπικός φίλος του Βαλλιανάτου που έχει αναλάβει την επικοινωνιακή πολιτική του Kικίλια)

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1231059613

    **Παράλληλα, συνεχάρη τους υπαλλήλους και το προσωπικό της ΔΕΘ για την 75η Έκθεση, τονίζοντας ότι «έχουμε υποστεί μεγάλη δυσφήμηση στο εξωτερικό και τέτοιες εκθέσεις είναι διαφήμιση».

    Η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ ξεκίνησε από το κτίριο της διοίκησης, όπου συναντήθηκε με τις διοικήσεις της HELEXPO και της ΔΕΘ.**

    Δηλαδή ο Κωνσταντίνου κάνει διαφήμιση στην χωρα;

    http://www.youtube.com/watch?v=g2w1uPfHeI0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διώξε το βρωμόσκυλο Αντώνη.
    Όσο για σένα gianniotis έχω ξαναγράψει ότι σε επισκέπτομαι για την καταπληκτική φωτογραφία που έχεις,άλλωστε τα Γιάννενα είναι μια πανέμορφη πόλη, και επίσης στα φοιτητικά μου χρόνια οι καλύτεροι φίλοι μου ήταν γιαννιώτες παρόλο που είμαι νότιος. όμως δεν μου βγάζεις από το μυαλό ότι είσαι αντικαραμανλικός δηλαδή ντορικός.
    Δικαίωμα σου βέβαια αλλά "εν ευθέτω χρόνω" θα καταλάβεις τι ήταν ο Καραμανλής.
    Ψάξε και θα δεις και ακόμα εξήγησε μου κάποια μέρα σε ανάρτηση δική σου γιατί όλα αυτά τα σκυλιά οι νατβατζήδες είναι εναντίον του και τον αντιμετωπίζουν με τόσο μίσος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 3:53 μμ. με υποχρέωσες.
    Αν έρχεσαι στο blog για να βλέπεις τη φωτογραφία, τότε είναι σίγουρο ότι σου ξεφεύγουν οι αναρτήσεις.
    Διαφορετικά θα έπρεπε να είχες προσέξει κι' αυτή εδώ.

    http://gianniotis.blogspot.com/2010/09/blog-post_7071.html

    Μην δίνεις όμως σημασία.
    Με είπαν Ντορικό, Σαμαρικό, Καραμανλικό, σκέτα δεξιό, ακροδεξιό, φασίστα, κρυφοπασόκο κ.ο.κ.
    Ευτυχώς που - μέχρι τώρα - δεν με είπαν και ...κομμουνιστή.
    Εεε, θα πήγαινα ντογρού για χαρακίρι.
    Να 'σαι καλά φίλε...

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τη φόρα που έχουν πάρει μερικοί το αποκλείεις να σε πουν κομμουνιστή συμπολίτη;;;

    Ευτυχώς που ο "Ανώνυμος" βρίσκει τα Γιάννενα πανέμορφα...

    Αισθάνθηκα μια ανακούφιση βρε αδερφέ, έλεγα μήπως ήταν η ιδέα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μυαλό δέν βάζουν μερικοί τα ίδια παραμύθια με τα Ούφο και τους εξωγήινους που θέλουν να κάνουν κακό στον Καραμανλή σε συνεργασία με την Ντόρα. Όταν τόσα χρόνια του έριχναν το μεγαλύτερο γλύψιμο τους άρεσαν, πάντως Γιαννιώτη ειδικά με την δική σου ανάρτηση για τον κύριο τίποτα θα συμφωνήσω απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε που δηλώνεις νότιος απο πού είσαι απο κάτω απο Πελοπόννησο? Πατριώτης του Ρουσόπουλου μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή