Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Σκληρές δηλώσεις Αυγενάκη κατά Σαμαρά.!

Με νέα σκληρή δήλωση για τον Αντώνη Σαμαρά αντέδρασε ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης μια μέρα μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ.. Συγκεκριμένα, μιλώντας σε κεντρικό αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό σημείωσε:

"Ο καλός στρατηγός δεν μπορεί χρησιμοποιεί το φόβο και την εξουσία του για να διοικήσει το στράτευμά του. Οι μάχες κερδίζονται όταν ο ίδιος εμπνέει το σεβασμό των στρατιωτών του, όταν οι στρατιώτες τον αγκαλιάζουν και εμπνέονται από αυτόν, όχι με την επιβολή της θέλησής του και τη χρήση της εξουσίας του. Και μικρότεροι στρατηγοί έχουν πετύχει πολλά, μόνο και μόνο επειδή είχαν το στράτευμα μαζί τους.
Όμως ο κ. Σαμαράς δεν έχει τις ικανότητες και τις γνώσεις του στρατηγού και του αρχηγού που θα ενώσει και θα κάνει τους άλλους να πιστέψουν σε αυτόν, καθώς διακατέχεται από φοβικά σύνδρομα του παρελθόντος και αίσθημα πανικού."

Ηράκλειο, 24 Νοεμβρίου 2010

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Βουλευτής Ηρακλείου
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Πως χαρακτηριζεται καποιος που ενω πολεμα με λυσσα ενα κομμα, την ιδια στιγμη παραμενει ακλονητος στο ποστο του επιτιμου προεδρου του; πως λεγεται ενας πολιτικος που ενω δηλωνει οτι θα παραμεινει απλος στρτατιωτης στο κομμα, μετα απο λιγο αποστατει και του κηρυσσει ανενδοτο; πως μπορει να αποκαλεστει μια οικογενεια "πολιτικων" που ενω εξαπολυει πολεμο στην ΝΔ την ιδια στιγμη ο μπαμπας παραμενει επιτιμος και το αδερφακι προαλειφεται για στελεχος; Μια ζωη στην μιζα. Δεν ειναι τυχαιο οτι η οικογενεια ειναι η πιο πλουσαια οικογενεια πολιτικων, χωρις να εχουν βαλει ενα μεροκαματο..Ολοι εσεις που τους στηριζεται, σκεφτειτε μονο οτι ο κυριακος μπηκε στην θεση ειδικου συμβουλου της ΕΤΕ με το που ηρθε στην Ελλαδα..το δικο σας παιδι εχει παρομοια τυχη; παψτε επιτελους να ραγιαδιζετε, δεν σας τιμα καθολου. οι μητσοτακηδες δεν εχουν πλεον κανενα προσχημα καμια καλη μαρτυρια ειναι βουτηγμενοι στην κλεψια, στην πολιτικη αλητεια, στην διαλυση και στην αποστασια..τι ανθρωποι μπορει να ειστε εσεις που τους υποστηριζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυγενακη ασχολησου με την εμφυτευση τριχων και ασε τα υπολοιπα..αυτα που κανεις εινασι τριχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή