Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Αναγνώστρια "εγκαλεί" τον gianniotis για έλλειψη σεβασμού προς τους μουσουλμάνους.

ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ?
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΩ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΕΣ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Bookmark and Share

13 comments:

  1. Αγαπητή κ. Κατερίνα ,
    Θα με βρείτε σύμφωνο ώς πρός τις υπερβολές που βλέπουμε να κάνουν ορισμένοι "Πατριώτες".
    Οι πιστοί στο Islam όπως και οι πιστοί στις λοιπές θρησκείες του κόσμου που ζούμε , δικαιούνται (στην χώρα μας τουλάχιστον) να τις λατρεύουν ελεύθερα...
    Φοβάμαι ότι υπάρχει μία μεγάλη παρεξήγηση όμως στο θέμα της ελευθερίας.
    Η Ελλάδα είναι για την ορθοδοξία ότι είναι για το Islam γ Σαουδ. Αραβία.

    Είναι το ΚΕΝΤΡΟ της θρησκείας.

    Για να είμαστε λοιπόν ακριβοδίκαιοι καλό θα ήταν να απαντήσετε αν μαζευόταν 10.000 χριστιανοί ορθόδοξοι σε κάποια πλατεία του Riad και πραγματοποιούσαν κάποια προσευχή τι αντιδράσεις θα υπήρχαν από τους κατοίκους της πόλης...

    Φαντασία αυτό που λέω ;;;
    ΒΕΒΑΙΩΣ.
    Είναι γνωστό ότι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί κάποια τέτοια συγκέντρωση στο Riad...
    Αντιθέτως στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε έστω και με κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις από κάποιους...

    Πρίν λοιπόν κατηγορήσουμε τους Έλληνες και την Ελλάδα που φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες ΠΑΡΑΝΟΜΑ εισελθόντες στην χώρα ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ μετανάστες , ας σκεφτούμε τι θα γινόταν σε αντίστοιχη περίπτωση σε κάποια άλλη χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει κ.Κατερίνα, άμα πέσεις θύμα ομαδικού βιασμού από τους απρόσκλητους λαθρομετανάστες που υποστηρίζεις τότε να ξαναστείλεις άλλη επιστολή στον giannioti να υποστηρίξει το δίκιό σου. Είδα σε ένα προηγούμενο άρθρο ότι οι Ταλιμπάν ρίζνουν οξύ σε μαθήτριες. Να το περιμένεις και στη χώρα μας και εύχομαι να μην σου συμβεί τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είσαι εσύ ανώτερη μας, μάζεψε τους στο σπίτι σου, τάισε τους, κοίμισε τους και απλά απάλλαξέ μας από την παρασιτική ζωή τους!
    Δείξε πόσο φιλάνθρωπη είσαι και πόσο σέβεσαι τα δικαιώματά τους, μετατρέποντας το πάρκινγκ της μεζονέτας σου σε τέμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΕΚΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ -ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ, ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ-ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΖΗΤΑΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης Κατερίνα θα πρέπει να μας εξηγήσεις γιατί η εκάστοτε προσευχή τους..θα πρέπει να είναι υπαίθρια ?
    Εχεις δεί ποτε Χριστιανούς να πέΦτουν κάτω σε Πλατείες κλπ...????
    Τέλος Αγαπητή κ Συναισθηματική Κατερίνα , χρήστη του διαδυκτίου κάνε www.islam.gr , κλικ κάτω δεξιά και ανακάλυψε και εσύ ότι ήδη λειτουργούν 26 λατρευτική χώροι του Αλλάχ , οι λόγοι είναι βαθύτεροι...αλλά προφανώς θα σου πάρει μερικά εκ - έτη φωτός διαδρομή για να το εμπεδώσεις ...!

    Σαλώμ & Σαλαμ-μαλέκουμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΗΣ. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΞΥΠΝΗΣΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ 'ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ' ,ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ...ΠΟΝΟΨΥΧΗ [τρομαρα σου]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και στο κάτω κάτω χεστήκαμε για τους ντόπιους δικηγόρους των μουσουλμάνων.
    Για τον ντόπιο άνεργο κυρα Κατερίνα (Χρόνια σου πολλά για αύριο ελπίζω να είσαι Χριστιανή)σου περισσεύουν δάκρυα κυρία Κατερίνα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά από σχετική μας ανάρτηση για το θέμα, αντιγράφουμε εδώ το σχόλιο μας:
    Όπως βλέπετε αγαπητή μου κυρία "Κατερίνα" μόνο εσείς έχετε αυτή την άποψη!
    Επίσης θέλω να σας ρωτήσω πως καταλαβαίνετε τον
    "...ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ",
    επίσης πως καταλαβαίνετε το
    "...ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ".

    Θέλουμε επίσης να σας τονίσουμε πως την άποψη του gianniotis, την έχουν και άλλα blogs και bloggers που δεν ταυτίζονται με τα πολιτικά και κομματικά "πιστεύω" του. Επομένως είναι λίαν εντελώς άστοχη η φράση σας:
    "...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΕΣ."

    Το να αγαπάς την ΠΑΤΡΙΔΑ σου κυρία "Κατερίνα" μου, δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε κόμμα!
    Το να θέλεις να μεγαλώσουν τα παιδιά σου με αξίες και ιδανικά που δυστυχώς έχουν χαθεί παντελώς, δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε κόμμα!
    Το να γυρνάς έξω στο δρόμο και να θέλεις να ακούς την λέξη ΚΑΛΗΜΕΡΑ, δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε κόμμα!
    Το να επιμένεις να διατηρηθούν τα ΗΘΗ και τα ΕΘΙΜΑ μας, δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε κόμμα!

    Αυτά τα λίγα από εμάς κυρία "Κατερίνα" μου. Από εμάς τους λίγους... που φυλάμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! (Όπως και αν μας λένε, είτε "ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ", είτε "gianniotis", είτε "ΟΛΑ τα blogs της Ελλάδας"!
    admin
    http://epirus-ellas.blogspot.com/2010/11/gianniotis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακουσε εδω Κατερινα, δεν αισθανομαι καθολου οτι πρεπει να απολογηθω σε ενα ατομο ρευστης εθνικης συνειδησεως οπως εσυ.. αλλα γραφω μονο και μονο να σου πω οτι και μονο που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ τους παληατσους ΚΑΜΙΝΗ και ΜΠΟΥΤΑΡΗ που βγηκαν πε ποσοστα 15.8 και 20κατι ο αλλος ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ φτανει για να καταλαβει κανεις ΤΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ και εσυ που τους υποστηριζεις.

    Τα επιχειρηματα μας (ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ) για την λαθρομεταναστευτικη θυελλα ΠΟΥ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟ τοπο ΜΑΣ εξαντληθηκαν.... ητο σκοταδι ΗΔΗ ΑΠΛΩΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ εΛΛΑΔΑ και κυριωσ το πιο ΠΗΧΤΟ πανω απο Θεσσαλονικη και Αθηνα..

    Μην σπευδετε σκουζοντας διαφορες παρδαλες 'κατερινες΄ να πανηγυρισετε με τους λαθροκαμινομποταροβουλγαρους γιατι (ως ξενες με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ)σας περιμενει (ΝΑΙ ΠΑΛΙ...) μια ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ... δεν απεχουμε πολυ απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ..

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 'ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ' ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΜΟΜΟΛΑ ΠΟΥ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ... ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ και οπως ελεγε ο ΒΙΣΜΑΡΚ , (παραφραζοντας τον λιγο..)ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΒΟΛΙΑ ΠΙΑ..

    ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΣΚΥΛΙ , ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ - αλλα ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙς...

    ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΙΧΑΜΕ - ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ - ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ Ν-Ο-Μ-Ι-Μ-Ο-Ι ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ) ΑΛΛΑ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΣΟ ΖΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ... ουτε εσεις ουτε και ΟΙ ΠΑΛΗΑΤΣΟΙ που βγαλατε δηθεν δημαρχους των περηφανων πολεων μας...

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΛΑΡΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΜΑΛΙΣΜΟΥ και ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΑΝΘΥΠΟΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ...

    Αυτα και αν σου αρεσουν , ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ για το τι θα πει η καθε ΛΑΘΡΟΚΑΤΕΡΙΝΑ , η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΧΙΛΊΑΔΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΤΥΧΕΙΣ (οποιουδηποτε χρωματος) ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ , και σε αυτο ολοι μας θα βοηθησουμε , ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 'ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ' δεν ειστε ευπροσδεκτοι ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΣ σας ειναι η ΔΙΑΛΥΣΗ μας ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 4-5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ... αρα .. αρα δεν σας ενδιαφερει καποιοι κολασμενοι να βρουν μια γωνια εδω ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ... μονο που θα μεινετε με την γλυκα.. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...

    Στη βουλή οι ισλαμικές απειλές κατά της "Ε.Ω."

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    Στη βουλή έφερε τις ισλαμικές απειλές κατά μιας καθημερινής εφημερίδας και κατ΄επέκταση του Τύπου, ο Κυριάκος Βελόπουλος. Αναφέρει χαρακτηριστικά σε ερώτησή του προς τους κ.κ. Παπουτσή, Ραγκούση και Καστανίδη: Με θάνατο απειλούνται οι υπεύθυνοι της ημερησίας εφημερίδος των Αθηνών, «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», από την μουσουλμανική ιστοσελίδα «Islam.gr»!
    Συμφώνως με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ημερησίας εφημερίδος «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», της Τετάρτης 24ης Νοεμβρίου 2010, καταγγέλλεται, ότι σε αναρτήσεις της στο διαδίκτυο, η μουσουλμανική ιστοσελίδα «Islam.gr», απειλεί με θάνατο τους υπευθύνους της εφημερίδος, με την χαρακτηριστική όσο και απίστευτη φράση, «μερικά ψέμματα είναι θανάσιμα»!
    Για την ταυτότητα και το ποιοι κρύβονται πίσω από το ανωτέρω τίτλο της μουσουλμανικής αυτής ιστοσελίδος, αναγράφεται πως «έχει αναλάβει μια ομάδα, που ενδιαφέρεται για την σωστή (;) κατανόηση του Ισλάμ και της ιστορίας του και τα μέλη της είναι εθελοντές (1), οι οποίοι αξιοποιούν τον ελάχιστο (;) χρόνο που διαθέτουν, για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδος».
    Η πρωτοφανής στα ελληνικά χρονικά, απειλή με θάνατο και μάλιστα δημοσίως, μέσω μιας σαφεστάτης προειδοποιήσεως της ανωτέρω μουσουλμανικής ιστοσελίδος, προς τους συντελεστές και υπευθύνους, ημερησίας εφημερίδος των Αθηνών, συνιστά ένα μοναδικά προκλητικό και ιδιαιτέρως ανησυχητικό γεγονός, για το πού οδεύουν τα πράγματα, με τις επικίνδυνες, πολυπληθείς, όσο και ετερόκλητες ισλαμικές εξτρεμιστικές παραφυάδες, που λειτουργούν, (όπως δείχνουν τα πράγματα) ανεξέλεγκτα στην χώρα μας και χωρίς κανένα ενδοιασμό ή κάλυψη, εκτοξεύουν απειλές θανάτου, σε όσους δεν συμφωνούν μαζί τους, ή επιθυμούν μια ελεύθερη, ανεξάρτητη Ελλάδα, χωρίς φανατικούς μουλάδες, ακραίες σέκτες, γυναίκες – δούλες και ανθρώπους βόμβες και βεβαίως, όχι ένα υποτελή ισλαμικό δορυφόρο των Βαλκανίων!
    ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
    1. Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προχωρήσει το Υπουργείο σας, πρακτικώς, ώστε να μην υπάρξει περιθώριο στο μέλλον, να προβαίνουν οι εξτρεμιστικές αυτές ισλαμικές ομάδες, σε απειλές κατά της ζωής Ελλήνων πολιτών αλλά και σοβαρών κινδύνων, για την συνταγματικώς απολύτως κατοχυρωμένη ελευθερία του τύπου;
    2. Θα αναζητηθούν, για να οδηγηθούν τάχιστα στην δικαιοσύνη και να λογοδοτήσουν, ποιοι είναι εκείνοι «που κινούν τα νήματα», πίσω από τις όποιες ψευδο-«εθελοντικές» ιστοσελίδες;

    Εδώ το άρθρο της Ε/Ω

    http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/2623------qq--islamgr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυρία "Κατερίνα" σας καλώ να ζήσετε στο κέντρο μαζί μου όποτε θέλετε.

    Αν δεν φύγετε τρέχοντας σε μια βδομάδα το πολύ, εγώ θα ξεφλουδιστώ δημόσια να με φάτε.

    Έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λέει ο καθένας. Καθίστε στην βολή σας και αφήστε εμάς τους "φασίστες" να λέμε τα δικά μας.

    Αρρώστησα απο τις ταμπέλες και τους εύκολους αφορισμούς, αρρώστησα!

    Τον ψυχολογικό πόλεμο των χαρακτηρισμών, και τον εκβιασμό "μη λες πράγματα που δεν μου αρέσουν γιατί θα βγάλω απο το λεξικό λέξεις όπως ρατσιστής, φασίστας, ακροδεξιός, εθνικιστής" κλπ, να τον πάρει επιτέλους ο ιδεολογικός κύκλος σας και να τον κάνει, μην πω τι καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαράδεκτα αυτά που λέει η "Κατερίνα". Να μελετήσει πρώτα , να μάθει την πολιτισμική ταυτότητά της και τι πρεσβεύει το Ισλάμ και μετά να εκφράζει άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κυρία δέν μπορεί νά καταλάβει ότι η αθρόα εισβολή μουσουλμάνων στήν Ελλάδα γίνεται μέ τήν προσεκτική καθοδήγηση της Τουρκίας η οποία δέν προωθεί κανένα στήν Βουλγαρία, αλλά όλους τούς προωθεί στήν Ελλάδα.

    Η Τουρκία η οποία εξόντωσε όλους τούς ορθόδοξους στό έδαφός της καί μετέτρεψε τίς βυζαντινές μας εκκλησίες σέ τζαμιά, θέλει νά τουρκοποιήσει τήν πατρίδα μας μέσω των μουσουλμάνων. Τήν μισή Κύπρο τήν χάσαμε γιά 100 χιλιάδες μουσουλμάνους, χάνουμε τήν Θράκη γιά άλλους 100 χιλ. μουσουλμάνους, καί έχει ο Θεός ή μάλλον ο Άλλάχ.

    Η κυρία δέν κατανοεί τά γεωστρατηγικά σχέδια της γείτονος χώρας καί όλα τά βλέπει μέσω μίας αφελούς προσέγγισης όπως τής τό υπαγορεύει η τηλεόραση καί ο Τύπος.

    Τήν μουσουλμανική συμβίωση τήν ζήσαμε γιά 400 χρόνια καί λίγο έλλειψε να χαθούμε από προσώπου γής. Οταν οι μουσουλμάνοι αποκτούν εξουσία γίνονται αμείλικτοι, ανελέητοι και εξανεμίζουν τά δικαιώματα των μη μουσουλμάνων. Η Μικρά Ασία από άκρως ελληνόφωνη καί ορθόδοξη πού ήταν μέχρι τόν 14ο αιώνα, μετετράπη μέσα από πολλά κύματα γενοκτονιών σέ τουρκόφωνη καί ισλαμική.

    Διάβασε λίγη ιστορία κ. Κατερίνα καί κατά προτίμηση μέ θέμα την τουρκοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή