Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Κανείς αθώος. Όλοι ΕΝΟΧΟΙ.!

Πρέπει πλέον να καταλάβουν οι βουλευτές ότι το πάρτι τελείωσε! Η εποχή της ανοχής έχει ημερομηνία λήξης. Ο κόσμος πλέον θα αντιδρά τυφλά. Χθες ήταν ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, αύριο κάποιος άλλος. Η οργή μεγάλωσε και μετά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ θα ξεχειλίσει. Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι:
Φταίνε όλοι ή κάποιοι;
Όλοι, κανένας δεν είναι αθώος. Όλοι έχουν μερίδιο για την κατάντια της χώρας μας.
Ο αστυφύλακας που ήταν με τον ΚΟΡΚΟΝΕΑ όταν πυροβόλησε τον πιτσιρικά έφαγε 10 χρόνια! Γιατί δεν εμπόδισε τον συνάδελφου του! Άρα ..συνένοχος ο κύριος.!
Οι βουλευτές τι είναι; Δεν είναι συνένοχοι, για το μεγάλο φαγοπότι, την υπερχρέωση της χώρας, την εξαθλίωση του λαού;
Δεν είναι;
Όπως ο αστυφύλακας τιμωρήθηκε σαν συνένοχος το ίδιο δεν πρέπει και αυτοί; Τι έκαναν για να ενημερώσουν, τον μαλάκα ψηφοφόρο του, που πάει η χώρα; Τίποτα, απλά κρύφθηκαν πίσω από την κομματική πειθαρχία, τις παροχές που έχουν, και άφησαν την χώρα να κατρακυλήσει. Και το ωραίο είναι ότι ακόμη και σήμερα κρύβονται μην χάσουν τις παροχές!
Θα τιμωρηθούν; Από ποιόν; Από την δικαιοσύνη; Δεν νομίζω διότι έχουν φροντίσει. Τότε από ποιόν; Μα από τον λαό, που όσο θα μεγαλώνει η εξαθλίωση τόσο θα ανεβαίνει η οργή! Και τότε όποιος πρόλαβει να κρυφτεί! Και αυτό είναι το χειρότερο. Η τυφλή βία!
Ο Βουλευτής, του ΠΑΣΟΚ Κουρουπλής, λαλίστατος κατά του νομοσχέδιο, στην ψηφοφορία όμως ψήφισε ναι!
Ο Γιακουμμάτος σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι αν ψηφίσω αντίθετα από το κόμμα μου θα είμαι προδότης! Προδότης ποιανού; Απλά της τσέπης του!
Έφερα αυτά τα παραδείγματα, εσύ μπορείς να βρεις και άλλα, για να δεις ότι τέτοια υποκείμενα αποφασίζουν, για μένα για σένα τα παιδιά μας , την χώρα μας!
Η βία έρχεται και θα είναι τυφλή πλέον!

Υ.Γ. Κανείς δεν είναι αθώος. Από τον δανειστή για την αγορά της βίλας ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μέχρι τον τελευταίο βουλευτή!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Ακόμα και οι παρατρεχάμενοι χρειάζονται ένα χέρι γερό ξύλο.
    Τα κομματόσκυλα και οι συνδικαλιστές πρέπει να χάσουν τον ύπνο τους, βαράτε τους όπου τους βρίσκετε. Πόλεμο αυτοί, πόλεμο κι εμείς με τους δικούς μας άγραφους κανόνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ξύλο το θέλουν και οι ψηφοφόροι των δυο μεγαλων κομμάτων, που και σε εκλογές της πλάκας (νομαρχιακές) μένουν πιστά αμετανόητοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή