Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Εσένα αλήτη που κατέστρεψες τη χώρα μου, θα σε καταριέμαι μέχρι να πεθάνω.!

Ο Ανδρέας...
Γι' αυτό το πολιτικό έκτρωμα, πίνουν νερό στο όνομά του ακόμη και σήμερα οι αμέτρητες χιλιάδες των πρασινοφρουρών, για τους οποίους ο Πάγκαλος ορθώς ομολογεί ότι τα έφαγε μαζί τους.
Γι΄αυτό το ελεεινό υποκείμενο, οι στρατιές των αλητήριων πρασινοφρουρών αντικατέστησαν τις εικόνες των αγίων από το εικονοστάσι των σπιτιών τους και στη θέση τους τοποθέτησαν την εικόνα του Εβραιοπολωνού ανθέλληνα.
Του Ανδρέα... 
Οι ακάλυπτες αρχικά και μετέπειτα με δανεικά καλυμμένες επιταγές του λαοπλάνου πολιτικάντη Ανδρέα Παπανδρέου  είχαν ημερομηνία λήξεως.
Αυτό το γνώριζαν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες, πλην εκείνων που ελέω Pasok - εν μια νυκτί - κοιμήθηκαν... σκατατζήδες και ξυπνήσαν ...άρχοντες.!
Δεν πρόκειται βεβαίως περί "Ανδρεϊκής" τυμβωρυχίας, αλλά θα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα πω, ας μην τον συγχωρέσει ο Θεός.!
Είθισται ο Θεός να συγχωρεί μόνον εκείνους που ζητάνε ταπεινά συγνώμη, αλλά ο καθ' ου, φρόντισε μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του να παραμείνει ένα αμετανόητο και αισχρό ανθρωποειδές.
Ζητώ συγνώμη απ' τον εαυτό μου κι' απ' όλους εσάς, αλλά δυστυχώς, δεν μπορώ να ξεχάσω.
Πιστέψτε με δε, πως δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά.
Θυμάμαι τις αλήστου μνήμης μέρες του "ένδοξου" πλην αισχρού ..."Ανδρεϊσμού" και ντρέπομαι για τη χώρα μου που επέτρεψε να ασελγήσει πάνω της αυτό το πολιτικό έκτρωμα της σύγχρονης ιστορίας συνεπικουρούμενο και από τον πάλαι ποτέ ακριβοπληρωμένο ... "αυριανισμό"  που έφθασε σε σημείο να φωτομοντάρει τον Μητσοτάκη ως συνεργάτη των Γερμανοφονιάδων, κι' αυτό βεβαίως τη βοηθεία του "Θείου"...βρέφους του Pasok αισχροτάτου  Λαλιώτη, ο οποίος - τώρα πλέον - πατάει πάνω στα αγνώστου μεν προελεύσεως αλλά ελληνικά δισεκατομμύρια του φτωχού κοσμάκη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει μέχρι και σήμερα να πάρει εκείνο το κωλοπτυχίο της οδοντιατρικής και να βγάλει έστω και μια δεκάρα τσακιστή με τον ιδρώτα του προσώπου του.
Η αισχρή εποχή του "Ανδρεϊσμού" με σήμα κατατεθέν το ζιβάγκο, την απλησιά και το μούσι, δυστυχώς δεν θα περάσει τόσο εύκολα όσο νομίζαμε αρχικά.
Κι' αυτό γιατί, όταν οι... πάσης φύσεως μουσάτοι πρασινοφρουροί αλήτες των απανταχού της χώρας πρασίνων κλαδικών, μπούκαραν από πόρτες και από παράθυρα στο ταλαίπωρο Δημόσιο κι έγιναν εν μια νυκτί, οι κηπουροί γιατροί του μετέπειτα ΕΣΥ του μακαρίτη Γεννηματά, οι τελειόφοιτοι Γ΄ Δημοτικού, προϊστάμενοι τμημάτων, οι ξυλοσχίστες πρόξενοι στις ανά τον κόσμο Διπλωματικές μας εκπροσωπήσεις απέκτησε καθολική ισχύ το λεγόμενο ..."Λαϊκό κεκτημένο".
"Δεν υπάρχουν θεσμοί, παρά μόνον ο Λαός", διακήρυσσε εκστασιασμένος απ' την Λατρεία του ...πλήθους - όχλου από κάποιο μπαλκόνι της Κοζάνης - θυμάμαι - ο μακράν ημών πλέον μακαρίτης, αλυσοδένοντας για πάντα την χώρα με τα δεσμά του Λαϊκισμού...
Έτσι φθάσαμε λίγο αργότερα επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη στα πρωτοφανή ...ξεβρακώματα των άτυχων ..."ΣΕΠιτων" των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας από τους πράσινους στρατευμένους και τερατογενείς Σταμουλοκολλάδες, στα κατεβάσματα των διακοπτών της ΔΕΗ των Μπακούληδων, στα τερατώδη και υπέρ Μαυράκηδων "δωράκια" ποσού των  500.000.000 δραχμών και σήμερα...
Σήμερα πωλείται η Πατρίς σε τιμή ευκαιρίας γιατί το άρμα του Ανδρεϊσμού το σέρνει ένα πουλημένο αμερικανικό τομάρι της ιδίας δυναστείας.!
Ο Γιώργος...
Όσοι λοιπόν τότε έδρεπαν καρπούς "αγλαών" ημερών και ειρωνεύονταν τα ... "κοροΐδα της απ' έξω" μεριάς, ας...φάνε τώρα στη μάπα, έναν Ανδρέα και υιό και αργότερα ... βλέπουμε!
Βεβαίως, κοντά σε σας αληταράδες, θα καούμε κι' εμείς, αλλά θα έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας επειδή δεν κάναμε μακροβούτι στη λίμνη με το χρυσάφι. Εσείς αφαιρέσατε το περιεχόμενο της λίμνης και τώρα ο Ελληνικός λαός κοιτάζει με απορία τον ξερό πυθμένα της.
Πέστε μας και μαλάκες για να τελειώνουμε.!
Ζητώ ξανά συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ..."Ανδρεϊσμό" που έχοντας δέσει χειροπόδαρα την δικαιοσύνη, λεηλατούσε ωσεί ιέραξ την δημόσια περιουσία και την μετέτρεπε σε προσωπικό τσιφλίκι τόσον του ιδίου και της κλίκας του, όσο και της μετέπειτα ηθικοτάτης συμβίας του Μιμής, η οποία κατά δήλωσή της παραμένει - από τότε - "κλειστή" ως ..."γυναίκα".
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον εκλιπόντα εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα που για τα ...μικροέξοδα των παιδιών του άρπαξε 2.000.000 δολάρια από το υστέρημα του Ελληνικού λαού και τα μετέφερε σε Ελβετική τράπεζα και σε γενόμενη επερώτηση εντός του κοινοβουλίου από μέλος της αντιπολιτεύσεως απάντησε πως "εσείς δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε".
Βεβαίως, ο "περήφανος Έλληνας" ...αντάμειψε δεόντως και ...πλουσιοπάροχα τον υιόν Κουτσόγιωργα για την ...Εθνική προσφορά του πατρός του, και του έδωσε μια θέση στο ...κοινοβούλιο.!
Ω αφελή Έλληνα.!
Πίστεψες στ' αλήθεια ότι αυτός ο "πολιτικός" θα μπορούσε ποτέ να κάνει καλό στην Ελλάδα, την οποία ουδέποτε θεώρησε πατρίδα του;
Θεωρείς πως ήταν τυχαία η τοποθέτηση του κανακάρη του και νυν πρωθυπουργού - ανδρείκελου στο υπουργείο Παιδείας; Απλά του έδινε μια ευκαιρία μπας και μάθει Ελληνικά.!
Πίστεψες ότι ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την Ελλάδα, όταν σε διάστημα δύο μηνών την οδήγησε σε τρεις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις με κόστος δισεκατομμυρίων, μόνο και μόνο για να αποτρέψει την εκλογή Μητσοτάκη;
Δεν κατάλαβες γιατί το εκλομαγειρείο έβαλε στο φουλ τις ...ατμομηχανές του; Απλά γιατί ο ..."Ανδρέας" το είχε χωνέψει ότι ο Μητσοτάκης με αφορμή το σκάνδαλο Κοσκωτά, θα τον έβαζε σίγουρα φυλακή.
Τότε ακριβώς έφθασε και το πράσινο μαντάτο - τελεσίγραφο στον Μητσοτάκη, ότι αν γίνει κάτι τέτοιο το Pasok θα αιματοκυλήσει τη χώρα, γι' αυτό και ο άρπαξ των δισεκατομμυρίων του Κοσκωτά - δηλαδή του Ελληνικού λαού - απηλλάγη οριακά με διαφορά μιας ψήφου.
Και για τους μη κατέχοντες την νομικήν επιστήμην, θα πρέπει να πούμε πως μεταξύ απαλλαγής και αθώωσης υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε σ' αυτή τη λεπτομέρεια, που δυστυχώς ελάχιστοι, και μόνο οι νομικοί γνωρίζουν.
Αυτή η οριακή "απαλλαγή" λόγω ...αμφιβολιών έκανε τα πράσινα και αλητήρια παπαγαλάκια να μιλάνε για ..."βρώμικο '89".
Οποία καταισχύνη.!
Συγνώμη και πάλι, μα δεν μπορώ να ξεχάσω.
Δεν μπορώ να ξεχάσω το ..."Τσοβόλα δώστα όλα" που δυστυχώς ήταν μια σοβαρή εντολή προς τον τότε υπουργό οικονομικών και όχι απλά ένα ...σχήμα λόγου, όπως θέλησε να το παρουσιάσει αργότερα.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου μετέφερε Αξιωματικός της Αστυνομίας όταν ο Κοσκωτάς εν εξάλλω καταστάσει είπε για τα πράσινα της εποχής δίποδα τρωκτικά: "ως πότε θα τους πληρώνω τους καργιόληδες;"
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ..."πρωθυπουργικό φίλο" Γιώργο Λούβαρη ο οποίος υπό το βάρος των ασήκωτων ..."Pampers" με τα ..."τούβλα" δεν προσήλθε να καταθέσει στο ειδικό δικαστήριο, επικαλούμενος λόγους υγείας (σκλήρυνση κατά πλάκας), ενώ αργότερα έπαιζε μπάλα στου Καραϊσκάκη ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, πλάι στον Ντέταρι, το μεγάλο και ακριβοπληρωμένο από τον Κοσκωτά συμβόλαιο ύψους ενός δισ. δραχμ. για την εποχή.
Δεν μπορώ να ξεχάσω το μπουκάλι ..."Johny Walker" με το οποίο κοιμόταν και ξυπνούσε ο ..."Ανδρέας".
Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι σε μια σύνοδο των "6" που πραγματοποιούνταν στην Αθήνα, αυτός... ξέχασε να πάει, γιατί τον πήρε ο ύπνος αγκαλιά με τη γκόμενα σε κάποια έπαυλη του Παλιού Ψυχικού και όταν ο σύζυγος της "Κυρίας" τους έκανε ...τσακωτούς, ο "απλοχέρης" Ανδρέας τον έκανε κάπου ...Διοικητή, με αμοιβές μεγιστάνα.
Δεν μπορώ να ξεχάσω...
Συγχωρέστε με, αλλά δεν μπορώ.

Π.Ν.
Bookmark and Share

8 comments:

 1. Χτυπώ προσοχή ΠΝ. + 1000000!!

  Απλως να Θυμισω επισης το MEA CULPA (κυπριακό στο ραφι), τον τριπλασιασμο του Δημοσιου Χρεους σε μια οκταετία, την πρωτοβουλια των 6 (ηλιθιων), τις αγκαλιες με Κανταφι και Σανταμ, τον οπλοφορουντα Τομπρα (κραταει χρονια η κολωνια ΑΣΠΙΔΑ), την μη καταδικη της καταρριψης του νοτιοκορεατικου τζαμπο, το εμπαργκο σε πληροφορια πραγματικου χρονου κατα το Τσερνομπιλ, τον προεπιταφιο του Ωνασείου, το καρφωμα των συντροφων στον Μανιαδακη, την φιπα στον Παττακο ενω επαιρνε αμερικανικο πασσπορτι, την ρηση περι "Κυβερνησης των Αθηνων" απο Θεσσαλονικη ενω παιρναμε την αποφαση της Λισσαβωνος (που ελυνε το Μακεδονικο αλλα μονο σε επιπεδο Ευρωπης) και φυσικα τα αληστου μνημης γκομενιλικια που εξεθεταν την χωρα κατα τροπο βαλκανικο. Καργιοληδες Σαμαρικοι: αυτο το ον υποστηριξε ο εκλεκτος σας και το 93 και το 95. Ευφρανθειτε!

  ΝΕΑΡΧΟς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ούτε και γω μπορώ να ξεχάσω κ. ΠΝ.
  Δεν μπορώ επίσης να ξεχάσω και στα όσα αναφέρεται ο κ. Νέαρχος.
  Ας μην τον συνχωρέσει ο Θεός. Δεν χάλασε κι' ο κόσμος αν όλη η οικογένεια Τσάντ πάει στο πυρ το εξώτερον και ακόμα παραπέρα. Όσο για τα κομματόσκυλα - πρασινοφρουρούς ειλικρινά τους λυπάμαι. Κατάφεραν να αποκτήσουν ρουσφετολογικώς κάποια υλικά αγαθά, αλλά άνθρωποι δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ. Ποτέ.
  Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και λιγα λες.
  Σκατα στην ψυχη του !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. χώσε κι άλλα!!!

  δείτε και αυτό που ανέβασα από τον Σεπτέμβριο: http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/174--rockefeller.html

  είναι το σύμφωνο του Ανδρέα στο οποίο φάινεται ότι πήρε 100.000.000 $ το 1974 από τον Ροκφέλερ για την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ

  επίσης δείτε την καταγωγή του: http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/153-o-.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΕΔΩ:
  http://clubs.pathfinder.gr/pasokkateleth

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΣΤΟΜΕ !!!
  Δημοσθένης ο Μακεδών

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τα είπες ( σχεδόν ) όλα, φίλε μου.
  Εαν θυμάσαι, ακόμη και ο ίδιος του ο πατέρας ( Γεώργιος ) τα είχε πεί και τα είχε αφήσει πολιτική παρακαταθήκη. Αυτός ο αγύρτης έχει κάνει την μεγαλύτερη ζημιά.
  Ανδρέας ( η συνωνυμία με προσβάλλει )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ενταξει και γω μαζί σας αλλά μονο ο Παπανδρέου τα έκανε ΟΛΑ δεν έκανε τίποτα ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ή η μνήμη σας είναι επιλεκτική??? Τα όλα σκατα τα κάνανε ολες οι Κυβερνήσεις μετα την μεταπολίτευση...Ξεχασατε ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ κλπ... ξεχασατε τι πουλήθηκ ε και τι προσκυνήθηκε? ξεχασατε την ΚΥπρο? Τα χρήματα στην ΕΛβετία των πολιτικων ΑΝΔΡΩΝ και στα offshore νησιά ξεπερνουν το ηδη υφισταμενο χρέος της Ελλάδας . Αχ φίλοι μου δεν υπάρχει άλλος δρόμος να πάνε όλοι από έκει που ήρθαν Δυο οικογένειες ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ και ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κυβερνούν την Ελλάδα από το 1975 και μετά 36 ολόκληρα χρόνια με μικρη διακοπη οικουμενικης και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...άλλο φρούτο,,,Τίποτα δεν έχει πουλήσει αυτος.....ούτε έχει π'αρει ειδικά ΑΡΧΑΙΑ..... Καλό Πάσχα
  ΠΟΥΦΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή