Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο Ολλανδός - αλήτης εθνικιστής Χέερτ Βίλντερς ζητάει την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ.!

Για προσβλητική κίνηση κατά της Ελλάδας και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, απαξιώνοντας την προσπάθεια του ελληνικού λαού για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης, κατηγόρησε η ελληνική πρεσβεία στη Χάγη τη διαμαρτυρία του ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος της Ολλανδίας "PVV", Χέερτ Βίλντερς, που ζήτησε την έξοδο της χώρας μας από τη ζώνη του ευρώ.
Προσβλητική ενέργεια που εξυπηρετεί μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες, χαρακτήρισε η ελληνική πρεσβεία στη Χάγη τη διαμαρτυρία του κ. Βίλντερς, με φόντο το παλιό ελληνικό χαρτονόμισμα των 1.000 δραχμών.
Ο Ολλανδός εθνικιστής πολιτικός, αρχικά, προανήγγειλε μέσω διαδικτύου, ότι επρόκειτο να επισκεφθεί την πρεσβεία της Ελλάδας στη Χάγη και να επιδώσει επιστολή, με την οποία θα ζητούσε να εγκαταλείψει η Ελλάδα τη ζώνη του ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή.
Παρά το γεγονός ότι η ελληνική πρεσβεία στη Χάγη αρνήθηκε να τον δεχτεί, ο κ. Βίλντερς προσπάθησε να προσελκύσει το ενδιαφέρον της ολλανδικής κοινής γνώμης, με "ακτιβιστική" διαμαρτυρία μπροστά από την ελληνική πρεσβεία και με φόντο ένα παλιό χαρτονόμισμα των 1000 δραχμών σε μεγέθυνση, διάβασε την επιστολή του ενώπιον των ολλανδικών ΜΜΕ που είχαν κληθεί από τον ίδιο να καλύψουν το γεγονός.

Από την πλευρά της, η ελληνική διπλωματική αποστολή, έχοντας ενημερωθεί εγκαίρως για τις προθέσεις του Βίλντερς, εξέδωσε ανακοίνωση προς τα ολλανδικά ΜΜΕ, με την οποία τόνιζε ότι ο κ. Βίλντερς δεν επρόκειτο να γίνει δεκτός, διότι η ενέργειά του είναι προσβλητική και εξυπηρετεί μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες.
Η ενέργεια αυτή, αναφερόταν στην ανακοίνωση, δεν συνάδει με τις φιλικές σχέσεις των δύο λαών και τη μακρόχρονη συνεργασία των δύο χωρών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και απαξιώνει τις σκληρές προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι Έλληνες.
Σε επιστολή που διάβασε στα ολλανδικά ΜΜΕ τα οποία είχε ειδοποιήσει ανέφερε την ανύπαρκτη επιχειρηματολογία του.
Κάπου εκεί τελειώνουν και τα "15 λεπτά φήμης" του εθνικιστή πολιτικού.
Bookmark and Share

4 comments:

  1. Φιγούρες όπως το υποκείμενο που αναφέρεται το κείμενο έχουν κάθε λόγο να φωνασκούν διότι τους δίνεται το δικαίωμα.Γράφετε ότι ο Ελληνικός λαός κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια.Η αλήθεια είναι ότι ένα μέρος του κάνει προσπάθεια και υφίσταται θυσίες.Μη μου πείτε ότι οι σχεδόν χίλιοι υπάλληλοι της βουλής κάνουν καμιά προσπάθεια.Οι 300 που δεν έχουν γίνει ακόμη το πολύ 150 κάνουν καμιά προσπάθεια;
    Οι ορδές των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ κάνει καμιά προσπάθεια;Η πλειοψηφία των πανεπηστημιακών πριν κάποιων εξαιρέσεων κάνει καμιά προσπάθεια;Οι υψηλόβαθμοι ΔΥ (δημοσιοι υπάλληλοι) κάνει καμιά προσπάθεια;
    Bέβαια η προσπάθεια που γίνεται είναι να μη χάσουν τα απαράδεκτα κεκτημένα τους.Ήρθε όμως η ώρα να μιλήσει η νομοτέλεια της φύσης.Υπάρχει τεράστιο έλλειμα όχι μόνο οικονομικό αλλά κυρίως οράματος και ιδεών.Αυτό θα διορθωθεί με βίαιο τρόπο και αυτό ας αρχίσει να μας προβληματίζει όλους.Τύποι σαν τον Φωτόπουλο κάποτε ξεβράκωναν δημοσίως απλούς επαγγελματίες. Τώρα είναι η ώρα να σκαμπιλιστούν δημοσίως στο Σύνταγμα από το υποθηκευμένο μέλλον της Ελλάδας από τα 8-χρονα παιδιά μας.
    Θα είναι η τιμωρία που τους αξίζει.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι ακόμα ρε παιδιά ως προς το Φωτόπουλο.
    Τις προάλλες παρακολούθησα μια δημόσια δήλωσή του που δήλωνε με το γνωστό αγωνιστικό στόμφο συνδικα-ληστή ότι στο τέλος λέει αυτοί θα μας ζητήσουν και το πισινό μας (εννοώντας τους πολιτικούς).
    Πρέπει να ξέρεις άξεστο και αγράμματο σκουλίκι ότι στο ομαδικό όργιο που κάνατε μέχρι τώρα κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου να υποδυθείς το θυληκό σύντροφο.
    Προσωπικά λυπάμαι αυτόν που θα αναγκαστεί να υποστεί το ρόλο του επιβήτορα με αντικείμενο πόθου τον πισινό του Φωτόπουλου διότι αυτός είναι κατά ένα αδύνατο τρόπο να περιγραφεί βρώμικος.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ;;ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κέρδισε ο Ελληνικός λαός απο το ευρώ; Χρέη, ακρίβεια και τίποτα άλλο. Να βγούμε αύριο το πρωί και απο το ευρώ και από το κλάμπ των ληστών της Ε.Ε. Σύγκρινε τη μορφή του Απόλλωνα με τη σκατόφατσα του Ολλανδού αρχί@α να καταλάβεις τη διαφορά.

    Υ.Γ. Ντοροσκυλάκι, αν αρχίσεις τα γνωστά, άϊντε και απαυτώσου εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή