Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η δικτατορία του ελλαδικού προλεταριάτου των βολεμένων και των ...βλαμμένων.!

Ερυθρα καμπουτσεα το παρον - μελλον της Ελλαδος...

Από τον Ιάσωνα 

Στην Ελλαδικη τζαμουχιρια οι τοιχοι ειναι βαμμενοι με ηλιθια συνθηματα και βωμολοχιες...
Οι πινακιδες σβυσμενες και γραμμενες με ανεξιτηλο  χρωμα...
Ta stop μουτζουρωμενα. 
Τα τζαμια των δημοσιων  κτηριων που εγκατελειφθησαν με τα τους ολυμπιακους  αγωνες, σπασμενα, πορτες κατεστραμενες...
Τα πανεπιστημια και το πολυτεχνειο Σταλιγκραντ... 
Κοκινες ταμπελες, αφισσες με σφυροδρεπανα παντου ακομη και στα αποχωρητρια  (καλα εκει ειναι η θεσις του θα μου πητε δικαιως). 
Οι πλατειες  βρωμερες με ακαθαρσιες λαθραιες…
Μαυροι κιτρινοι πωλητες,  καθαριστες σε καθε φαναρι, ζητιανοι με κομμενα χερια, πουτανες... 
Οι τηλεφωνικοι θαλαμοι με τηλεφωνα ανωμαλων...
Απειρες οι ταμπελες του ΠΑΜΕ με σφυροδρεπανα κοσμουν κάθε κολωνα κάθε εισοδο κοινοτητος... Γεφυρες
Ενω καθημερινα,  με τα  δρομολογια των τραινων και των λεωφορειων  εχουμε τον καταιγισμο των απεργιων οκνων δημοσιων υπαλληλων που δεν δεχονται την πραγματικοτητα...
Οτι δεν φταινε οι δανειστες και οι ξενοι για  τα χαλια μας αλλα ΕΜΕΙΣ...
Οι Ελληναραδες  οι προοδευτικοι, το κομμουναριαο και οι λοιποι...
37 χρονια τωρα η Ελλαδα μεγαλωνει μορφωνεται με το κρατικιστικο κομμουνιστικο ιδεωδες συγκαλυμμενο. Το κρατος  περιπτερο, το κρατος κουρειο, το κρατος μπακαλης, το κρατος μπουρδελλο…
Ενα κρατος μπουρδελλο...
Ολα τα πληρωνει και τα παρεχει το κρατος στους βολεμενους του. Με το απηνες διαρκες ανελεητο  ξεζουμισμα των μελισων.  Ζουν απεργουν,  τεμεπελιαζουν "μας εξυπηρετουν" τα κηφηναρια των ΔΕΚΟ με επιδοματα ...εγκαιρου προσελευσεως,  αγαμιας, προθερμανσεως αυτοκινητων...
Όλα αυτα δεν εγιναν εν μια νυκτι όπως στην παλαια διαθηκη που ειπεν ο κυριος "γενηθητω Φως "και εγενετο... 
Η σολιαλμανια του μεγαλου "Εθναρχη" που δεν δουλεψε ποτε στην ζωη του (Θειου Καραμανλη)  και δεν πληρωσε ποτε μια δραχμη για τα εξοδα του αφου εκλεισε τις μεγαλυτρες ελληνικες επιχειρησεις,  συνεχισθηκε  επαξιως από τον άλλο εθναρχη της ασωτιας και του πορνειου. Του Ανδρεα μας.!
Τα πνευματικα ιδρυματα αργα αλλα σταθερα γεμισαν επαγγελματιες κομμουνιστες που διδασκουν την ιδεοληψια τους αντι να προσφερουν γνωσι. Τα σχολεια και τα νηπιαγωγεια εγιναν φυτωρια τους μισους και της αποστροφης  προς κάθε τι το δημιουργικο, το  επιχειρηματικο, το καινοτομο που αντιπροσωπευει η ελευθερη οικονομια  κοι οι μη κρατιοδιαιτοι...
Ενω η μεγαλυτρεη εθνικη εορτη  μετα την γιορτη του αγιου Βαλεντινου εγινε ο μυθος του ...Πολυτεχνειου.!
Για να ζησει ομως ολοι αυτος ο εσμος  των βολεμενων και βλαμμενων, μια συντριπτικη φορολογια σε ολα ακομη και στα κατουρα επεβληθη διαχρονικα. Φοροι επι φορων Προστιμα Περαιωσεις Παραπροστιμα, Εκτακτες εισφορες,  ελεγχοι από απατεωνες κλεπτες που κυνηγουσαν ολοι αυτοι τις μελισσες για να συντηρηθουν τα κηφηναρια... Κι επειδη οι φοροι  δεν ητο δυνατον να καλυψουν τις ατελειωτες  παροχες των αμετρητων δημοσιων υπαλληλων που πολλαπασιαζονται ως συμβασιουχοι ως εκτακτοι, ως ωρομισθιοι ως ποντικοι, επρεπε να δανειζομαστε, να δανειζομαστε να ξαναδανειζομαστε.!
Και με τα δανεικα βεβαιως στην αρχη ολα πηγαινα καλα, εως οτου οι επιχειρηματιες οι βιομηχανοι αρχισαν  να καταλαβαινουν ότι εδω είναι νεκροταφειο και ότι  τα τσιμποουρια του Δημοσιου θα τους πιουν το αιμα μεχρι να φαληρισουν. Ετσι επιχειρησεις, οι βιομηχανιες τα εργοστασια,  αρχισαν να μετακομιζουν προς τα εξω. Τα κεφαλαια ομοιως. Το Ακαθεριστο Εθνικο Προιον αρχισε να μειωνεται ενω το ελλειμα να αυξανη. Οι δανειστες καταλαβαν ότι δεν θα ηταν ευκολη η αποπληρωμη  και τοτε ηλθεν το ΠΑΣΟΚ να μοιραση τα υπολοιπα λεφτα..
Την συνεχεια  την γνωριζετε...
Δυο μικρονοοι περιορισμενων δυνατοτητων θυρωρου εως κοινοταρχη παλιας κοπης, απειροι δημιουργικης ζωης,  ο Σαμαρας και ο Γιωργακης δεν μπορουν να συζητησουν και να βρουν λυσι αμοιβαιως κομματικη ωφελιμη.!
Αντι να μας θυμισουν, σε πολύ απλα  ελληνικα ότι το 1989, όταν το καθεστως τρομου του "υπαρκτου" Σοβιετικου Κομμουνιστικου Σοσιαλισμου (που επαγγελεται ο Ριζοσπαστης και η κα Παπαρηγα)   κατερρευσε - όπως ακριβως καταρρεει και το δικο μας,  μαϊμου σοβιετικο κρατος -  τοτε , όλα τα υποδουλα κρατη του ανατολικου μπλοκ ειχαν στην μισθοδοσια τους περιπου το 90% του ενεργου πλυθησμου τους. 
Δηλαδη ολοι ησαν δημοσιοι υπαλληλοι – (υποδουλοι).
Με την ανοιξι της ελευθεριας οι υπαληλοι δουλοι απελυθησαν και εστραφησαν αναγκαστικως στην ελευθερη ιδιωτικη πρωτοβουλια για να δημιουργησουν το σημερινο ...αθλο.!
Αυτα τα κρατη να δανειζουν την Ελλαδα, της οποιας οι ψοφοδειες πολιτικοι  φοβουνται   να απολυσουν 300 χιλιαδες υπεραριθμους τεμπεληδες και να ιδιωτικοιηση τις ΔΕΚΟ, για να γινη καποτε η Βαλκανοταλομπανια  κρατος που βαζει κανονες και επιτηρει την εφαραμογη των και όχι  κρατος Μαμα. Κρατος μπαμπας καθυστερημενων παιδιων.!
Σημερα οι "ψευτο αγανακτισμενοι" απατεωνες, αυριο οι απεργοι, συνεχιζουν την εκθεμελιωσι της Ελλαδος… Μαζι τους οι "ινστρουχτοτρες των μεσων εξαπατησεως" που χρονια τωρα παραπληροφορουν αποδομουν την Ιστορια βαπτιζουν τους δολοφονους αγωνιστες και στους εγκληματιες ηρωες.!
Ολοι τους αυτοι πετροβολουν  σημερα το κοινοβουλιο οχι  γιατι οι πολιτικοι μας υπηρξαν αναξιοι και απετυχαν.
Πετροβολουν αυτο που εκφραζει το κοινοβουλιο. Το καθε Εκλεγμενο κοινοβουλιο. Την ελευθερια του λογου. Την ελευθερια ολων μας να εκλεγουμε αντιπροσωπους που εκεινοι  εχουν την υποχρεωσι και καθηκον να αρθουν στο υψος των περιστασεων και να οδηγησουν την Ελλαδα στο μελλον και οχι στο παρελθον..
Αλλως η  μοιρα ολων  μας είναι προδιαγεγραμμενη. 
Θα  σωθουν οσοι εγκαιρως εγκαταλειψουν αυτή τη χωρα και δημιουργησουν μαζι με την ομογενεια την Άλλη Ελλαδα. 
Αφου η Ελλαδικη χωρα είναι ψοφιμι για τις υαινες και τοπος δυστυχια και ισλαμικης κακομοιριας...
Bookmark and Share

5 comments:

  1. Ιάσονα τα βάζεις όλα στο ίδιο καζάνι. Οι αγανακτισμένοι δεν αντιδρούν στις απολύσεις στην ΕΡΤ (96% ΠΑΣΟΚ) ή στον otenet (100% ΠΑΣΟΚ) αλλά στο ξεπούλημα των πετρελαίων, της ΔΕΗ, του νερού.
    Οι αγανακτισμένοι δεν είναι υπέρ των συνδικαλιστών, είναι χώρια.
    Συνδικαλιστής δεν έχει κατεβεί στο σύνταγμα ακόμα.
    Ο κομμουνισμός δεν θα αποχωρήσει αν αναλάβουν Ισραηλινοί τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και την ενέργεια
    Στη Σοβιετική ένωση στην εποχή Γκορμπατσώφ και Γιέλτσιν μπήκαν τα τρωκτικά. Στη μεταβατική περίοδο δηλαδή. Σ΄αυτή που βρισκόμαστε τώρα, στην ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο,τι και να πωληθη απο το κρατος παραμενει στην επικρατεια και λειτουργει φορολογειται οπως οριζει ο ελληνικος νομος. Δεν πουλαμε την ελληνικη επικρατει ουτε εκχωρουμε την νομοθεσια μας ή την κυριαρχια μας.Εκμεταλλευομστε την περιουσια μας καλλιτερα.ΔΕΚΟ σημαινει φωτοπουλος τραμπουκισμοι ΠΑΜΕ συνδικαλιστες απειροριθμοι δημοσιοι υπαλληκες κηφηνες με κεντρι και τσουκνιδες.Ιδιωτικοποιησι σημαινει ελευθρια της οικονομιας απαλλαγη απο το κομματικο κατεστημενο και μεγαλυτερο κερδος για την Ελλαδα και τους Ελληνες ολους .ΟΧΙ ΤΟΥς ΒΟλεμενουσ.
    Οσο για τους αγακανακτισμενους μου θυμιζει κρυα θεατρικη παραστασι.Ειδαμε μικρα παιδακια να μουτζωνουν και να μας βγαζουν λογο για πραηματα που αγνοουν..Ενω την Τεταρτη στην πανελλαδικη θα ακολοθγσουν τις ορδες των συνδικαλιστων.

    Τελος για να ειμαστε ειλικρινεις.
    Δυστυχως η ελλαδα δεν εχει τεχνογνωσια για να εκμετταλλευθη στο 100% τα ορυχεια ή τις πρετρελαιοπηγες ή τις πηγες φυσικου αεριου.Ουτε ειναι συμφερον καποιος να τα κανει ολα μονος του .Ειναι ως εαν να καταργουμε τον καταμερισμο της κοινωνιας και ναγυροιουμε στην παλαιολιθικη εποχη οπου ο ενας ηταν γεωργος ο ιδιος κτηνοτροφος ο ιδιος ζυμωνε ο ιδιος εβγαζε νερο κοκ
    Σημερα οφειλουμε να εκεμταλλευομαστε την εμπειρια και τις γνωσεις των αλλων για να κερδιζοτμε χρονο και χρημα..

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Διαφωνώ με τον όρο μπουρδέλο. Τουλάχιστο στα νεανικά μου χρόνια αυτό που έβλεπα σε ένα μπουρδέλο ήταν ότι υπήρχαν κανόνες υπήρχε μια υποτυπώδης τάξη. Κάποιος έμπαινε κάποιος έβγαινε και κάποιοι περίμεναν.Υπήρχε μια κουλτούρα και μια αίσθηση της προτεραιότητας. Δεν υπήρχε φακελάκι και οι σχέσεις πελάτη εμπόρου ήταν σαφώς καθορισμένες χωρίς πολλά λόγια χωρίς πολύ φιλοσοφία.Δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθούν οι οίκοι ανοχής με ένα κράτος σαν το δικό μας.Θα συμβούλευα πολλούς ηγήτορες που καμώνονται πως είναι πολιτικοί δεξιά και αριστερά να οργανώσουν μαζικές εκπαιδευτικές επισκέψεις στα μπουρδέλα.Εκτός του ότι θα εκτονωθούν επιτέλους ως προς τα γενετήσια ένστικτά τους και θα μάθουν τα μυστικά του επιβήτορα από πραγματικούς επαγγελματίες θα μάθουν και τα βασικά ως προς το διοικείν και το επιχειρείν.
    2)Η ΔΕΗ ρε παιδιά γιατί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής μας ζωής;
    Από που έως που υποκείμενα τύπου Φωτόπουλου έχουν να μας διδάξουν για πατριωτισμό για αίσθημα υπευθυνότητας και πολιτικού πολιτισμού;
    Δεν έχετε κατανοήσει ότι αυτού του είδους οι πρακτικές ανάγονται σε κοινωνίες αιώνων πίσω και μακρυά από τις σημερινή πραγματικότητα;
    Το έργο που υποτίθεται ότι προσφέρουν είναι τόσο μεγάλο και τέτοιας σημασίας για όλους μας;
    Δεν σας κάνει εντύπωση η μανία και ο φανατισμός που διεκδικούν τα δικαιώματά τους αδιανόητα για την ωμή πραγματικότητα της ιδιωτικής οικονομικής ζωής;
    Ναι να παραμείνει η ΔΕΗ στο κράτος. Αλλά χωρίς καμμία οικονομική επιχορήγηση από τον προυπολογισμό.Ας απελευθερωθούν οι αγορές ενέργειας και αν μπορούν να τα βγάλουν πέρα ας τα βγάλουν.Αλλά η απαίτηση του να ζουν εις βάρος άλλων πάει πολύ.Η σκέψη και μόνο ότι θα αναγκαστούν να αφήσουν τα πανάκριβα κομπολόγια τους και να κάνουν επιτέλους κάτι με τα χέρια τους εκτός από το να ξύνονται σε απόκρυφα σημεία όταν δεν συνομωτούν έκαστος προς αλλήλοις (διότι κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν την τραγική ύπαρξή τους) τους τρομοκρατεί. Επαγγελματίες συνδικαλιστές και πολιτικοί μαζί με τους υψηλόβαθμους ΔΥ (δημοσίους υπαλλήλους) αποτελούν την σύγχρονη έκφραση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.Τόσο αίμα στην επανάσταση του γένους γιατί χύθηκε; Για να γίνουμε μόνοι μας αυτό που θα γινόμασταν εάν δεν κάναμε επανάσταση.
    Πιστεύω ότι αυτό δεν το θέλει κανείς και ας ξέρει ο Φωτόπουλος και οι τριγύρω του ότι η επανάσταση του 21 θα συνεχιστεί. Ας πάει στα βάθη της Ασίας εκεί όπου ανήκουν οι πρακτικές τους η κουλτούρα τους και ίσως η (πολιτική ) καταγωγή τους να τις εφαρμόσουν και να μας αφήσουν ήσυχους να χτίσουμε όπως πρέπει και όπως αρμόζει στη Μητέρα μας την Ελλάδα από την αρχή το αρχοντικό της.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιάσων δεν κατάλαβες
    Έκχωρούμε εθνική κυριαρχία. Από τα πετρέλαια μεταξύ Καστελόριζου και Κύπρου δε θα παρουμε στάλα. Από το χρυσό της Χαλκιδικής δε θα πάρουμε γραμμάριο. Η ΔΕΗ ξεπουλιέτε σε Γερμανικές(Ισραηλιτικές) εαταιρίες που ως γνωστό δεν πληρώνουν φόρο στην Ελλάδα αλλά στο ΚΙΣ.
    Για την αγροτική τράπεζα ενδιαφέρονται Τούρκοι, που θα πάρουν μαζί και όλη την υποθηκευμένη αγροτική γη
    Τα λιμάνια που ήθελε να νοικιάσει για 30 δις ο Καραμανλής ΛΑΟΣ και ΓΑΠ τα πουλάνε για λίγα εκατομμύρια,για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι ...αλλα ο προεδροσ παναγοπουλοσ ......τωρα.....προλετεριοσ ...αφησε και ...μουσι....(χωρισ ..γραβατα)....ζητω οι βολεμενοι ....κατω η (τρισ)καταρατη δεξια και ......βεβαιωσ ο ...μη το πω ...κατα ...τερενσ ....και παπαδακη ....γιατι ....σεισμοσ ...αυτοσ φταιει και .....η ...κορακλα ...ζητω το ...εθνοσ .....και ...το ....μαγικο επωνημο .....παπανδ...τζησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή