Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιους κοροϊδεύει ο Γ. Παπανδρέου;

Είναι εξοργιστική η προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου να ωραιοποιήσει την κατάσταση στην χώρα. Δεν προκαλούν αγανάκτηση μόνο τα νέα μέτρα, που εξήγγειλε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά κυρίως το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός προσπαθεί ακόμη να πείσει τους Έλληνες, ότι μπορούν να κάνουν και άλλες θυσίες, μπας και καταφέρει η χώρα να βγει από το αδιέξοδο!
Επικαλούμενος το «πατριωτικό καθήκον» και «το μέλλον των παιδιών μας», ο Πρωθυπουργός απέδειξε, ότι δεν ξέρει σε ποιους απευθύνεται! 
Είναι οι Έλληνες, λαός που δέχεται άκριτα ό,τι του επιβάλλουν; Βεβαίως και όχι! Γιατί όμως επιμένει σε αυτή την τακτική ο Πρωθυπουργός; Τι θα καταφέρει; Η απάντηση είναι απλή: Τίποτε! 
Κανένας πολίτης δεν πείθεται από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, που συνεχώς χρησιμοποιεί ο Γιώργος Παπανδρέου. Έγινε συνήθεια πλέον, κάθε φορά που η Ελλάδα φθάνει κοντά στην καταβολή κάποιας δόσης του δανείου, να επαναφέρει το «πατριωτικό καθήκον» κάθε Έλληνα, την ανάγκη για θυσίες, για νέα μέτρα κ.α.
Οι Έλληνες αποδεικνύουν κάθε μήνα το πατριωτικό τους καθήκον και τώρα δυστυχώς δεν έχουν άλλες αντοχές! Πρέπει και η πατρίδα να κάνει κάτι για αυτούς. Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει, ότι υποθηκεύεται το μέλλον της Ελλάδας και των πολιτών της με κάθε νέο «χαράτσι» και για ένα περίεργο λόγο, ενώ αντιλαμβάνεται, ότι οι πολίτες δεν έχουν άλλα λεφτά να δώσουν, επιμένει στην ίδια τακτική.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συν αυτώ, δεν είναι κλεισμένοι σε μια γυάλα, για να μην βλέπουν ότι ο κόσμος έχει φθάσει στην εξαθλίωση. Το παραδέχεται άλλωστε και ο ίδιος.
Και αυτό, τον καθιστά υπόλογο για όσα λέει περί «πατριωτικού καθήκοντος», «ανάγκη αλλαγής της Ελλάδας» και νέων θυσιών. 
Αλήθεια, ποιους θέλει να κοροϊδέψει;

1 comments: