Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Καθιστά συνυπεύθυνους βουλευτές και λαό.

Ο κ. Παπανδρέου δεν λέει να κατανοήσει ότι έχει πλέον καταστεί το κόκκινο για την κρίση στην οποία έχει περιέλθει ο λαός και η χώρα και προσπαθεί με πολιτικά τερτίπια να αποφύγει να τεθεί στην κρίση του λαού. Κρίμα, πολύ κρίμα για το πολίτευμά μας.
Στην προσπάθειά του να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία, ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από τους ίδιους τους βουλευτές του, τους οποίους ο ίδιος έχει προηγουμένως βάλει με πολιτικό ζόρι, να ψηφίσουν όλα τα μέχρι στιγμής νομοσχέδια και να...έχουν έτσι καταστεί συνυπαίτιοι για την καταστροφή της χώρας, ενώ ταυτόχρονα προκήρυξε δημοψήφισμα, προκειμένου να αποφύγει την προσωπική λαϊκή ετυμηγορία.
Με τον τρόπο αυτό ο κ. Παπανδρέου, επιδιώκει να καταστήσει βουλευτές και λαό συμμέτοχους στην δική του πολιτική ανικανότητα, ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος θεωρεί ότι θα παραμένει στο απυρόβλητο, ως ο λαοπρόβλητος ηγέτης.
Έτσι νομίζει. Αλλά δυστυχώς για τον κ. Παπανδρέου, το πολιτικό του τέλος είναι κοντά.
Δεν το καταλαβαίνει και δυσκολεύει την πολιτική κατάσταση.

1 comments:

  1. μας εφερε εδω που μας εφερε και τωρα εκβιαζει με δημοψηφισματα.
    Εχει διαλυσει την χωρα με τις ανοησιες του ενας ανθρωπος που χωρις το ονομα του θα ηταν ενα ΤΙΠΟΤΑ , εχει υποθηκευσει το μελλον το δικο μας των παιδιων μας και δεν ξερω για ποσο ακομη.
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή