Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η Επιλεκτική "ευαισθησία" των Ηρακλειδών - Κρητών της Δημοκρατίας και του κ. Σαμαρά....

Το φιμωτρο...

Από τον Ιάσωνα
Το ΚΚΕ στο προγραμμα του, δηλωνει απεριφραστα τα καθηκοντα των μελων του, την στρατηγικη του και βεβαιως τον τροπο με τον οποιο θα επιτυχη τους σκοπους του. 
Δηλαδη την ανατροπη του κοινοβουλευτισμου με επαναστασι και την επιβολη δικατοριας του προλεταριατου, που αποκαλει ψευδεπιγραφα «λαικη» εξουσια.. 
Επειδη σημερα αγνοει, οποιος θελει να αγνοη, παραπεμπουμε στην επισημη ιστοσελιδα...

του ανεραστου ΚΕΕ (εδώ) τον κάθε σκεπτομενο ελληνα που γνωριζει γραφή και ανάγνωσι ώστε να ενημερωθη ιδιοις ομμασι. 

Ιδιως θα παρακαλουσαμε τους φιλους κρητικους εξ Ηρακλειου που απηγορευσαν σε ένα Ελληνικο κομμα την Χρυση Αυγη να επισκεφθη τους κατοικους των χωριων Βιάννου Ηρακλείου στην Κρήτη να ενημερωθουν, και να αντιληφθουν ποιο κομμα είναι εκνομο και αντισυνταγματικο. Το ιδιο θα παρακαλουσαμε να μελετηση ο αστρατευτος Arxi-Στρατηγος της Νεας, Νεας Δημοκρατιας κος Σαμαρας που εξηγορασε την θητεια του, ώστε σημερα αντι να κατηγορη ανυπαρκτους ναζιστες να εξαπολυη μυδρους κατά των πραγματικων εχθρων της Δημοκρατιας και του αστικου καθεστωτος, όπως είναι το αμετανοητο σταλινικο ΚΚΕ. 


Και Διερωτωμεθα.. 

Γιατι οι υπερ-ευαισθητοι κρητες του Ηρακλείου επιτρεπουν στους εκπροσωπους ενός εκνομου αντιδημοκρατικουν και αντισυνταγματικου κομματος όπως το ΚΚΕ να περιφερονται και να διαλαλουν την πραγματεια τους (δηλαδη την διαλυσι του κοινοβουλευτισμου και την καταργησι του συνταγματος) και θυμηθηκαν την δημοκρατωσυνη τους για τους εκπροσωπους της χρυσης αυγης που, εν πασει περιπτωσει, σεβεται το συνταγμα και τους νομους του Ελληνικου κρατους ? 

Για τους οψιμους αυτους δημοκρατες που καταφερονται κατά της Χρυσης Αυγης ενώ ανεχονται και τηρουν πειθηνια στο σταλινικο ΚΚΕ μεταφερω τα κατωθι από το προγραμμα του ΚΚΕ.. 
  • «Σε συνθήκες κορύφωσης της ταξικής πάλης, επαναστατικής ανόδου του λαϊκού κινήματος, όταν η επαναστατική διαδικασία έχει ξεκινήσει, μπορεί να προκύψει κυβέρνηση, ως όργανο λαϊκής εξουσίας, που έχειτην έγκριση και τη συγκατάθεση του αγωνιζόμενου λαού, χωρίς γενικές εκλογές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Αυτή η κυβέρνηση θα ταυτίζεται, ή θα τη χωρίζει τυπική απόσταση από την εξουσία της εργατικήςτάξης και των συμμάχων της.
  • Κινητήριες δυνάμεις της σοσιαλιστικής επανάστασης θα είναι η εργατική τάξη ως ηγετική δύναμη, οι μισοπρολετάριοι, η φτωχή αγροτιά και τα πιο καταπιεσμένα λαϊκά μικροαστικά στρώματα της πόλης. Η νεολαία θα παίξει δραστήριο ρόλο στον αγώνα για το σοσιαλισμό και την οικοδόμησή του.
  • Το ΚΚΕ επιδιώκει μια τέτοια κυβέρνηση, με τη δράση της και τη γενικότερη λαϊκή παρέμβαση, να συμβάλει στην έναρξη της επαναστατικής διαδικασίας.
  • Αφετηρία για το πέρασμα της ελληνικής κοινωνίας στο σοσιαλισμό, κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού, είναι: Η επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας από την εργατική τάξη σε συνεργασία με τους συμμάχους της. Η κοινωνικοποίηση των βασικών μέσων παραγωγής. Ο σοσιαλιστικός σχεδιασμός της οικονομίας. 
  • Ανεξάρτητα από την μορφή που θα πάρει, το σοσιαλιστικό κράτος από την άποψη της ταξικής ουσίας θα είναι επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου η ιστορία των σοσιαλιστικών επαναστάσεων, ανέδειξε διάφορες μορφές θεσμών λαϊκής εξουσίας (σοβιέτ, λαϊκά συμβούλια άμυνας, ασφαλείας, επισιτισμού, λαϊκά δικαστήρια κλπ.). 
  • Με την επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας από την εργατική τάξη και τους συμμάχους της αρχίζει η μεταβατική περίοδος από τον καπιταλισμό στο σοσιαλισμό» 
Αληθεια.! Γιατι οι χλιαροι δημοκρατες και οι υποκριτες δεχονται ως συνομιλητη ένα εκνομο κομμα οπως το ΚΚΕ και ενοχλουνται από την υπαρξι της Χρυσης Αυγης? 

Υ.Γ 
Δεν ειναι καθόλου αναγκαιο.. αλλα.. θα ηθελα να διευκρινησω ότι διαφωνω σε πολλα με το κομμα της Χρυσης Αυγης, οπως και με αλλα κομματα, π.χ. 
  1. Είναι περισσοτερο από βεβαιο οτι σημερα κινδυνος δεν ειναι οι εβραιοι αλλα οι ισλαμιστες.. και η κατακτησις της Ευρωπης με πρωτη την Ελλαδα από τους ισλαμιστες.. 
  2. Επισης δεν ειναι εχθροι μας οι βιομηχανοι ή η ιδιωτικη πρωτοβουλια. Διοτι η καινοτομια η επιχειρηματικη δραστηριοτης είναι εκεινα που φερνουν κερδος δινουν εργασια και αναπτυξι σε μια χωρα. Δημιουργουν φθηνα προιοντα, βελτιωνουν την οικονομικη καταστασι των εργαζομενων.. Οχι το κρατος ο κρατισμος ο σοσιαλισμος.. δηλαδη η ισοτητα στην αθλιοτητα.. 
  3. Επισης διαφωνω με την αντιμνημονιακη υστερια που είναι περαν κάθε λογικης και στην ουσια αντιγραφει την αριστερη (παρδαλη και σταλινικη) οπισθοδρομησι.. 

Ενώ βεβαιως όπως η πλειοψηφια των Ελληνων, θεωρω ιστορικως τεμκμηριωμενες τις αποψεις της Χρυσης Αυγης για τους κομμουνιστες - την συνεισφορα του ΚΚΕ στην καταστροφη της Ελλαδος αλλα και την προδοτικη στασι του ΚΚΕ σε ο,τι Ελληνικο, από την ιδρυσι του ΚΚΕ μεχρι σημερα. Το ιδιο και για τους λαθρομεταναστες που εχουν καταστη μαστιγα. 
Όμως οιοσδηποτε σεβεται το συνταγμα και την Δημοκρατια, θεωρω ότι εχει κάθε δικαιωμα να διεκδικη ο,τι το συνταγμα παρεχει σε κάθε Ελληνα. 
Ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε. Και αυτο το δικαιωμα εχει και η Χρυση Αυγη.  

Αυτό είναι και η υπεροχη της Δημοκρατιας. Η αληθεια και η ελευθερια. 

Αρκει να τηρουνται οι Νομοι και το Συνταγμα. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου