Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ζούμε εφιαλτικές στιγμές. Αγκαλιάστε με εμπιστοσύνη την Χρυσή Αυγή. Είναι η τελευταία μας ελπίδα.!

Όλοι οι πολιτικοί απατεώνες, κρύβονται πίσω από λαοπλάνες υποσχέσεις και αγαπισιάρικα χαϊδολογήματα του πόπολου.
Αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται σαν απόλυτο κριτήριο αξιολόγησης των πολιτικών.
Η πραγματικότητα ζούμε το μεγαλείο της πολιτικής απάτης, κατά την οποία ένας ολόκληρος λαός χειραγωγήθηκε από πολιτικούς απατεώνες, οι οποίοι τον απογύμνωσαν από τα ιδανικά του, διέλυσαν τους πυλώνες της χώρας και του πολιτικού του συστήματος, και τέλος τον εκτέλεσαν αφού προηγουμένως του πήραν την χώρα. Μιλάω για εμάς, για τον ελληνικό λαό.
Βασικός μηχανισμός εκτέλεσης του σχεδίου, η παραπληροφόρηση και... η προπαγάνδα.
Έστησαν απέναντί μας έναν θίασο από κράχτες, κοράκια και παπαγαλάκια οι οποίοι με πάθος μας παραπληροφορούν και μας τρομοκρατούν ανηλεώς, σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά και την υψηλή on air καθοδήγηση δια του ακουστικού, του βρώμικου υποβολείου των εργολάβων των ΜΜΕ.
Ζούμε ημέρες μεγάλης εθνικής ταπείνωσης και καταστροφής. Ο εχθρός είναι μέσα στην βουλή και ασελγεί ασύστολα.
Εμείς, ένας ολόκληρος λαός, και αυτοί που αντιλαμβάνονται και αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, παρακολουθούμε άναυδοι.
Τα παπαγαλάκια, μας βομβαρδίζουν συνεχώς ότι αν δεν πάρουμε την εθνική μας δόση, λες και είμαστε έθνος πρεζόνι, θα πεινάσουμε! Μας λένε ότι αν φύγουμε από το ευρώ θα καταστραφούμε, ενώ η ίδια η πραγματικότητα κραυγάζει το εντελώς αντίθετο.
Ζούμε εφιαλτικές στιγμές.
Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα θανάτου, αντανακλαστικά, ένα μέρος των πολιτών στράφηκε στην χρυσή αυγή. Ήταν ο αστάθμητος παράγοντας που δεν πέρασε από το μυαλό των σύγχρονων Γκέμπελς. Δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε ένας λαός να αντιδράσει κάτω από την ψυχολογική επίθεση με πυρηνικά που του εξαπέλυσαν.
Πανικοβλήθηκαν!!
Έτσι ο στόχος τους έγινε πλέον η Χρυσή Αυγή. Την παρουσιάζουν σαν το απόλυτο κακό, σαν ναζί και σαν εγκληματίες Ενώ δεν είναι έτσι. Η χρυσή αυγή έχει μπει σε μία διαδικασία ενεργειών οι οποίες είναι αυτονόητες για ένα κράτος που δεν έχει πέσει σε χέρια προδοτών και δοσιλόγων. Ένα κράτος που σέβεται τους πολίτες του, προστατεύει την οικονομία από λαθρεμπόρους, παραεμπόρους, παράνομους πραματευτάδες. Προστατεύει την χώρα από την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών, τους πολίτες από το έγκλημα, την οικονομία από τον υπερδανεισμό κλπ κλπ. 
Σε όλα αυτά, η Χρυσή Αυγή έχει κάποια ευθύνη;;;;
Έρχονται λοιπόν οι εργολάβοι της κατεδάφισης, οι οποίοι είναι στην εξουσία με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα (προεκλογικές απειλές σοιμπλε), και κράζουν σαν κακά πουλιά εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αφαιρούν την κοινοβουλευτική ασυλία των βουλευτών της!!! την στιγμή που ο κανόνας των υπολοίπων είναι η κλοπή δημοσίου χρήματος, η προδοσία και η παράδοση της χώρας και η συγκάλυψη των εγκλημάτων τους.
Εγώ καλώ όλο τον ελληνικό πληθυσμό, να αγκαλιάσει με εμπιστοσύνη τη χρυσή αυγή. Είναι η τελευταία μας ελπίδα, για να ξαναγίνουμε κράτος ελληνικό και οι πολίτες της άνθρωποι, και όχι καταναλωτικά ζώα όπως μας έχουν κάνει τώρα.
Εμπρός να ξαναγίνουμε άνθρωποι και Έλληνες.

2 comments:

  1. ΜΕΤΑΞΥ 2001 ΚΑΙ 2011 ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΑΠΟΓΡΑΦΩΝ , ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟ 2011 1.000.000
    ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ........ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..........ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ 2,000,000 ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.......ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ......ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ........
    Η Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ...........

    Εγω στα 58 φετος μου εγινα ψηφοφορος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ......
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ,
    ΟΠΩς ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πριν προχωρήσουμε σε οτιδήποτε πρέπει να δοκιμάσουμε την Χρυσή Αυγή η οποία δεν είναι το μή χείρον αλλά το βέλτιστον, μετά είνσι το χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή