Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Έπεα πτερόεντα και άναρθρες κραυγές εντυπώσεων από τον ...εθνοπατέρα - "ρήτορα" του Pasok Μιχάλη Κασσή. Με δηλώσεις και δελτία τύπου ...ξορκίζει τα (γιαννιώτικα) "κακώς κείμενα" (βίντεο)

Τύφλα να 'χει ο ...Μπαμπινιώτης!

"Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Έρχεται ένα πολύ σημαντικό νομοσχέδιο με την διαδικασία του ...κατεπείγον και δεν μπόρεσα - το είπα και χθες στην επιτροπή - να το καταλάβω γιατί αυτή η διαδικασία, ένα πολύ σημαντικό νομοσχέδιο που αφορά την ταξική χοροταξική πολεοδομική μεταρρύθμιση παύλα βιώσιμη ανάπτυξη... "

Τάδε έφη ο ...σοσιαλιστής του "Ναι σε όλα" και εξ Ιωαννίνων "νταής" & μνημονιακός...
"εθνοπατέρας" Μιχάλης Κασσής. 

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο ...σύντροφος Κασσής, μεταξύ των άλλων (ωραίων), δήλωσε:

Στα Γιάννενα, κύριε Υπουργέ, υπάρχει σε εκκρεμότητα το προεδρικό διάταγμα της Λίμνης από το 2003 και είμαστε στο 2014, όπως σε εκκρεμότητα είναι και το ρυθμιστικό του λεκανοπεδίου της πόλης των Ιωαννίνων. Δυστυχώς και εδώ υπάρχει μια πολύ μεγάλη καθυστέρηση, η οποία δεν ξέρω που οφείλεται. 

Οφείλεται στη σύγκρουση μεταξύ των υπηρεσιών, αυτό που ακούστηκε χθες στην αρμόδια Επιτροπή; Οφείλετε να παρέμβετε, για να λυθούν αυτά τα ζητήματα, γιατί στις κατηγορίες των περιεχομένων χρήσης γης δίπλα ακριβώς από οικισμό και μέσα σε ζώνη υψηλής παραγωγικότητας, αυτό το διάστημα εξελίσσεται και είναι προς έγκριση μια δραστηριότητα επεξεργασίας που αφορά τα αστικά λύματα, που κατά την άποψή μου δεν θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί. Δυστυχώς, δεν ξέρω αν αυτή η μεγάλη καθυστέρηση και του προεδρικού διατάγματος της λίμνης αλλά και του ρυθμιστικού των Ιωαννίνων έχει να κάνει με την ανάπτυξη τέτοιων δραστηριοτήτων εκεί όπου δεν επιτρέπεται.

1 comments:

  1. ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΣΣΗ. ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ. ΟΣΟ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΑΝΕ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛ ΑΡΓΥΡΗΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΔΩΔΩΝΗ Η ΠΙΝΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΠΕ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ??? ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ.
    ΧΑΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή