Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Τατσόπουλος: Ηλίθια η Ξουλίδου, πανηλίθιος ο Σούκουρης

Ξεσπάθωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος και αποκάλεσε ηλίθια της Σταυρούλα Ξουλίδου ενώ είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας «θέλει να βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι».

Μιλώντας στο Vima Fm, ο κ. Τατσόπουλος αναφέρθηκε στην υπόθεση χρηματισμού βουλευτών, στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και το θέμα της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού. Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον 21χρονο, ο κ. Τατσόπουλος διευκρίνισε πως είναι έγκλειστος στην φυλακή για ένοπλη ληστεία και όχι για τις ιδέες του.

Συνεπώς είναι βάσιμοι οι φόβοι των δικαστικών αρχών πως εάν του δοθεί άδεια μπορεί να δραπετεύσει. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως τις ίδιες ιδέες με τον Ρωμανό μοιράζονται άλλοι 20 χιλιάδες Έλληνες, αλλά δεν είναι κατηγορούμενοι για ληστεία.

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στο θέμα απόπειρας χρηματισμού βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που καταγγέλλει η Σταυρούλα Ξουλίδου. Ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε πως η κ. Ξουλίδου είναι ηλίθια και «πανηλίθιος ο Σούκουρης», ο άντρας που η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ καταγγέλλει ότι την πλησίασε και της πρόσφερε χρηματικό ποσό προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι «συγχρωτίζεται με τον αυριανισμό ο Τσίπρας» και «θέλει να βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι, ακόμα και αν αυτό σπάσει». Σχολιάζοντας δε την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε: «Ο πολύς συγχρωτισμός με τον Πάπα του έχει κάνει κακό, γιατί είδα στη συνέντευξη τέτοια συμπτώματα».

Σε ερώτηση για το αν θα ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θα καταψηφίσει μεν, έχοντας όμως συνειδησιακό πρόβλημα δε, επειδή θα ρίξει την ίδια ψήφο με «όλους τους ψεκασμένους, με τη Ραχήλ και την Ξουλίδου».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου