Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Γκάφα ολκής με τον αρχισατανιστή της Παλλήνης Ασημάκη Κατσούλα

Γκάφα ολκής με τη δημοσίευση μη διασταυρωμένης «είδησης» περί αποφυλάκισης του αρχισατανιστή της Παλλήνης Ασημάκη Κατσούλα προκάλεσε αναστάτωση στους συγγενείς των θυμάτων. 
Ολα άρχισαν το Σάββατο, όταν η εφημερίδα «Παραπολιτικά» με ένα δημοσίευμα-γκάφα ανέφερε ότι, έπειτα από 22 χρόνια εγκλεισμού του σε διάφορες φυλακές της χώρας, ο «γιος του Εωσφόρου» αναπνέει αέρα ελευθερίας, καθώς έγινε δεκτό από το Δικαστικό Συμβούλιο το αίτημα αποφυλάκισης που είχε υποβάλει. Η «είδηση» μάλιστα αναπαρήχθη από όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ, τους ραδιοφωνικούς αλλά και τους τηλεοπτικούς σταθμούς! Οπως αποδείχθηκε, όμως, επρόκειτο για σοβαρό ολίσθημα της εφημερίδας, που δεν φρόντισε να διασταυρώσει τις πληροφορίες της, πριν προκαλέσει σάλο με ένα καθ' όλα αστήρικτο δημοσίευμα!

Η αλήθεια αποκαταστάθηκε το απόγευμα της Κυριακής, όταν κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης διευκρίνισαν ότι ο Κατσούλας παραμένει στις Αγροτικές Φυλακές της Αγιάς Χανίων, καθώς το Δικαστικό Συμβούλιο, στο οποίο είχε προσφύγει από τον περασμένο Μάρτιο, απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισής του.

Η αίτηση απορρίφθηκε

«Το Δικαστικό Συμβούλιο Χανίων, αφού εξέτασε την τρίτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης του Ασημάκη Κατσούλα, αποφάσισε να μην επιτρέψει την υπό όρους αποφυλάκισή του. Η αίτηση απορρίφθηκε, όπως και οι προηγούμενες...» επισήμαναν χαρακτηριστικά δικαστικές πηγές. 

Σημειώνεται πως πρόκειται για την τρίτη αίτηση αποφυλάκισης του Ασημάκη Κατσούλα που απορρίπτεται.

Πριν από 22 χρόνια, τον Δεκέμβρη του 1993, η δράση της ομάδας των σατανιστών της Παλλήνης προκαλούσε σοκ στο πανελλήνιο. Θύματά τους ήταν δύο γυναίκες, η 14χρονη Δώρα Συροπούλου και η 28χρονη Γαρουφαλιά Γιούργα, τις οποίες δολοφόνησαν σε τελετές μαύρης μαγείας τον Αύγουστο του 1992 και τον Αύγουστο του 1993. Εκτός από τον Ασημάκη Κατσούλα, για την υπόθεση κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν η Δήμητρα Μαργέτη, η οποία αποφυλακίστηκε το 2001 (πλέον είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά), και ο Μάνος Δημητροκάλης, που εξέτισε τα δύο τρίτα της ποινής και βγήκε από τις φυλακές πέρυσι. Ο Ασημάκης Κατσούλας, γνωστός και ως «μαύρος άγγελος», έχει καταδικαστεί σε ποινή δις ισόβια και 12 μήνες. Εχει εκτίσει τα τρία πέμπτα της ποινής του και ευελπιστεί σε μία θετική κρίση της Δικαιοσύνης στο μέλλον.

Ξέσπασαν οι συγγενείς μόλις πληροφορήθηκαν την (ψεύτικη) είδηση!

«Πάγωσαν» οι συγγενείς της 14χρονης Δώρας Συροπούλου και της 28χρονης Γαρουφαλιάς Γιούργα στο άκουσμα της ψευδούς είδησης για την αποφυλάκιση του Ασημάκη Κατσούλα, καθώς παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο δεκαετίες από τον χαμό των δικών τους ανθρώπων, οι μνήμες παραμένουν νωπές. 

Ο θείος της Γαρουφαλιάς Γιούργα Μάκης Γιούργας ξέσπασε κατά των δικαστικών Αρχών, που θεωρούσε -βάσει του ανυπόστατου δημοσιεύματος- ότι επέτρεψαν σε έναν αμετανόητο και αιμοσταγή δολοφόνο να αφεθεί ελεύθερος. «Να χαιρόμαστε την ελληνική Δικαιοσύνη που πήρε μια τέτοια απόφαση... Πρόκειται για ατόπημα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς άφησαν ελεύθερο έναν αμετανόητο δολοφόνο, ο οποίος ακόμη και σήμερα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του. Δεν έχει ζητήσει συγγνώμη από τους συγγενείς, από τον σύζυγο και τον γιο της Γαρουφαλιάς, ο οποίος έχασε τη μάνα του από τη μια στιγμή στην άλλη. Που όλη του τη ζωή δεν χάρηκε τη μάνα του...» τόνισε, προσθέτοντας: «Αφησαν ελεύθερη τη Μαργέτη, πέρυσι άφησαν ελεύθερο τον Δημητροκάλη, σήμερα τον αρχηγό τους... Αν κάποιος από μας τον πετύχει, αναρωτήθηκαν πώς θα αντιδράσουμε; Πώς θα αντιδράσει το παιδί της Γαρουφαλιάς, ο Παντελής, αν δει μπροστά του τον δολοφόνο της μάνας του, που τη στερήθηκε στα επτά του χρόνια και σήμερα είναι 32 ετών; Αυτό το παιδί είναι το μεγαλύτερο θύμα των σατανιστών».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου