Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ομόνοια Beach...

Με νέες προκλητικές δηλώσεις της επανήλθε στο θέμα των λαθρομεταναστών η αναπληρώτρια υπουργός μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου. Συγκεκριμένα δήλωσε χθες στον ΣΚΑΪ: 
«Δεν καραδοκούν τόσοι πολλοί, το πολύ να φτάσουν τους 100.000 το 2015, σταδιακά θα υπάρχει πρόβλημα, δεν πρέπει να εξαγγέλλετε το πρόβλημα». 
«Μικρασιατική καταστροφή έχουμε; Πρόσφυγες έρχονται».

Είπε επίσης ότι κάνοντας μία βόλτα εχθές στο κέντρο των Αθηνών δεν είδε κανέναν λαθρομετανάστη. Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά όσο και προκλητικά: «Δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο. Απλά το πρωί λιάζονται». Λίγο αργότερα σε συνέντευξή της στο «MEGA» υποστήριξε: «Δεν καραδοκούν τόσοι πολλοί (σ.σ. λαθρομετανάστες) να περάσουν στην Ελλάδα αφού υπολογίζουμε να φτάσουν το πολύ τις 100.000 μέσα στο 2015». Φυσικά δεν δήλωσε μόνον αυτά αλλά και άλλα απαράδεκτα όπως: 
«Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες. Όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες» ή «Όταν λέμε από το πρωί "λαθρομετανάστες", όταν λένε οι δήμοι έχουμε πρόβλημα, τι νομίζετε ότι ακούει η ΕΕ» και πρόσθεσε: «Δεν είναι σκουπίδια οι άνθρωποι, πρέπει να μάθει η ελληνική κοινωνία ότι έχει συνευθύνη, ότι όταν γίνεται πόλεμος στη γειτονιά της υπάρχουν επιπτώσεις, ότι πρέπει να έχει συνολική εικόνα».
Δεν παρέλειψε φυσικά να δώσει και οδηγίες στους δημοσιογράφους για το πώς θα αναφέρονται όταν μιλούν για τους λαθραίους γιατί αν δεν τους βαφτίσουμε πρόσφυγες δεν θα μας δώσει χρήματα η ΕΕ. Στην συνέχεια στον Ant1 δήλωσε για τους λαθρομετανάστες:
«Δεν γυρίζουν στους δρόμους, πρόκειται για πρόσφυγες πολέμου που έρχονται στη χώρα μας επειδή τους κοροϊδεύουν οι δουλέμποροι ότι τους πηγαίνουν στην Ιταλία». «Τους πρόσφυγες πολέμου είμαστε υποχρεωμένοι να τους υποδεχόμαστε και να τους προσφέρουμε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης».
Τελικά δεν μας φτάνουν τα τόσα οικονομικά και όχι μόνον προβλήματα που έχουμε, βλέπουμε και τους κυβερνώντες μας να ασχολούνται με ποιόν τρόπο θα βοηθήσουν όλους αυτούς οι οποίοι εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας. Όσο για την προτροπή της να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των κατοίκων της Γαύδου που όπως είπε τους φιλοξένησαν και τους τάισαν γιατί δεν τους άφηναν εκεί αφού όλοι περνούσαν όμορφα; Αν δεν μας προδίδει η μνήμη μας, στην Γαύδο δεν είχαν διαμαρτυρηθεί γιατί τα μαχητικά της Πολεμικής μας Αεροπορίας πετούν χαμηλά στην προσπάθεια να αναχαιτίσουν τους Τούρκους;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου