Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Σαμαράς & (Μ)έσα (Μ)αζικού (Ε)μπαιγμού: Συνεργοί και συνωμότες στο κακοστημένο επικοινωνιακό σόου της Αμφίπολης!...

Σχεδόν ένα χρόνο πριν ο ελληνικός λαός, ο οποίος έχει έμφυτο το αίσθημα της φιλοπατρίας, περίμενε κάθε βράδυ να ενημερωθεί από τα δοτά ΜΜΕμπαιγμού για την πρόοδο των ανασκαφών στην Αμφίπολη.

Φυσικά και δεν περίμενε τα όποια ευρήματα για να πειστεί για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και για το δίκαιο της θυσίας του Παύλου Μελά και των τόσων άλλων Μακεδονομάχων, απλά περίμενε να αντλήσει από αυτά λίγα ψήγματα εθνικής υπερηφάνειας που του την στέρησαν οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας, Χαρδούβελης και οι υπόλοιποι.

Σύμφωνα λοιπόν με του γ.γ. της Αρχαιολογικής Εταιρείας και ακαδημαϊκό κύριο Βασίλη Πετράτο όλο αυτό το «σκηνικό» ήταν στημένο για να περάσουν τα επώδυνα οικονομικά μέτρα την στιγμή που ο ελληνικός λαός θα ήταν σε κατάσταση εθνικής ανάτασης. Ο καθηγητής κατηγορεί ευθέως τον Σαμαρά ότι περνούσε οικονομικά μέτρα όσο εμείς προσμέναμε την ανακάλυψη του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Επίσης και ο υπουργός Πολιτισμού Ξυδάκης δηλώνει ότι το έργο έχει εγκαταλειφθεί και πρέπει να βρεθούν επειγόντως χρήματα για έργα αποστράγγισης.

Τόσο καιρό που ήταν ο κύριος Πετράτος, αλλά και τι έχουν να πουν όλα τα ΜΜΕ που καθημερινά το είχαν πρώτο θέμα και αφιέρωναν τόσο τηλεοπτικό χρόνο για τα όποια ευρήματα, αυτά δεν έχουν μερίδιο στην παραπλάνηση του κόσμου;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου