Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια!

Γράφαμε χτές εδώ, για νομοσχέδιο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία με πάθος ζηλωτή θέλει να μετατρέψει τον πληθυσμό της χώρας μας σε κάτι πιο “γκρίζο”. Δεν είναι μόνη της όμως από ό,τι φάνηκε σε αυτήν της την προσπάθεια, καθώς το νομοσχέδιο ψηφίσθηκε επί της αρχής κατά πλειοψηφία. Υπέρ του νομοσχεδίου τοποθετήθηκαν οι εισηγητές του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επιφυλάχθηκε η Ν.Δ., καταψήφισε η Χρυσή Αυγή ενώ το ΚΚΕ δήλωσε «παρών».

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο που αποτελεί “βόμβα” στον δημογραφικό χάρτη της χώρας μας θα περάσει σίγουρα και ανεμπόδιστα από την ελληνική Βουλή, η οποία αναδεικνύεται τελικά στο όργανο μέσω του οποίου πρόκειται να παραδοθεί η εξουσία από τα χέρια Ελλήνων σε χέρια αλλοδαπών που θα έχουν με αυτό τον τρόπο μετατραπεί σε “πολίτες”.

100.000 τουλάχιστον άμεσα και ένας θεός ξέρει πόσοι ακόμη θα ακολουθήσουν. Άνθρωποι που βρέθηκαν στην χώρα μας είτε για αναζήτηση μίας καλύτερης τύχης, είτε γιατί εδώ τους έβγαλε ο δρόμος είτε γιατί δεν μπορούν να πάνε αλλού. Και αυτοί θα αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας μας, αυτοί θα είναι στην ίδια ακριβώς μοίρα με όσους από εμάς είμαστε παιδιά αυτών που έκτισαν την χώρα αυτή, με όσους έχουν χάσει ποτάμια αίματος στην πορεία των οικογενειών τους.

Δεν ξέρω καν αν χρειάζεται κάποια πολιτική ανάλυση. ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ που το στήριξαν εξαρχής αποτελούν την αιχμή της “παγκοσμιοποιητικής” ιδεολογίας με μόνον επιμέρους διαφοροποιήσεις που εδράζονται κυρίως σε πρόσωπα. Διαφοροποιήσεις που είναι πολύ πιθανόν στο μέλλον να μην υπάρχουν και ως ενιαίο σύνολο να συνεχίσουν την αποδόμηση των βασικών πυλώνων αυτού που κάποτε αποκαλούσαμε ως “ελληνικό έθνος”.

Από κοντά και οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” για τους οποίους προφανώς δεν υπάρχει πια εμπόδιο στην κατηφόρα, όσο και εάν κάποιοι σε προσωπικό επίπεδο θέλουν να μας πούν ότι έχουν τις “αντιρρήσεις” τους. Και αυτό διότι οι αντιρρήσεις αυτές κάμπτονται πολύ εύκολα – προφανώς- από την γλύκα της εξουσίας και την προσωπική πορεία του αρχηγού τους Πάνου Καμμένου που κατά πάσα πιθανότητα αργά ή γρήγορα θα πληρώσει πολιτικά αυτού του είδους την αδιαφορία του για τη συνεχιζόμενη αβάντα του στην αριστερίστικη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την Νέα Δημοκρατία, τι να πούμε; Επιφυλάχθηκε να μας απαντήσει, προφανώς επειδή η ίδια δεν ξέρει που βρίσκεται και τι θέλει. Θέλει μεν να υποδεχθεί τους λαθρομετανάστες, αλλά δεν μπορεί εύκολα να το πεί στους ψηφοφόρους της. Πρέπει με κάποιον τρόπο να τους κοροϊδέψει, όπως άλλωστε κάνει εδώ και χρόνια. Όταν το παίζει “δεξιά” αλλά στην ουσία πάντα εξυπηρετεί το πέρασμα της αριστερής ατζέντας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου