Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Πέσαμε και στη χλεύη των ...μεμέτηδων!

Στην πραγματικά καταπληκτική είδηση ότι πιλότος ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους, F-16, μετά από πτήση πάνω από το Αιγαίο προχώρησε προς την τουρκική πλευρά και έκανε το απίστευτο!

Στα ανέκδοτα το γύρισαν οι Τούρκοι ή μάλλον το πάθος τους να βρουν τρωτά σημεία για να μας "γελειοποιήσουν" στο εσωτερικό τους καθώς δεν βρίσκουν να εκθέσουν κατορθώματα των πιλότων τους έναντι της ΠΑ τους οδηγεί ακόμα και μια διασκεδαστική ιστορία να την παρουσιάζουν ως αληθινή!

Προσγειώθηκε στην περιοχή της Söke, κοντά στο Αιδίνιο και εκεί πήγε σε ATM τουρκικής τράπεζας από όπου… πήρε έξη χιλιάδες τουρκικές λίρες!

Την είδηση αυτή μετέδωσε τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλούμενο την γαλλική ιστοσελίδα, radiocockpit, ειδικευμένη με ειδήσεις πολεμικής αεροπορίας.

Σύμφωνα με την είδηση αυτή, ο Έλληνας πιλότος, Όμ… Σπυρόπ…, πετώντας πάνω από την νήσο Σάμο και ξεφεύγοντας τελείως από τα τουρκικά ραντάρ εισήλθε (!!!), στην τουρκική επικράτεια και μετά από λίγο προσγειώθηκε στη κωμόπολη Σόκια κοντά στο Αιδίνιο.

Εκεί κατευθύνθηκε αμέσως στο τοπικό ATM, καθώς στην Ελλάδα δεν είχε την δυνατότητα να πάρει μεγάλο ποσό από τα ελληνικά ΑΤΜ και κάνοντας χρήση μιας κάρτας…. απέσυρε το ποσό των έξη χιλιάδων τουρκιών λιρών!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου