Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Εθνικό έγκλημα η διεθνής απομόνωση της χώρας!

Στη συνέντευξη της ΕΡΤ ο Τσίπρας παραδέχεται ρητά πρώτον ότι εκτίμησε λάθος πως θα υποχωρούσαν οι εταίροι και δεύτερον ότι εκτίμησε λάθος πως θα έπαιρνε παράταση προγράμματος για δημοψήφισμα. 

Το πρώτο στην αρχή της συνέντευξης και το δεύτερο μετά από κανένα μισάωρο. 

Σταμάτησα από εκνευρισμό να παρακολουθώ τη συνέντευξη σε αυτό το σημείο. 

Πρωθυπουργός που εκτιμά λάθος σε τόσο κραυγαλέα και κρίσιμα ζητήματα και μας οδηγεί σε χρηματοπιστωτική κατάρρευση, αντί να γίνει αντικείμενο χλεύης και αποστροφής, διατηρείται στη θέση του. 

Και εσείς που θα ψηφίσετε το "περήφανο" όχι σας, θα τον ακούσετε πάλι να σας λέει πως έκανε λάθος εκτίμηση και πως αναγνωρίζει τη δυσκολία να στέκεστε στην ουρά για φασολάδα με κουπόνια. 

Με το ΝΑΙ όλοι στην κυβέρνηση ομολογούν πως πάμε σε εκλογές και πιθανότατα σε κυβέρνηση συνεργασίας. 

Βγείτε επιτέλους από την ανωριμότητά σας για την οποία είστε οι ίδιοι υπεύθυνοι και δώστε στη χώρα μια ευκαιρία να μην γεμίσει με μαύρη αγορά, όπλα, ναρκωτικά και χάος. 

Το ξέρω ότι αρκετοί από εσάς που επιλέγετε όχι, ίσως να μην έχετε τις απαραίτητες ιστορικές γνώσεις να κρίνετε με επιτυχία αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Αποδείξτε τουλάχιστο ότι σας έχει απομείνει μια ικμάδα υπευθυνότητας. Δεν με ενδιαφέρει αν είστε φίλοι ή γνωστοί και σας στεναχωρώ. Πράξτε το σωστό για τη χώρα σας. 

18 δημοκρατικές χώρες της Ευρώπης και άλλες τόσες εκτός Ευρώπης μας προτείνουν το ίδιο πράγμα. Δεν είναι όλοι εχθροί μας και δοσίλογοι. Αφήστε μια πιθανότητα στο να έχετε εκτιμήσει λάθος τα πράγματα. Κάντε το για το καλό όλων μας. 
Η διεθνής απομόνωση είναι το μεγαλύτερο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου