Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Μας φάγανε πάλι οι... αριστερές ιδεοληψίες!

Την ντουντούκα που τη βρήκε ο δυστυχής πεινασμένος;

Ωραία τα καταφέραμε πάλι.
Στην μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση που ζει ο τόπος τα τελευταία χρόνια, το μεταναστευτικό, έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στην κυρία Τασία και στον κυρ' Αλέκο. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά είτε ψήφισε Συριζα, είτε Ν.Δ. είτε Ποτάμι, είτε Πασόκ, είτε ΚΚΕ κλπ. είμαστε συνυπεύθυνοι που ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση.

Και εξηγούμαι...

Που είναι άραγε, ο κατά τ' άλλα, λαλίστατος υπουργός Άμυνας; Που είναι οι επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων; Στο κάτω-κάτω που είναι ο πρωθυπουργός να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες. Αλλά ξέχασα, το βασικό και μοναδικό του μέλημα είναι για το πώς θα αντιμετωπίσει την Αριστερή Πλατφόρμα. Άλλωστε όσοι έχουν θητεύσει στην αριστερά (οποιασδήποτε απόχρωσης) έχουν εμποτιστεί με την ιδεολογία ότι ο Στρατός και η Αστυνομία είναι εχθροί.

Τα πράγματα, λοιπόν είναι λιγότερο περίπλοκα απ΄ ότι φαίνονται.

Ναι λοιπόν!!! Θα αρκούσε μια εντολή του πρωθυπουργού να τεθούν οι ένοπλες δυνάμεις σε κόκκινο συναγερμό αφού σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι υποχρεωμένες σε καιρό ειρήνης να συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις σε περίπτωση ύψιστης ανάγκης ή εθνικής καταστροφής.

Έτσι άμεσα εντός μιας ώρας από την εντολή μπορεί ενεργοποιηθεί το κέντρο επιχειρήσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που από τα υπόγεια της Πενταγώνου μπορεί να εποπτεύει κάθε σπιθαμή του ελληνικού εδάφους και των Θαλασσίων συνόρων. Ο ....εξαφανισμένος υπουργός Άμυνας, ο οποίος προ μηνών πήγαινε στην Ικαρία για να εγκαινιάσει την ανασύσταση της ΜΟΜΑ, θα είχε διατάξει να μεταβούν άμεσα στην Κώ τη Μυτιλήνη τη Λέρο και σε όποιο άλλο νησί χρειάζεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός και το προσωπικό που χρειάζεται για να μπει μια τάξη στο χάος που επικρατεί. 

Μονάδες του μηχανικού για να διαμορφώσουν σε λίγα εικοσιτετράωρα προσωρινούς καταυλισμούς για τους προσφυγές σε εγκατελειμένα στρατόπεδα. Μονάδες επιμελητείας για να εγκαταστήσουν στους χώρους μαγειρεία εκστρατείας και χημικές τουαλέτες. Μονάδες του υγειονομικού για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ή ακόμη και τη νοσηλεία σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, όπως μικρά παιδιά έγκυες γυναίκες κλπ. Μονάδες Στρατονομίας οι οποίες θα είναι επιφορτισμένες για την τήρηση της τάξης στους καταυλισμούς και τέλος τα αρματαγωγά του πολεμικού ναυτικού και σε εξαιρετικές περιπτώσεις τα μεταγωγικά αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας για να μεταφέρουν στην ενδοχώρα τους μετανάστες που εφοδιάζονται με τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα. Όσοι πάλι δεν τηρούν τις προϋποθέσεις να επιστρέφουν στις χώρες του μέσω του ειδικού προγράμματος που χρηματοδοτεί η Ε.Ε. 

Ναι ξέρω θα μου πείτε ποίος θα τα πληρώσει όλα αυτά; αν νομιμοποιούνται οι ένοπλες δυνάμεις να βοηθήσουν; και χιλιάδες άλλες δικαιολογίες. 

Το πρόβλημα όμως υπάρχει και διογκώνεται και δεν μπορούμε να αφήνουμε την κυρία Τασία τον κυρ' Αλέκο, τον Καμμένο και τον Τσίπρα να παίζουν στις πλάτες μιας ολόκληρης χώρας και να μην ξεχνάμε ότι, από το υστέρημα μας, δαπανούμε περίπου 5 δισ.ευρώ κάθε χρόνο για συντηρούνται οι Ένοπλες Δυνάμεις. 

Ξυπνάτε λοιπόν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου