Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Γίδια...

Μετά και τη δήλωση Παπαδημούλη, πως σε περίπτωση που ο Σύριζα δεν εξασφαλίσει αυτοδυναμία θα απευθυνθεί στο κόμμα του Λαφαζάνη για το σχηματισμό κυβέρνησης, μπορούμε --πλέον-- με βεβαιότητα να λέμε πως όσοι ξαναψηφίσουν όλον αυτόν το θίασο (είτε του Τσίπρα είτε της αριστερής πλατφόρμας), είναι πραγματικά ΓΙΔΙΑ.

Τέτοια κοροϊδία στα μούτρα του, ο Έλληνας ψηφοφόρος, δεν έχει ξαναφάει ποτέ. Ανέχτηκε την πιο μεγάλη κωλοτούμπα έβερ, δέχτηκε τις χίλιες ανατροπές από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μέχρι το 3ο και χειρότερο μνημόνιο, έζησε στιγμές απείρου κάλλους με (σχεδόν) όλη την αντιπολίτευση να στηρίζει και την αριστερή πλατφόρμα να καταψηφίζει σε κάθε ψηφοφορία, μέχρι και που λούστηκε τη ζουρλή σε όλο της το μεγαλείο. Κι έρχονται τώρα, που φτάνουμε ξανά σε εκλογές λόγω της απόφασης των Λαφαζανικών να αποχωρήσουν και να κινηθούν αυτόνομα κρατώντας τα αντιμνημονιακά τους λάβαρα, να μας πουν πως αν χρειαστούν ζμπρώξιμο(!) δε θα το ζητήσουν από τα φιλοευρωπαϊκά και μνημονιακά κόμματα αλλά από αυτούς που τώρα δεν τους δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και τους αντιπολιτεύονται;

Έχει κάποια όρια η κοροϊδία που μπορεί ν' αντέξει κανείς. Και πλέον τα ξεπέρασαν. Κανένα άλλοθι τύπου δεν ξέραμε ή πόσο χειρότερα θα τα κάνουν αυτοί. Κανένα ελαφρυντικό τύπου τουλάχιστον αυτοί διαπραγματεύτηκαν. Οι άνθρωποι είναι γελοίοι, τραγικοί και μπαχαλάκηδες. Έκαναν μια χώρα κομμάτια σε οικονομικό επίπεδο, χειρίστηκαν με το χειρότερο τρόπο το μεταναστευτικό, διέλυσαν την παιδεία, τσάκισαν κάθε λογική και κάθε αξιοπρέπεια. Όποιος συνεχίζει να τους θεωρεί σωτήρες ή έστω μια κάποια λύση --συγγνώμη που θα το πω αλλά-- είναι ζώο. Τέλος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου