Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Τα λάθη πληρώνονται!

Έμεινα άναυδος, για μια ακόμη φορά, παρακολουθώντας την πρόσφατη συνέντευξη του κ. Τσίπρα. Παρότι ήμουν προετοιμασμένος για ένα νέο ρεσιτάλ δημαγωγίας, ειλικρινά μιλώντας, με εντυπωσίασε και κυριολεκτικά με άφησε με το στόμα ανοιχτό, η άνεση του να λέει τόσα πολλά ψέματα, χωρίς να ερυθριούν οι παρειές του.

Με άφησε με ανοιχτό το στόμα, η «αναισθησία» που επέδειξε μπροστά στην καταστροφή που ο ίδιος επέφερε στην ήδη πληγωμένη μας Πατρίδα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, από τις προηγούμενες προεκλογικές του εξαγγελίες και με ύφος «χιλίων καρδιναλίων», θέλησε να μας πείσει ότι έκανε ό,τι μπορούσε! Ότι δεν γίνονταν διαφορετικά! Μα… και ένα παιδάκι του Δημοτικού, θα έκανε την αυτοκριτική του! Θα σκεφτόταν ότι με την Πρόεδρο της Βουλής που επέλεξε, τα έκανε «θάλασσα»! Με την επιλογή του κ. Λαφαζάνη τα έκανε «μαντάρα»! Με την υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής, την κ. Χριστοδουλοπούλου, απέδειξε την τρομερή του έλλειψη διορατικότητας! Το σημαντικότερο όλων, παρασύρθηκε από την καταστροφική ασάφεια του κ. Βαρουφάκη! Πολλά ακόμα τέτοιου είδους και μεγάλου μεγέθους λάθη!

Ως προς τα υπόλοιπα: Επιμένει να ψεύδεται, όταν λέει πως οι της Ε.Ε. μας έκλεισαν τις Τράπεζες! Ήταν καθαρά εν γνώσει του το τι θα συμβεί, ακριβώς το δευτερόλεπτο που πήρε την απόφαση, για το (δήθεν) δημοψήφισμα! Παρακολουθώντας «live» το διάγγελμά του, εκείνη την καταραμένη νύχτα, σκέφτηκα τα αυτονόητα! Μιλώντας αμέσως μετά με πελάτες μου, τους είπα ότι ούτε το Χρηματιστήριο, ούτε οι Τράπεζες θα ανοίξουν την εβδομάδα που έρχεται! Μα γίνεται ένας απλός Πολίτης από το Αργοστόλι, να γνωρίζει τι θα συμβεί επακριβώς και να μην το γνωρίζουν ο κ. Τσίπρας με το επιτελείο του; Άρα, ή είναι πολύ ηλίθιοι ή όντως συνέβη αυτό που λέω και εν γνώσει τους προέβησαν στην πιο πάνω μνημονευθείσα, καταστροφική πράξη!

Λίγο ντροπή, λίγη τσίπα δεν θέλησε να επιδείξει! Αντ’ αυτού, ανέφερε συνεχώς την «σκληρή διαπραγμάτευση»! Αχ και να μπορούσα να τον έχω απέναντί μου να του έλεγα:

Διαπραγμάτευση δεν γίνεται, με την γνωστή σε όλους μας πλέον, «Βαρουφάκειον» μέθοδον!

Διαπραγμάτευση δεν γίνεται όταν ζητάς δανεικά και την ίδια στιγμή κάνεις «επιτροπές» για να κηρύξεις παράνομο το προηγούμενο δάνειο!

Διαπραγμάτευση δεν γίνεται όταν μιλάς με ασάφειες και όχι με συγκεκριμένες προτάσεις!

Διαπραγμάτευση δεν είναι απλά να λες τι θέλεις ή πως θα ήθελες να είναι τα πράγματα!

Διαπραγμάτευση δεν κάνεις με «αγάπες» στο εξωτερικό και στο εσωτερικό να μιλάς για… κατακτητές και τοκογλύφους!

Για ποια διαπραγμάτευση λοιπόν μας μίλησε ο Πρωθυπουργός μας; Τα λάθη πληρώνονται!

Στην περίπτωση των Πολιτικών μας όμως, το πολύ, το κόστος να είναι «Πολιτικό». Εμείς όμως πληρώνουμε με τον ιδρώτα μας. Με τους κόπους, την σκληρή δουλειά, το άγχος και την ίδια μας την ζωή! Μη κάνουμε λοιπόν άλλα λάθη! Για άλλη μια φορά, σύντομα, θα βρεθούμε μπροστά στην κάλπη. Ας είμαστε λίγο πιο…. διορατικοί!!

2 σχόλια:

 1. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ !
  ΑΥΓ 28, 2015by STRANGERin ΕΛΛΑΔΑ


  γράφει ο Γιάννης Παπαζήσης
  Δημοσιογράφος, Συγγραφέας

  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ !

  ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;;;; ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ;;;; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΥΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ…
  ΜΕΣΩ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΜΩΣ

  tektonikon

  Η ΣΤΟΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ 1929 ΚΑΙ ΤΟ 1963 ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΤΥΦΛΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ, ΟΤΑΝ ΜΥΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΒΑΘΜΟ. ΕΚ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ, ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ LANDMARKS, ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΟΡΟΣΗΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΣΑΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1786, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.

  masonic  ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΤΗΡΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΣΟ ΤΑ ΤΗΡΟΥΣΕ, ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΡΟΣΗΜΟ-ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΟΠΩΣ Ο ΡΑΦΑΕΛ ΝΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ.

  masonoi

  ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΙΚΟΛΟΤΡΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΝΕΑΡΟΤΑΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΩΝ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΛΥΚΙΔΕΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΒΑΦΤΙΣΗ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΑ ΝΥΜΦΕΥΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣΙΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ 1917 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ . ΑΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ.ΣΤΟ ΕΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 2 ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΓΕΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ…

  Από την «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής
  indobserver.blogspot.gr
  πηγή:triklopodia.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή