Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Πρόσωπο με πρόσωπο με την Σφίγγα...


Το προσωπο της Αληθειας ειναι φοβερο. Ο λαος εχει αναγκες απο μυθους, απο ψευδαισθησεις, απο ξεγελασματα.. Καποτε ομως ερχεται η αληθεια.Και τοτε φανερωνεται τοαποκρουστικο και θανατηφορο προσωπο της.."
Μιγκουελ ντε Ουναμοτο 



H Αληθεια...

Δια χειρός Ιάσωνα

Ιρλανδία, Πορτογαλία, Κύπρος, μείωσαν κράτος, δεν αύξησαν φόρους, βγήκαν από μνημόνιο. Η Ελλάδα 7πλασίασε φόρους για να συντηρήσει το κράτος. 1.8 εκ. άνεργοι ιδ υπάλληλοι, 800 χιλ κατεστραμμένοι επαγγελματίες μηδενικη μειωσι του Δημοσιου... 
Συνταξιουχοι……………………………………………. ...2757 χιλιαδες
Δημ Υπαλληλοι Κυβερνησεως…………………………723 χιλιαδες
Συνολον μη παραγωγικων ………………………….3480 χιλιαδες
Μισθωτοι Ιδιωτικου Τομεα……………………………1490 χιλιαδες
Αυτοαπασχολουμενοι……………………………………1293 χιλιαδες
Συνολον Παραγωγικων …………………………………2783χιλιαδες
Ητοι:…
2,7 εκατομμυρια συντηρουν 3,48 εκατομμυρια μη παραγωγικων !!!!
_____________________________

Η μεταπολιτευτικη υστερια της κομμουνιστικης αριστερας που εισηγαγε κατά την επιστροφη του από τα βουλεβαρτα των Παρισιων ο Εθναρχης της Δυναστειας Καραμανλη και η παντελης απουσια ελλογου ηγεσιας , επιτελους εισπραττουν τους ς καρπους του « εργου» των.

Η πολυχρονη καθημερινη πλυσι εγκεφαλου, ( αν εμεινε τοιαυτη- εγκεφαλικη εννοω- ουσια εν τω κρανιω των νεοελληνων), τα αναγνωστικα των πρωτων ταξεων του Δημοτικου με τις «καμιναδες που μολυνουν το περιβαλλον» , οι εκθεσεις κομμουνιστικων « ιδεων» στο Γυμνασιο και το Λυκειο για τους « κοινωνικους» αγωνες και τους κακους εργοδοτες, τα βιβλια της παραχαραγμενης ιστοριας, οι « εθνικες εορτες της 17Ν, οι χιλιαδες απεργιες και εκνομες -πολλες φορες εγκληματικες – ενεργειες, που αποφασιζει το κομματικο μορφωμα της ολης αριστερας στην πληθωρα των εκφανσεων του κανιβαλλισμου της οδηγησε την Ελλαδα στην οριστικη καμπη.
Πλοια δεμενα, μουσεια κλειστα.. Γιατι?
Οι εμπρησμοι στις σκουριες, οι καταληψεις στα αντρα του ολοκληρωτισμου που κατ ευφημισμο αποκαλουνται ΑΕΙ, αποκλεισμος των δρομων απο ποικιλώνυμα «κουνηματα» δεν πληρωνω μονο φεσωνω, ή από τις προστατευομενες ταξεις -αγροτων -δημοσiων υπαλληλων- εμπρησμος καταστηματων και ανθρωπων-ανεξιχνιαστε δολοφονιες(ΜΑΡΦΙΝ) , το αβατο των εξαρχειων και των ζωνιανων είναι λιγα παραδειγματα των « μαθματων» με τα οποια ανετετραφη και εκπαιδευθη διαχρονικως ο νεοεληνας. Μια διαρκης αλητεια, ενας τσαμπουκας , καταπατησις των νομων ατιμωρητι…ενας ζητουλας επαιτης απιτητικος των παντων..

Κάθε χρονο καταληψι παραμονες εξετασεων στα σχολεια και τα ΑΕΙ.. Κάθε Φεβρουαριο ( φλεβαρη ηθελα να πω στην κομμουνιστικα νεοελληνικια γλωσσα) οι αγροτες αφηνουν ραθυμα τα καφενεια και με τρακτερ που θα μπορουσαν να οργωσουν την μιση Κινα καταλαμβανουν τους δρομους για να εκβιασουν.Δειτε ψαξτε να βρητε ένα κρατος στην Υδρογειο που οι αγροτες κλεινουν με τα τρακτερ τους τους δρομους!!!Ενω η χωρα εισαγει αγροτικα προιοντα από την κινα την χιλη την Γερμανια , την Πολωνια την Ισπανια ι την Ιταλια Την βουλγαρια!!


Εισαγωγες Τοματας 2014: (δείτε εδώ)



Αθλια δυστυχισμενα ψυχωτικα κατεστραμμενα ατομα καινε ότι απεμεινε στην Αθηνα κάθε Δεκεμβριο και δεν προκαμαν καταστρεψουν στην «εισαγωγικη» επετειο της καθιερωμενης εορτης των δολοφονων..Της εγκληματικης συμμοριας της 17Ν.Καταστρεφοντας αν συλληφθουν γινονται ηρωες οι νεοι Βελουχιωτηδες και αποτελουν προτυπα προς μιμησι μια παν-αθλιας κοινωνιας( ορα Ρωμανος..το απαυγασμα των « αγωνιστων» 

Τα ΜΜΕ μεχρι την επισημην εγκαθιδρυσιν της 1ης φορας Αριστερα ( διοτι ουσιαστικως επι μονιμου βασεως η πεζοδρομιακη αριστερα κυβερνα και η αναπηρη διανοησιτης αριστερης εκδοχης του πολιτικα ορθου διδασκει και κατησχει) στηριζαν εκθειαζαν αναμασουσαν την ιδεολογικη διαστροφη και συμπληρωναν την δια βιου μαθησιακη εμπεδωσι των κρατικιστικων κομμουνιστικων αποψεων.

Ουτως ωστε επετευχθη τελικως το ποθουμενο..Ακομη και ο αυτοπακλουμενοι δεξιοι τοσο λιγο να διαφερουν με τους αριστερους που είναι δυσκολο κανεις πια να τους ξεχωριση. Μια ματια στο οικονομικο προγραμμα της ΧΑ οπου ο κρατισμος, οι εθνικοποιησεις = κρατικοποιησεις των παντων διατυμπανιζεται ως να ειμεθα ΣΟΒΙΕΤ, δεν εχει να ζηλεψη τιποτα από εκεινο του ΚΚΕ, αρκει για να σας πειση.

Εν κατακλειδι, μια Ελλας ογκανιζουσα ως αγελας που δεν λεει να γεννηση, εξωθι του αποξηραθεντος λειμωνος αγανακτισμενη και αγωνιζομενη για την διατηρησι των προνομιων. Προνομιων που τοσα χρονια απελαμβαναν ολες οι συντεχνιες ως « κατακτησεις» αγωνων.. δηλαδη εκβιασμων – ψηφοθηριας- δωροδοκιας -χαρισματικων διαταξεων ολων των κυβερνησεων χαριν της εναλλαγης των στην εξουσια εις βαρος των φορολογουμενων και των μελλοντικων γενεων με την πεζοδρομιακη χορωδια του μαιντανου της αριστερας...

Είναι σημερα αποδεκτο ότι δυστυχως σε πρωθυπουργικο επιπεδο, , με φωτεινη εξαιρεσι τον Κωστα Μητσοτακη κανεις δεν εξηγησε στους «αγανακτισμενους» για να μην τους κακοκαρδιση και χαση την ψηφο τος ότι:

Οι συνταξεις, οι ασφαλιστικες καλυψεις, οι μισθοί των δημοσιων υπαλληλων και των ΔΕΚΟ προεκυπταν από εξωφρενικο κρατικο δανεισμο και υπερογκους φορους στον ιδιωτικο τομεα κι οχι από τις εισφορες των εργαζομενων του δημοσιου αφου οι δαπανες υπελειποντο των παροχων σε μερικες δεκαδες δις εησιως. Ειχε πη ο Κωνστάντινος Μητσοτακης ότι « οδηγουμεθα στο ΔΝΤ διοτι κανεις δεν δεν θα μας δανειζη αν δεν νοικοκυρεψουμε την οικονομια μας» Αλλα ο κος Σαμαρας επετυχε να τον ανατρεψη και οι επομενες κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ κυριως αλλα και της ΝΔ του σιωπηλου ανηψιου εξακολουθησαν.

Στην υπερφορολγησι λοιπον και στην χλιδη ζωης με δανεικα ανετραφη, γαλουχήθηκε ανδρώθηκε και παραμορφώθηκε ο σημερινος νέο ελληνας. Ένα αμαγαλμα ψευτομαγκιας , οκνηριας κρατικοδιαιτος αγωνιστης οικοτροφος επιδοματο-ειπσαρκτορας, « εργαζομενος» συντηρουμενο από τους φορους του διωτικου τομεα και τα δανεια, όπως περιπου ο γραμματεας της Νεολαιας του ΣΥριζα που με θρασος χιλιων πιθικων εξηγησε το δικαιωμα του να διοριση το σοι του στο Δημοσιο ως ανταμοιβη των κοπων των προγονων του , δηλαδη της συμμετοχης των στα εγκληματων του συμμοριτοπολεμου.. ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ..

Τωρα όμως ο ελληνας συναντα την Σφγγα. Τα ψεμματα τελειωσαν ειτε αδεξια αριστερη Κυβερνησι ειτε αριστερη δεξια Κυβερνησι αν δεν είναι λογικη η οποια Κυβερνησι και δεν λαβει τα αναγκαια και αναποφευκτα μετρα ο ασθενης τετελεσται..Ρευστο γιο Συμπατριωτες.... Τωρα ολοι αντιλαμβανονται όχι ισως με την ιδια οξυνοια, αλλα όμως αντιλαμβανονται ότι η πραγματικοτητα είναι οδυνηρη και κανεις δεν μπορει να ξεφυγει.

Η προκαταβολη φορου 100% είναι αδικη και ηλιθια. Οχι όμως μονο για τους αγροτες επειδη εχουν τρακτερ για να κλεισουν τους δρομους... αλλα για ολους. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ την επιβαλλει διοτι αρνειται να μειωση τις δαπανες και μαλιστα προτιμα να δωση αυξησεις στους καλοθρεμμενουςν του Δημοσιου. Η μειωσι στων συνταξεων επισης είναι αδικη εάν δεν γινεται με βασει την αναλογια εισφορων και χρονων εργασιας αλλα αυθαιρετως. Ομως γινονται διοτι η κρατικιστικη αριστερη κυβερνησι επιμενει να διωχνει επενδυτες όπως στις σκουριες διοτι ι απεχθανεται κάθε τι το ιδωτικο που δημιουργει αναπτυξι λογω κομμουνιστικης ιδεοληψιας που θελει τα σοβιετ κολχοζ …να παραγουν… 

Ευχομαι να τους χορτασουν οι ψηφοφοροι τους και να τους απολαυση συμπας ο ελληνικος λαος, που ακομη παλιμπαιδιζη.Ο Χιτλερ χρειασθηκε περιπου 24 χρονια για να καταστρεψη την Γερμανια κα ο Σταλιν -λογω μεγεθους κρατους- μια δεκαετια περισσοτερο... με πολλαπλασια θυματα στα Γκουλαγκ και στις αδελφες λαικες ..δημοκρατιες .Διδυμα αδελφακια που μισουνται θανασιμα.. Ναζις

Εμεις εδω ειχαμε την " κακη τυχη" να μας βοηθησουν οι " δολοφονοι" των λαων και φαινεται εκτος απο το " εδω πολυτεχνειο» - δεν μαθαμε τιποτα αλλο. Μαλλον ειμεθα ακομη στο νηπιαγωγειοι της ζωης προς την πραγματικοτητα Ισως να " δουμε" και την 17Ν απο το Εθνικο θεατρο στην κυβερνησι, για να αντιληφθουμε.Δυτσυχως, αν δεν περασουμε αυτο το τουνελ της πληρους ανεχειας της καταστροφικης πεννιας για να καταλαβουμε να πεισθουμε μονοι μας.. οσο και να μας λενε οσο και να μας γραφουν.. οσο και να μας εξηγουν , ο Νεοελληνας θα βλεπη νεφελιμ χερουβιμ, το ξανθο γεμος , τον Παισιο, τις πλυτιμες γαιες.. και ολα τα σχετικα..Θα φταινε παντα ολοι οι αλλοι πλην ημων..

Όμως, ειλικρινως νομιζω οτι ηλαικια αριστερη κυβερνησις προσφερη στον Ελληνικο λαο το μαθημα που τοσο του χρειαζεται..,Διδασκει ποια ειναι η θεωρια ( όχι) και ποια η πραξη.( ναι). Αποδεικνυει τα αυτονοητα και γνωστα, τον νομο της βαρυτητος, την παγκοσμια ελξι, σε ευληπτη γλωσσα και με πολλα παραδειγματα.. Το μεγα πλεονεκτημα αυτης της κυβρνησεως είναι, ότι επειδη είναι αριστερη το αυτονοητο γινεται επιτελους πιστευτο αποδεκτο από τον Ελληνικο σοφο λαο...που την επελεξε…κι ετσι αρχιζει κι εκεινος- ο πιο εξυπνος λαος του κοσμου- επιτελους να κατανοει τα αυτονοητα. 
Οτι δηλαδη πρεπει καποτε να παραγουμε για να ζησουμε και όχι να ζουμε ο ενας εις βαρος τους αλλου με δανεικα ξενων...

Ευχομαι λοιπον να παραμεινη στην εξουσια ο κος Τσιπρας εως οτου ολοκληρωση το μνημονιο πειραματιζομενος και καταστρεφοντας εξ ολοκληρου την χωρα -γιατι είναι κακη η εφαρμογη ανοητε- ώστε η συνεισφορα της κυβερνησεως αυτης, δηλαδη το ΟΛΟΝ ΛΑΘΟΣ-ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ , γινη πληρως κατανοητη στη πλειοψηφια των συμπατριωτων μας. 

Είναι η μονη λυσι!!


Δείτε εδώ από που εισαγουμε λαχανα μπροκολα κουνουπιδια!!! 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου