Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Εάλω η Πόλις;!


Περιγραφή τη δεινής καταστάσεως με λίγες φράσεις:

  • Λαός υπνωτισμένος. 
  • Κυβέρνηση-οπερέτα αγκιστρωμένη στην εξουσία ως σέκτα εμμονοϊδεατικών παραφρόνων. 
  • Δημοσιογράφοι ως αισχροί προπαγανδιστές σε διατεταγμένη υπηρεσία (ψευτο-)«ανθρωπιστικού» αποπροσανατολισμού της κοινωνίας με καθημερινά σπαραξικάρδια φιλομεταναστευτικά ρεπορτάζ. 
  • Ψυχονοητικώς διεταραγμένοι αναρχοαριστεριστές λέτσοι και υστερικές «αντιρατσίστριες» καρακάξες σε ρόλο «αλληλέγγυων» κοπριτών-προστατών των ισλαμιστών. 
  • (Υποτιθέμενοι) Θεσμικοί πυλώνες (π.χ. δικαστικό σώμα – διπλωματικό σώμα – ακαδημαϊκοί – στρατός – αστυνομία, κλπ) παντελώς ανύπαρκτοι και απόντες: αισχροί κομπάρσοι ενός φαύλου και προδοτικού θιάσου! 
  • De facto κατάργηση των εθνικών συνόρων και μαζικός ισλαμικός εποικισμός: ευθεία κατάλυση του Συντάγματος – εσχάτη προδοσία! 
  • Ορδές από μαυριδερούς, σχιστομάτηδες και μαντιλοφορούσες στοιβάζονται από ‘δω κι από ‘κει σε καταυλισμούς-υγειονομικές βόμβες που ξεφυτρώνουν ο ένας μετά τον άλλο σ΄ όλη την επικράτεια! 
  • Συρφετοί μιαρών μεσανατολιτών περιφέρονται ανεξέλεγκτα, καθ’ ομάδες, απ’ άκρου εις άκρον στο εθνικό οδικό δίκτυο, κλείνοντας δρόμους (!) κοπρίζοντας, ρυπαίνοντας και διασπείροντας απορρίμματα, επιχειρώντας να συρρεύσουν – όλοι τους – στην (και πάλι) φρακαρισμένη Ειδομένη, όπου οι συσσωρευόμενες μάζες τριτοκοσμικών καταλαμβάνουν μάλιστα και μπλοκάρουν κάθε τόσο την σιδηροδρομική γραμμή ( βασική εμπορική σύνδεση της χώρας με την Ευρώπη) κραυγάζοντας: «Open the Borders»! 
  • Χώρα υπό ολοκληρωτική κατάρρευση, μετατρεπόμενη σε χωματερή της Ευρώπης – αποθετήριο του τριτοκοσμικού υπερπληθυσμού! Εντεινόμενο χάος – εθνική καταστροφή ιστορικών διαστάσεων! 
  • Όμως δεν είναι όλοι οι λαοί λοβοτομημένοι, όπως οι εκφυλισμένοι τσιφτετ-έλληνες, που πλέον έχουν πάψει να διαδηλώνουν για εθνικά θέματα, αλλά το πράττουν μόνον αν πρόκειται για οικονομικές διεκδικήσεις ή για να θρηνήσουν την απώλεια γυφτ-αοιδών… Όμως αποδεικνύεται ότι οι κυβερνήσεις κάποιων άλλων πιο σοβαρών χωρών, αποφάσισαν να συνεχίσουν να φυλάσσουν τα σύνορά τους, όπως οφείλουν να πράττουν έναντι των λαών τους και της διαφυλάξεως της εθνικής τους ασφαλείας. Μπορεί να ακούγεται ως ανέκδοτο αλλά έγινε γνωστό ότι ακόμα και το Αλβανικό κράτος επέστρεψε προσφάτως στην Ελλάδα κάποιες δεκάδες λαθρομεταναστών που συνελήφθησαν ενώ είχαν παραβιάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα… 
  • Αναρίθμητες ΜΚΟ, ύποπτες πολλές από αυτές για διασυνδέσεις με κέντρα προωθήσεως του ισλαμισμού, έχοντας αναλάβει ρόλο επιμελητείας των λαθροεισβολέων, εισπράττουν πακτωλούς όχι μόνο ευρωπαϊκών αλλά και εθνικών (!) κονδυλίων, σπαταλώντας δηλαδή τους ανύπαρκτους πόρους μίας χρεωκοπημένης χώρας! 
  • Διέρρευσε επίσης το εξής συγκλονιστικό στοιχείο, προσφάτως: ετοιμάζονται να στήσουν καταυλισμούς-γκέτο μεγέθους πόλεων (10.000 πληθυσμού !) σε περιοχές της Β. Ελλάδος με επίκεντρο τον νομό Κιλκίς.
Μα τι άλλο θα πρέπει επιτέλους να συμβεί ώστε να υπάρξει κάποια αντίδραση; του λαού, των εισαγγελέων, του στρατού, ΚΑΠΟΙΟΥ;;;

Έχουμε και λέμε: 

  • Η Αυστρία και οι χώρες των δυτικών Βαλκανίων αποφάσισαν ότι δεν θα επιτρέπουν την διέλευση σε περισσότερους των 580 μεταναστών ημερησίως. Στην πράξη τα προς βορρά σύνορα της Ελλάδος είναι ερμητικά κλειστά, επ’ αόριστον! 
  • Ταυτόχρονα, άνω των 3.000 μεταναστών συνεχίζουν να εισέρχονται καθημερινώς, σύμφωνα με τα πιο συντηρητικά στοιχεία, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ακόμα Φεβρουάριος! Που σημαίνει ότι καθώς θα βελτιώνεται ο καιρός, την άνοιξη και πολύ περισσότερο το καλοκαίρι, θα αρχίσει να αυξάνεται γεωμετρικά η είσοδος πολύ περισσότερων λαθροεποίκων, από τα εκατομμύρια που βρίσκονται ήδη στα τουρκικά παράλια, τα οποία σκοπίμως διοχετεύει κατά κύματα η Τουρκία, προωθώντας τα μάλιστα στοχευμένα σε περιοχές που θέτει υπό αμφισβήτηση (π.χ. Καστελόριζο)! 
  • Τελευταία (φρούδα) ελπίδα της κυβερνώσας παρανοϊκής α(χ)ρ(η)στεράς, η δράση …του ΝΑΤΟ. Που είναι βέβαιο ότι απλώς θα συμβάλλει στην κατοχύρωση της τουρκικής αναθεωρητικής ατζέντας και των διεκδικήσεων στο Αιγαίο! Διότι προφανώς τα μεγάλα αντιτορπιλικά δεν μπορούν να σταματήσουν φουσκωτές βαρκούλες, παρά μόνον αν τις βυθίζουν με βολές πυροβόλων, πράγμα που άλλωστε έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να κάνουν. Ποιος άραγε θα κυνηγούσε μία μύγα βάλλοντας με μπαζούκας; 
  • Άλλωστε ο ίδιος ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μάρκ Τόνερ, υπογράμμισε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ότι: «κάθε έθνος έχει το δικαίωμα να ελέγχει το έδαφός του». Δυστυχώς οι ιδεοληπτικοί παράφρονες της εν Ελλάδι κυβερνώσας α(χ)ρ(η)στεράς, αποποιήθηκαν αυτή την θεμελιώδη και πρωταρχική υποχρέωση κάθε κράτους, προς όφελος του αδηφάγου νεο-οθωμανικού επεκτατισμού, καθιστώντας τοιουτοτρόπως τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα στην νέα κερκόπορτα της Ευρώπης η οποία μετατρέπεται ραγδαία σε …Ευραραβία! 

  • Και ιδού οι τελευταίες ομολογίες-βόμβες από κυβερνητικά στελέχη που ανήκουν στο επιτελείο «διαχειρίσεως» του «μεταναστευτικού»: Ο μεν Μ(αϊ)μουζάλας προανήγγειλε επιβολή καταστάσεως εκτάκτου ανάγκης (!) σε μέρος της χώρας (π.χ. στην Ν. Αττική, όπως είπε χαρακτηριστικά) προκειμένου, όπως δικαιολογήθηκε, να λαμβάνονται πιο γρήγορα αποφάσεις, εξηγώντας πιο συγκεκριμενα, ότι έτσι θα μπορούν να γίνονται πιο εύκολα προσλήψεις με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί σχετικό σχέδιο στην €.€. καθώς στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται, σύμφωνα με εκτιμήσεις, να συσσωρευτούν πάνω από 70.000 νέοι μετανάστες. (Σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις οι εγκλωβισμένοι μετανάστες του τελευταίου εξ ανατολών κύματος ανέρχεται στους 22.000). Ο Θ. Δρίτσας (υπουργός ναυτιλίας και σύζυγος, για να μην ξεχνιόμαστε, της Χριστοδουλοπούλου) απεκάλυψε με την σειρά του ότι, εφόσον δεν υπάρξει ανταπόκριση από τις ευρωπαϊκές χώρες ώστε να ανοίξουν τα σύνορα προς την Ευρώπη, η κυβέρνηση σκοπεύει να αρχίσει να μοιράζει τα πλήθη των μεταναστών σε όλη την επικράτεια της χώρας! 

Υ.Γ.: Διατρέχοντας κανείς τα σχόλια αναγνωστών που δημοσιεύονται σε ιστοτόπους εφημερίδων των οποίων τα άρθρα περιγράφουν πτυχές της χαοτικής καταστάσεως στην οποία έχει οδηγηθεί η χώρα υπό το βάρος της λαθροεποικιστικής εισβολής, αντιλαμβάνεται το παρήγορο γεγονός ότι πλήθος Ελλήνων συνειδητοποιεί με οργή και αγανάκτηση την σοβαρότητα των πραγμάτων και το μέγεθος της προδοσίας. Ενίοτε βρίσκει κανείς σχόλια που φανερώνουν αξιοπρόσεκτη οξυδέρκεια. Ενδεικτικά, παραθέτουμε αυτούσιο ένα τέτοιο σχόλιο:

[Μουσουλμανοποίηση do-it-yourself!!! 3.500 μπήκανε, 300 βγήκανε. Άρα 3.200 μας μένουν αμανάτι. Προσωρινά βέβαια, λέει η κυβέρνηση. Όπότε, 3.200 την ημέρα, μας κάνουν καμμιά 100 χιλ. τον μήνα. Και αυτά Φεβρουάριο μήνα. Δηλαδή, όταν φτιάξει ο καιρός τι θα γίνεται τότε; Τολμά κανείς να το αναλογισθεί; 100 χιλ. τον μήνα, χειμωνιάτικα, μας κάνουν 1,2 εκ. ετησίως, βάλε και την καλοκαιρία, ο αριθμός με ρεαλιστικές εκτιμήσεις μπορεί να φθάσει και το ενάμισυ εκατομ. γιά το 2016!!! Και ερωτώ, γιά άλλη μία φορά: καθώς με αυτόν τον ρυθμό, και με δεδομένο πως τα διάφορα στρατόπεδα, χοτ σποτς, καταυλισμοί, κλειστά γήπεδα κλπ, κλπ, όπως θες πες τα, χωράνε πες χίλια άτομα μέσον όρο, θέλουμε τουλάχιστον τρία την ημέρα, γιά να υποδέχονται τους …σημερινούς, γιατί τα άλλα τα γεμίσαμε με τους χθεσινούς. Δηλαδή ΠΟΣΑ ΚΕΝΤΡΑ θέλουμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ; Καμμιά εκατοστή μηνιαίως, και πάνω από χίλια, ίσως και 1.500 γιά το 2016. Δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί χώροι, εννοείται, οπότε η “κυβέρνηση” αρχίζει σιγά-σιγά, δειλά-δειλά να μας προετοιμάζει γιά αυτό που σκοπεύει να κάνει, δλδ την ΔΙΑΣΠΟΡΑ των ΛΑΘΡΟ σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. Το διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, όλο και πιό συχνά. Πλήρης μουσουλμανοποίηση προ των πυλών. Της οποίας ποιό θα είναι το κόστος…; Και το οποίο φυσικά θα το πληρώσει ο έλληνας φορολογούμενος…ΙΣΛAΜΟΠΟΙΗΣH ΙΔΙΟΙΣ ΕΞΟΔΟΙΣ… για πρώτη φορά στην ιστορία, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ D.I.Y. !!!! Είχε ακουστεί πως το 2015 μας κόστισαν 1 δις, άλλοι είπαν κοντά 2δις. Άρα, ξεπουλάμε αεροδρόμια και λιμάνια (1,2 συν μισό δις, περίπου 1,8) μόνον γιά τα περυσινά έξοδα των ΛΑΘΡΑΙΩΝ την στιγμή που εμείς δεν έχουμε να πάρουμε τα φάρμακα του πεθερού μου. Έχουμε και λέμε λοιπόν, περίπου 2 δις ετησίως,και η ΕΕ θα μας δώσει ένα αστείο ποσόν που ούτε καν θυμάμαι, κάποια 300 εκ. μέχρι το 2020 (την στιγμή που δίνει 3 δις, δλδ δύο φορές αεροδρόμια +λιμάνια στην Τουρκία των δουλεμπόρων!!!) Οπότε, ΠΟΣΑ αεροδρόμια, λιμανια θέλουμε συνολικά γιά τους ΛΑΘΡΟ; Ένα πακετάκι ετησίως!!! ΧΩΡΙΣ εμείς να έχουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!! ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!! Να χαιρόμαστε την κυβέρνηση που ψηφίσαμε. Βεβαίως, αποτελεί μεγάλη παρηγοριά γιά εμένα, εκτός του ότι δεν θα πληρώσω ενφια βεβαίως βεβαίως, και το γεγονός πως οι “κυβερνώντες”μας διαβεβαιώνουν πως όλα αυτά είναι ‘Προσωρινά”. Το μόνο που λίγο μου ταράζει την ηρεμία και τον καθησυχασμό είναι αυτό που έλεγε ο συχωρεμένος ο πατέρας μου… “παιδί μου… ουδέν μονιμότερον του προσωρινού”. Καλή μέρα σε όλους.]
armahellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου