Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο εθνομηδενισμός δηλητηριάζει τη χώρα μας


Φυσικά. Τώρα έχει προκύψει «έκτακτη ανάγκη». Και η εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πρέπει να την αντιμετωπίσει. Στρατόπεδα παραχωρεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και φυσικά, γίνονται και θα γίνουν και άλλες, προσλήψεις. Και φυσικά, δίδονται δουλειές σε ημετέρους. Σίτιση τόσων ανθρώπων είναι αυτή…

Και όλα όσα απαιτούνται για την «φιλοξενία» δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων. Για την οποία τρίβει τα χέρια της η εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση. Και να και οι ΜΚΟ στο παιχνίδι… Και ο ΟΗΕ. Ολόκληρο σχέδιο για την παγκόσμια διακυβέρνηση είναι αυτό. Μην ξεχνάτε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα στην Άνγκελα Μέρκελ, για την απόδοση καθεστώτος πρόσφυγα στους Αφγανούς.

Τους θέλουν εδώ, χαίρονται με αυτό που συμβαίνει με τη Σένγκεν στην συγκυβέρνηση. «Φύγετε τώρα! Είστε εθνικά επικίνδυνοι! Νέο θετικό σήμα σε κάθε λαθρομετανάστη! Σε κάθε περίπτωση θα μείνετε ΕΛΛΑΔΑ!», φώναξε δια της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης twitter, ο νησιώτης βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης. «Πληρώνουμε ακριβά την άφρονα πολιτική της κυβέρνησης, που έστειλε μήνυμα σε όλους τους μετανάστες να έρθουν άφοβα και χωρίς κόπο στην Ελλάδα», είπε σε συνέντευξή του στον «ΕΤ» και στην Κατερίνα Κατσαβού ο συντονιστής μεταναστευτικής πολιτικής και βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Επιθυμεί λοιπόν η συγκυβέρνηση τη διάλυση του εθνικού κορμού, τον θρησκευτικό και εθνικό αποχρωματισμό της χώρας, αλλά και την απομόνωσή της. Και έχει στο πλευρό της και κάμποσους μητροπολίτες, οι οποίοι έχουν οικουμενιστικές αντιλήψεις. Το ένα χέρι νίβει το άλλο… Σκοπός τους στη συγκυβέρνηση άλλωστε, είναι η διάβρωση των «καπιταλιστικών» ευρωατλαντικών θεσμών, η διάλυσή τους. Και η έξοδος της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ που τόσο επιθυμούν, είναι αυτό που επιθυμούν και στην προαναφερόμενη κατεύθυνση.

Αλλά δεν τόλμησαν να το κάνουν το καλοκαίρι μετά το δημοψήφισμα. Φοβήθηκαν το σοκ, τότε, δεν ήταν «έτοιμοι»… Αλλά, γνωρίζουν πως όσο είναι στο ευρώ, δεν θα μπορούν να έχουν τη δική τους οικονομική πολιτική, αυτή που θέλουν να ασκήσουν για την κομμουνιστικοποίηση της χώρας μας. 
«Το φαΐ σου και σκάσε». Αυτό το σύνθημα έγραψαν αριστεριστές που έχοντας επικεφαλής τους αυτοδιοικητικούς του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν φθορές σε περίπτερο του ΝΑΙ στα νότια προάστια.

Αυτή είναι η λογική τους, αυτή την ανελευθερία και τη μιζέρια θέλουν να επιβάλουν. Το μίσος τους για το σταυρό και τη σημαία, είναι δεδομένο, όπως και το μίσος τους για κάθε τι ελληνικό. Θέλουν τη χώρα μας να γίνει «χώρος», θέλουν την Ελλάδα «αλλιώς». Πολυπολιτισμική, ελευθεριακή, παραδομένη στο χάος που τόσο λατρεύουν αριστεριστές και αναρχικοί, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τους συμμάχους του ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ του ιδεολογικοπολιτικού αμοραλισμού, μην ασχολείστε. Έχουν πλέον μόνο μια ιδεολογία, μόνο μια εμμονή, μόνο μια ψύχωση: την καρέκλα. Όταν θα τους πετάξει ο ΣΥΡΙΖΑ ως στυμμένες λεμονόκουπες και βρεθούν και εκτεθειμένοι νομικά, κατηγορούμενοι με βαρύτατα αδικήματα, τότε μόνο θα βάλουν μυαλό. Αλλά θα είναι πάρα πολύ αργά για αυτούς.

Σε αυτή τη φάση διασύρονται και παρακαλάνε, παρά τα προβλήματα που αυτό θα δημιουργήσει στη Δυτική Θράκη, για την υιοθέτηση της απλής αναλογικής, που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να υπάρχουν για λίγο ακόμα, έχοντας ποσοστά ανάλογα με αυτά του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Άλλωστε, τώρα συγγενεύουν κιόλας… Μην ξεχνάτε ότι οι ΑΝΕΛ έκαναν «γαργάρα» την τοποθέτηση μουσουλμάνων βουλευτών που συνδέονται με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, χωρίς να αρθρώσουν λέξη. Θα κριθούν αμείλικτα από τον κόσμο όταν έρθει η ώρα.

Να γυρίσουμε όμως από εκεί που ξεκινήσαμε: τις προσλήψεις. Με αυτές θέλουν να προχωρήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ώστε να ενισχύσουν τη γραφειοκρατία και να διατηρήσουν ανέπαφους τους «σκληρούς» πυρήνες τους. Και επειδή ο κόσμος είναι πλέον απέναντί τους, θα χρησιμοποιούν πλέον όλο και πιο πολύ τους κρατικούς μηχανισμούς και δη αυτούς της καταστολής, για να κρατηθούν στην εξουσία. Διότι αν πέσουν, δεν θα έχουν που να κρυφτούν…

Και ετοιμαστείτε για αμέτρητες προβοκάτσιες, καθώς με αριστερούς έχουμε να κάνουμε. Ας πρόσεχαν αυτοί που τους ψήφισαν… Τώρα θα βιώσουν τις κατασχέσεις, θα υποστούν τις κατηγορίες για «ρατσισμό» και «ισλαμοφοβία» εναντίον τους αν τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν για τον εποικισμό της χώρας μας και την υποχρεωτική συγκατοίκηση με άτομα με διαφορετικό αξιακό πλαίσιο. Είναι πλέον αργά, πολύ αργά. 
Κάθε μέρα που περνά από εδώ και πέρα, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα. Χρήματα, άλλωστε, δεν υπάρχουν. Και αυτό είναι το πλάνο του ΣΥΡΙΖΑ.

Να φύγουν οι Έλληνες νέοι, που είναι πατριώτες, στο εξωτερικό και να έρθουν «άλλοι». Προσπαθούν οι της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης, κοινώς, να αντικαταστήσουν δια του εποικισμού τον πληθυσμό της χώρας και να δημιουργήσουν νέο εκλογικό σώμα. Κάθε τόσο θα προκύπτουν φυσικά «Λαφαζάνηδες», που θα «διαφωνούν» με την ασκούμενη πολιτική, αλλά θα γέρνουν την πλάστιγγα συνεχώς προς τα αριστερά. Φυσικά, στον ΣΥΡΙΖΑ τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, καθώς η όλη κατάσταση στο μεταναστευτικό ενισχύει τη Χρυσή Αυγή, που είναι ευάλωτος και πανεύκολος αντίπαλος για την άκρα αριστερά και άλλοθι για τις πολιτικές που θέλει να ασκήσει από εδώ και πέρα, κυρίως δια της εκπαίδευσης.

Ο τόπος γεμίζει αριστερούς γραφειοκράτες και ΜΚΟ και αυτό δημιουργεί νέες καταστάσεις. Κόσμος προσλαμβάνεται συνεχώς και αλλάζουν όλα. Ο Τύπος θα φιμωθεί εντελώς και οι αντίπαλοι της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης θα κινούνται σε καθεστώς ημιπαρανομίας. Η δε καταστολή, θα πέσει σύννεφο. Αυτό ψήφισε ο ελληνικός λαός, διότι είχε ενοχληθεί με την επιβολή του ΕΝΦΙΑ, τον οποίο φυσικά η εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ του πάλαι ποτέ «δεν πληρώνω» δεν κατάργησε.

Αντίθετα, Τσίπρας και Καμμένος επέβαλαν νέους φόρους «στους πλούσιους», δηλαδή στη μεσαία τάξη, κηρύσσοντας «ταξικό πόλεμο» και ποινικοποιώντας την ιδιοκτησία και το εισόδημα. Και οι πολίτες που υποφέρουν λόγω της φοροεπιδρομής, πληρώνουν τώρα για τις προσλήψεις για τα hot spots και για τους μετακλητούς του κάθε αριστεριστή υπουργού. Και ο λογαριασμός ενός δημοσίου, του οποίου τις δαπάνες η εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση αρνείται να μειώσει, ανεβαίνει. Εις βάρος των νέων κυρίως, που φυσικά αναχωρούν για το εξωτερικό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου