Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Στην υγειά των κορόιδων!


Την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται, την ώρα που υπάρχουν περισσότεροι από 1.000.000 άνεργοι, την ίδια ώρα που οι νέοι της πατρίδας μας φεύγουν για το εξωτερικό, ενώ όσοι δεν μπορούν να το κάνουν βυθίζονται καθημερινά στην απελπισία και την απόγνωση, ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης γλεντοκοπά και φωτογραφίζεται! 

Όπως δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα Espreso ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εθεάθη να χαριεντίζεται με όμορφη κυρία σε γνωστό κοσμικό κέντρο των νεόπλουτων στα νότια προάστια των Αθηνών. 

Μάλλον ο κύριος Βαρβιτσιώτης ήθελε να δώσει ένα μήνυμα για την στήριξη των επενδύσεων, σύνθημα που έχει καταστεί η προμετωπίδα του Κούλη. 

Θαυμάστε όλοι τον εκπρόσωπο του λαού! Δείτε τον πως αγωνίζεται για τα εθνικά και κοινωνικά συμφέροντα. Δείτε τον πως παλεύει για τα δίκαια του ελληνικού λάου! Δείτε τα όλα αυτά και μετά κοιτάξτε στον καθρέπτη. Σκεφτείτε σε ποια κοινωνία ζούμε και τι άνθρωποι έχουν αποφασίζουν για τον παρόν και το μέλλον μας. 

Εμείς συγχαρούμε τον Μίλτο. Μίλτο είσαι άρχοντας! Την άλλη φορά πιές και ένα ποτάκι στην υγειά των κορόιδων που παλεύουν να ζήσουν με 360 ευρώ. Αυτούς δεν θα τους δείς ποτέ στο Ακρωτήρι, αλλά πίστεψε μας υπάρχουν, όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο…


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου