Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Παραιτηθείτε γιατί χανόμαστε!

Το πιο δυσάρεστο από όλα όσα μας έχουν συμβεί, το πιο επώδυνο στην κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει είναι ότι μας μένουν να δούμε μόνο τα χειρότερα…

Η κυβέρνηση Τσίπρα αποδείχτηκε η πιο καταστροφική κυβέρνηση των νεότερων χρόνων, η πλέον αναξιόπιστη, η πλέον ανίκανη και αναποτελεσματική, επικίνδυνη για την κοινωνία και την χώρα. Εδώ που μας έφτασε, τί να σχολιάσουμε; Απλά ότι η πρόταση Σόιμπλε, την οποία συζητούν οι δανειστές και σκέφτεται, τώρα, να αποδεχτεί ο πρωθυπουργός, είναι το διαβατήριο για την Ελλάδα της δραχμής.

Σ’ αυτό το ζοφερό περιβάλλον είναι απορίας άξιο (μεταξύ πληθώρας άλλων αποριών…) το γιατί δεν παραιτείται ο κ. Τσίπρας. Τι προσδοκά; Να γίνει περισσότερο δημοφιλής; Να σώσει τη χώρα; Να ξανακυβερνήσει; Η παρουσία του στο πολιτικό σκηνικό είναι πλέον βάρος και επιζήμια για όλους. Ας αντιμετωπίσει επιτέλους την αποχώρησή του ως πατριωτικό του καθήκον.

Έγινε πρωθυπουργός από το πουθενά, από μια παραξενιά των συγκυριών, κι ενώ πολιτεύτηκε ενάντια σε κάθε λογική. Ας αρκεστεί σε αυτό και ας απαλλάξει την χώρα από την παρουσία του. Ας δώσει κι αυτός κάτι στον λαό. Και το μόνο που έχει να δώσει ως αντίδωρο στα μέγιστα που έλαβε είναι η αποχώρησή του από την πολιτική σκηνή.

Την έκανε την ζημιά και είναι τεράστια. Ας αφήσει τουλάχιστον να βρεθεί μια ικανή διοίκηση για να υπάρξουν και λύσεις στα προβλήματα…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου