Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Πολάκης... Αυτός ο άθλιος κατσαπλιάς!

Ο Παύλος Πολάκης με την ανοχή του Τσίπρα, νομίζει ότι είναι σε ρινγκ και βαράει κουτουλιές μέχρι να ρίξει κάτω τον αντίπαλο. Ποιος είναι ο αντίπαλος; Ασθενείς, επαγγελματίες υγείας και γενικά όποιος δεν προσκυνά τη χάρη του.

Ο άνθρωπος δεν έχει απολύτως καμία συναίσθηση του ρόλου, της θέσης και της ευθύνης που τη συνοδεύει.

Δε γίνεται ενήλικας με στοιχειώδη αίσθηση της πραγματικότητας που έχει διοριστεί Υπουργός Υγείας, να παραβιάζει κάθε κανόνα, να παίρνει προσωπικό και ασθενείς, να χειρουργεί σε νοσοκομείο του οποίου τα χειρουργεία είναι κλειστά, για να μας δείξει πόσο τσαμπουκάς είναι!

Δε γίνεται να απαντά στα σοβαρά ερωτήματα που εγείρει αυτή η απαράδεκτη πράξη με μαντινάδες στο facebook, υπάρχει και ένα όριο στη γελοιότητα και την κατάχρηση εξουσίας.
Τους τσαμπουκάδες και τις μαντινάδες, στα φιλαράκια όταν ψήνετε τα αντικριστά, όχι στους πολίτες!

Όταν μια χώρα έχει δημοκρατία και οι εργαζόμενοι παραβιάζουν τη νομοθεσία, υπάρχουν αρχές στις οποίες όφειλε να απευθυνθεί ο Υπουργός για να λυθεί το αδιέξοδο. Αν έχει όντως δίκιο και οι εργαζόμενοι παράνομα δεν επιτρέπουν τη λειτουργία των χειρουργείων γιατί δε χρησιμοποιεί τη νόμιμη οδό; Το συμφέρον πολιτών και ασθενών ορκίστηκε να προστατεύει, όχι το κοπάδι του.

Πώς έχει η ΠΟΕΔΗΝ πρόσβαση στα ιατρικά δεδομένα των ασθενών; Πού στο καλό βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι και τι συμβαίνει με την υγεία τους; Αν έχει στοιχεία η ΠΟΕΔΗΝ ότι τα χειρουργεία του νοσοκομείου Ζακύνθου είναι επικίνδυνα και οι ασθενείς που χειρουργήθηκαν βρίσκονται σε κίνδυνο, γιατί δεν πάει στον Εισαγγελέα;

Είμαστε καθόλου με τα καλά μας; Χρησιμοποιείται το νοσοκομείο για μικροπολιτική;
Κύριοι έχετε ξεφύγει όλοι σας! Ντροπή!
Ούτε λίγη τσίπα για τη νεότατη γυναίκα που άφησε δύο παιδιά ορφανά, ούτε στοιχειώδης σοβαρότητα στους πολίτες της Ζακύνθου. Προσβάλλετε τη μνήμη της και εμπαίζετε ασθενείς και επαγγελματίες υγείας.

Δε γίνεται να υπάρχει υπουργός υγείας να κάνει τέτοια πράγματα, απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Δε γίνεται σοβαρός συνδικαλιστικός φορέας να παίζει με την υγεία ασθενών. 
Αφού είστε ανίκανοι να κάνετε το καθήκον σας, είναι επιτακτική ανάγκη να παρέμβει η Δικαιοσύνη.

Ο Ανδρέας Ξανθός καλά; Πάντα καλά!

Και ας μας πει επιτέλους ο Αλέξης Τσίπρας, τον Πολάκη τον διόρισε για να κάνει ζωοκλοπές και να βαράει μπαλωθιές ή ως Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας; 
Λέω βρε παιδί μου, μήπως καταλάβαμε λάθος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου