Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Στην ...κοσμάρα τους!

Είναι ν’ απορεί κανείς, ως πού θα φτάσουν… «τα καλύτερα είναι μπροστά μας» είπε χαρούμενος ο πρωθυπουργός στους υπουργούς του!

Μέσα σε δύο μόνο χρόνια, η λεγόμενη αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αποδείχθηκε ένας θίασος εμμονικών και κυρίως παντελώς ανικάνων εξουσιομανών…

Η πρωτοφανής τους λύσσα για εξουσία, εκτός από το ανυπολόγιστο κόστος και την τεράστια καταστροφή για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η διακυβέρνησή τους (παρά την έντεχνη προσπάθεια σύνδεσής της με τις προηγούμενες διακυβερνήσεις), έχει συντελέσει στην πλήρη αναξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κυριαρχεί ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός στον οποία πρωταγωνιστούν με τεράστιο εθνικό και κοινωνικό κόστος.

Η ψηφοφορία στη Βουλή για τα νέα μέτρα, θα μείνει στην ιστορία! Θα σβήσει κάθε περιθώριο παρεξήγησης για το τι σημαίνει διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, για το τι σημαίνει εγκληματική εξαπάτηση του λαού, ενώ θα καταγράψει την Αριστερά ως πρωταθλήτρια στα ψεύδη, στην ανικανότητα, στην παντελή έλλειψη στελεχών. Ο κύριος Τσίπρας, οι Υπουργοί κι οι βουλευτές του ευτέλισαν την ελληνική Αριστερά και τους πανίσχυρους μύθους που την ακολουθούσαν…

Η Αριστερά είναι πλέον υπόλογη απέναντι στην κοινωνία, από δω και στο εξής ο λαός θα την θυμάται ως κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάποτε υπήρξε!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου