Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ξετσιπωσιά!!!

Καραγιαννίδης, εισηγητής ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τα νέα μνημονιακά μέτρα που υπέγραψαν: «Δεν γνωρίζω από οικονομικά, μόνο μπακαλίστικα», δηλαδή όλα όσα θα εισηγηθώ από το βήμα της βουλής, με την κυβερνητική σφραγίδα, τα αγνοώ… αλλά θα τα ψηφίσω κι ας αλλάξουν δραματικά την ζωή των συμπολιτών μου!

Παρόμοιες, απαράμιλλου ήθους δηλώσεις κάνουν και πολλοί άλλοι αριστεροί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργοί για να δείξουν ότι ψηφίζουν τα μέτρα λόγω της μεγάλης πίστης τους… στο κόμμα!

Ψηφίζουν το χειρότερο μνημόνιο από αυτά που αγωνιζόταν στους δρόμους να καταργήσουν με «ένα νόμο κι ένα άρθρο», οι ίδιοι που κατέβασαν στο μισό τον κατώτατο «μισθό πείνας», για να ενθυλακώσουν τον δικό τους ουρανοκατέβατο βουλευτικό μισθό και να διατηρήσουν όλα τα προνόμια που τους παρέχει η πολιτεία (η λαϊκή ψήφος).

Η δουλειά τους είναι απλή: Υπογράφουν τα πάντα, διαμαρτύρονται για ότι ακριβώς υπογράφουν, τα ρίχνουν στους ξένους και στους προηγούμενους για να βγάλουν την τετραετία χαλαρά σε μιαν… ερειπωμένη Ελλάδα! Αυτοί όμως, το κόμμα τους, θα είναι εξουσία…

Αυτό που συμβαίνει, σε αυτήν την χώρα, με αυτήν την κυβέρνηση, αυτή η οικονομική κατάρρευση, η κοινωνική διάλυση, ο εμετικός λαϊκισμός, η κακότητα, η περιφρόνηση των πολιτών… δεν έχει προηγούμενο. Αυτή η άγνοια κινδύνου σε συνδυασμό με την κυριαρχία ενός άνευ προηγουμένου κοινωνικού ανορθολογισμού, αποτελεί πραγματική βόμβα στα θεμέλια της χώρας.

Η πρωτοφανής λύσσα για εξουσία όλων αυτών των δήθεν αριστερών ανθρώπων , εκτός από το ανυπολόγιστο κόστος και την τεράστια καταστροφή για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η διακυβέρνησή τους έχει συντελέσει στην πλήρη αναξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος. Το αποτέλεσμα: Κυριαρχεί ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός, στον οποίο πρωταγωνιστούν με τεράστιο εθνικό και κοινωνικό κόστος.

Αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες στην βουλή, η ψηφοφορία των νέων μέτρων την Πέμπτη, δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο παρεξήγησης για το τι σημαίνει διακυβέρνηση Τσίπρα, για το τι σημαίνει εγκληματική εξαπάτηση του λαού. Τους ξεγυμνώνει όλους τους ως ένα θλιβερό κόμμα τυχάρπαστων τυχοδιωκτών που βασίζει την ύπαρξή του στην καθυστέρηση, τον πρωτογονισμό, την πιο βαθιά πολιτική και κοινωνική αντίδραση.

Η ψήφος τους θα αποτελέσει μνημείο ντροπής, αίσχους και ευτελισμού της ελληνικής Αριστεράς και των πανίσχυρων μύθων που την ακολουθούσαν… Η Αριστερά είναι πλέον γυμνή και με τις ψήφους των συγκεκριμένων βουλευτών επίσημα υπόλογη απέναντι στην κοινωνία και την πατρίδα.

Από δω και μπρος ο λαός θα τους θυμάται ως υπαίτιους μιας μεγάλης εθνικής τραγωδίας!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου