Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

...λούμπεν !

Επειδή κάποιοι αγαπημένοι ισαποστάκηδες θα προβάλλουν το επιχείρημα "καλά, οι Ρομά δεν είναι Έλληνες πολίτες, γιατί τους στοχοποιείτε;" θα τους προλάβω:

Μία Κυβέρνηση μπορεί να επαίρεται ότι είναι "λαοφιλής" όταν το εκλογικό της Κοινό προέρχεται αναλογικά από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Με τον ίδιο τρόπο που θα καυτηριάζαμε μια συγκέντρωση της ΝΔ που θα συμμετείχαν μόνο εφοπλιστές και βιομήχανοι, το πράττουμε με τον Αλέξη που κουβάλησε ΜΟΝΟ Ρομά για να δείξει ότι έχει αντίκτυπο στον κόσμο.

Αυτό το μήνυμα, όμως, που περνάει στο μέσο Έλληνα Πολίτη είναι "σε έχω χεσμένο εσένα, γιατί συγκεντρώνοντας κάτω από τις φτερούγες μου (ή αυτές του ιπτάμενου γαϊδάρου που ιππεύω), όλα τα περιθωριακά στοιχεία, όλους τους κρατικοδίαιτους, τα παράσιτα, όλους αυτούς που έμαθαν να ζουν αρμέγοντας το μαραμένο βυζί του Κράτους, σχηματίζω μια εν δυνάμει δικτατορία αμόρφωτων, κατσαπλιάδων και συμφεροντολόγων σκυλευτών που την ονομάζω Λαϊκή Βούληση και με αυτή θα σε πατήσω κάτω να μου παραδώσεις ό,τι έχεις και δεν έχεις"

Αν λοιπόν αυτό το μήνυμα, ο Μέσος Έλληνας Πολίτης δεν μπορέσει να το αξιολογήσει και να αντιδράσει ανάλογα, θα είναι υπεύθυνος για ό,τι κι αν του συμβεί και αν δεν σας αρέσει, να φύγετε, να πάτε αλλού!!!

Στην ουσία, ο Τσίπρας έχει φτιάξει ένα στρατό με σκοπό να τον κάνει Δυνάστη απέναντι σε όποιον δεν πάει με τα νερά του. Το καταλάβατε, ή να το ζωγραφίσω;

1 comments:

  1. Την ώρα που ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι της συμμορίας του, μιλάνε για οικογένειες της διαπλοκής, ξέρουν ότι δεν έχουν ανάγκη τα κονέ των οικογενειών αυτών, με το περιθώριο μέσω τρίτων.
    Έχουν δικά τους κονέ με άλλα περιθωριακά γκέττο. Τα είχαν πάντα. Από εκεί προέρχονται.

    Στέλνει ο Αλέξης φερ' ειπείν δέκα τσιράκια του μέσα στο πλήθος των ρομά, στη Λαμία, τούς μοιράζουν (ή θα τους μοιράσουν μετά) 50ευρα, αλλά τους δίνουν και οδηγίες να φωνάζουν και να χειροκροτούν όταν ακούν τη λέξη "μνημόνια" ή όταν ο Αλέξης ανεβάζει τον τόνο της φωνής του. Αυτό γίνεται γιατί αυτά τα ζώα ούτε προσέχουν ούτε καταλαβαίνουν, έτσι κι αλλιώς, τις αρλούμπες του Τσίπρα.

    Με τέτοια γενικώς κόλπα θα παρατείνουν όσο μπορούν την παραμονή τους στην καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή