Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Αυτό είναι το πολυτελές σκάφος (μη σημαία Ηνωμένου Βασιλείου) με το οποίο έκανε διακοπές ο Τσίπρας [εικόνες & βίντεο]

Το σκάφος που παραχωρήθηκε από την εφοπλιστική οικογένεια Παναγόπουλου στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το καλοκαίρι του 2018 για να κάνει τις διακοπές του στο Ιόνιο, το Odyssey London κατασκευάστηκε από την Custom Line της Ferretti Group το 2008.


Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές γιοτ συνολικού μήκους 34 μέτρων (111.55 ποδιών), το οποίο κατασκευάστηκε στην Ιταλία. Τη ναυπήγησή του είχε αναλάβει το Studio Zuccon International Project & Ferretti Group Engineering Division. Το εσωτερικό πολυτελές
ντιζάιν είναι δια χειρός Studio Zuccon International Project & Ferretti Group Engineering Division. Στη συνέχεια δόθηκε στους ιδιοκτήτες του, την οικογένεια Παναγόπουλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαλαρώνει στο πολυτελές σαλόνι του σκάφος της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγόπουλου

Σύμφωνα με τα στοιχεία της κατασκευάστριας εταιρείας το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 10 άτομα, ενώ το πλήρωμά του αποτελείται από 4 (ίσως και 5) άτομα, τα οποία εξασφαλίζουν την άνετη και πολυτελή διαμονή των επιβατών.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο πολυτελές Odyssey London του εφοπλιστή Παναγόπουλου
-Φωτογραφία: twitter/@ArisPortosalte
Δύο φωτογραφίες, αλλά και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του σκάφους της οικογένειας Παναγόπουλου που το παραχώρησε στον Αλέξη Τσίπρα για διακοπές στο Ιόνιο το καλοκαίρι του 2018, μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα marinetraffic.com.

Φωτογραφία του Odyssey London, του σκάφους της οικογένειας Παναγόπουλου

Εντυπωσιακό το σκάφος Odyssey London ακόμα και όταν είναι δεμένο σε κάποια μαρίνα. Τραβάει πάνω του τα βλέμματα των περαστικών.

Δεμένο στη μαρίνα το Odyssey London, έτοιμο να υποδεχθεί τους επιβάτες-επισκέπτες του για να τους προσφέρει πολυτελείς διακοπές

Τα χαρακτηριστικά του σκάφους

Κατασκευαστής: Custom Line (Ferretti Group)
Μηχανές: 2 MTU (12V 4000 M90) 2,732hp diesel
Μέγιστη ταχύτητα: 27 κόμβοι
Ταχύτητα ταξιδιού: 24 κόμβοι
Υλικό: GRP
Μήκος: 34.0 m (111.6')
Βύθισμα: 2.04 m (6.7')
Πλάτος: 7 m (23')
Έτος κατασκευής: 2008
Μέλη πληρώματος: 4-5
Φιλοξενεί: 10 άτομα
Χώρα κατασκευής: Ιταλία
Ναυπηγός: Studio Zuccon International Project & Ferretti Group Engineering Division
Κατηγορία: Motor
Σημαία: Ηνωμένο Βασίλειο
Motor Yacht Odyssey London

Το βίντεο με το μοντέλο του συγκεκριμένου σκάφους


Η κατασκευάστρια εταιρεία του σκάφους Custom Line (Ferretti Group) όταν το είχε λανσάρει είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο με το γιοτ να είναι εν πλω. Φυσικά ένα τέτοιο σκάφος μπορεί να έχει διαφορές, καθώς ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει τροποποιήσεις βάσει των προτιμήσεων του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου