Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Το μηδέν του μηδενός, ω μηδέν!

Ένα από τα θέματα της εβδομάδας ήταν αναμφισβήτητα η χυδαιότητα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη. 
Η οποία, έτσι στο ξεκούδουνο και στην προσπάθειά της να βρει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της οφείλει η ζωή, βγήκε κι άρχισε να γράφει…. «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι»!!!
Μόλις έγινε γνωστό, οι τόνοι ανέβηκαν, οι αστυνομικοί αντέδρασαν και με το δίκιο τους, η Νέα Δημοκρατία ζήτησε την αποπομπή της από τον Αλέξη Τσίπρα κι εκείνος έκανε ότι δεν άκουσε…

Τι είναι, όμως, η Κασιμάτη; 

Είναι μια εκ των πρώτων που πήδηξαν από το ΠαΣοΚ όταν άρχιζε να βάζει νερά. Βρίσκοντας τη βάρκα του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέβηκε αμέσως. Από τότε, το μόνο για το οποίο την γνωρίζουμε είναι κάποιες επαναστατικές τσιρίδες και μερικές ανοησίες. 
Μάλιστα, είχε φτάσει στο σημείο να υπονοήσει στο διαδίκτυο ότι στενοχωρήθηκε επειδή η βόμβα που είχε μπει στον Μαραθώνιο της Βοστώνης (2013) δεν είχε κτυπήσει τον Γιώργο Παπανδρέου!!! Εμετός! Πολιτικός εμετός! 

Αργότερα (2015) είχε ζητήσει την καταδίκη του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή, επειδή είχε φέρει το πρώτο μνημόνιο! Παρότι εκείνος την είχε αναδείξει στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Αργότερα δε, η ίδια δεν είχε πρόβλημα κι ενοχές για να ψηφίσει το μνημόνιο Τσίπρα!!! 

Την ίδια περίοδο (2015) όταν εκείνος ο ψυχοπαθής Γερμανός πιλότος έριξε το αεροπλάνο στις Άλπεις αλλά κι όταν έγινε η δολοφονία της τετράχρονης Άννυς … απεφάνθη ότι αίτιοι αυτών ήταν ο … καπιταλισμός και το… νεοφιλελεύθερο μοντέλο!!! 

Η Κασιμάτη, λοιπόν, είναι το απόλυτο πολιτικό μηδενικό. 
Μηδέν έργο στη Βουλή. Μόνο ψήφους σε μνημόνια και λοιπά συνοδευτικά τους….
Η Κασιμάτη, είναι μια εξ εκείνων των πασόκων που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθούν να αποδεικνύουν συστηματικά πόσο γενίτσαροι είναι! 
Μήπως τα ίδια δεν κάνει ο Ραγκούσης ή ο Τζουμάκας ή ο Κοτσακάς, από το πρώην φαν κλαμπ του Άκη Τσοχατζόπουλου;

Όλα αυτά και πολλά άλλα που θα συζητήσουμε για την κυρία, αποτελούν χαρακτηριστικά της πολιτικής της προσωπικότητας. 
Μα προσωπικά, μ’ ενοχλεί κάτι άλλο. Μ’ ενοχλεί ότι η Κασιμάτη φωνάζει «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» και ταυτίζεται μ’ αυτό. Μπορεί ν’ αναγκάζεται να ζητάει συγγνώμες αλλά είναι σαφές ότι το πιστεύει. Το νιώθει! Όπως το νιώθουν ουκ ολίγα συντρόφια της εντός του ΣΥΡΙΖΑ. 
Κι αυτό είναι το χειρότερο όλων!

Έχω την πεποίθηση ότι τώρα που η ΕΛΑΣ επιχειρεί να καθαρίσει την ανομία του περιθωρίου και των αναρχοάπλυτων μπαχαλάκηδων, ξύπνησε ο επαναστατισμός της Κασιμάτη. Πούλησε Αριστερή μαγκιά βλέποντας προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Κι όταν σηκώθηκε τόσος αχός, αφού πρώτα πούλησε εξυπνάδα, άρχισε να ψελλίζει κάτι περί συγγνώμης, ισχυριζόμενη ότι είπε μια φράση στρεότυπο κι άλλες τέτοιες αηδίες….

Φυσικά, η Κασιμάτη έχει αστυνομική προστασία, αλλά δεν την έχει αποποιηθεί αφού προφανώς αυτή είναι καλοδεχούμενη, έστω κι αν πρόκειται για κάποιο …γουρούνι και… δολοφόνο! Ενώ αν γυρίσει ένα βράδυ από κάποιο μπαράκι και δει την πόρτα του σπιτιού της παραβιασμένη, κάποιον «μπάτσο –γουρούνι-δολοφόνο» θα φωνάξει για βοήθεια, αλλά αυτό αποτελεί άλλη μια απόδειξη του πολιτικού της μηδενικού κι ανοησίας.

Α, βγήκε κι ο Μπαλάφας με θράσος και γελοία σκέψη να την υπερασπίσει κι άρχισε να λέει ότι τα … «βυζιά της Πάολας δεν είναι σιλικόνη… μπάτσοι- γουρούνια-δολοφόνοι»!!!! Βγήκε κι ο … Πολάκης. Υπερασπιστής της!
Τι να πούμε; Τι; 
Μηδενικά που έζησαν και … καριερίζονται με πρώτιστο στοιχείο το μίσος εναντίον των αντιπάλων τους (χαρακτηριστικό στοιχείο της Αριστεράς) και την… παντιέρα ρόσα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου