Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Οι τελευταίες των καταλήψεων


Βρισκόμαστε στο 2024μ.χ. σε όλη την Ελληνική κοινωνία οι ιδέες και οι μέθοδοι επικράτησης της αριστερής ηγεμονίας έχουν απαξιωθεί και ξεπεραστεί…. Σε όλη; Όχι! Νησίδες αριστερόστροφης τυραννίας με την χρήση τρομοκρατικών ομάδων οπλισμένων με καδρόνια, αλυσίδες και βόμβες μολότοφ, εξακολουθούν να υπάρχουν. Οι νησίδες αυτές δεν είναι άλλες από τα Πανεπιστήμια.

Ακόμα και την προηγούμενη χρονιά θα λέγαμε ότι το πρόβλημα της αριστερής τυραννίας στα Πανεπιστήμια είναι άλυτο. Δεν υπήρχε τρόπος να διαλυθεί αυτός ο Γόρδιος δεσμός και αυτό γιατί πολύ απλά τα τελευταία σαράντα χρόνια στα ΑΕΙ της χώρας μας είχε εγκατασταθεί ένα εργοστάσιο παραγωγής ακραίων αριστερών που όλο και ανανέωνε το καθεστώς. Το καθεστώς έφερε την νόσο και η νόσος έφερε την σήψη. Τώρα, σήμερα, αυτό που βιώνουμε είναι η κορύφωση μιας τρομακτικής σηπτικής κατάστασης.

Η δύναμη αυτού του τυραννικού καθεστώτος πηγάζει από το κρατικό μονοπώλιο στα ΑΕΙ το όποιο με το νομοσχέδιο που θα έρθει προς ψήφιση στην Βουλή μέσα στον επόμενο μήνα θα τεθεί ένα τέλος. Στα επόμενα χρόνια αν θέλει το κρατικό ΑΕΙ να επιβιώσει και όχι να απαξιωθεί θα πρέπει να ξεβολευτεί αποβάλλοντας το καθεστώς αριστερής τυραννίας, να αναμορφωθεί εκ θεμελίων, να γίνει εξωστρεφές. Αν δεν δεχθεί το βάρος της μεγάλης αυτής ευθύνης τότε η παρακμή και η περαιτέρω υποβάθμιση είναι μονόδρομος.

Ζούμε τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας από κάθε άποψη και αυτό πρέπει να το έχουν υπόψιν τους και οι καταληψίες αλλά και αυτοί που τους ανέχονται.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου